Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lokal z noclegiem na wesele Warszawa lub okolice

Polecane posty

Gość gość

Razem z narzeczonym rozglądamy się za salą weselną w Warszawie lub bliskich okolicach. Zależy nam na lokalu posiadającym dużą bazę noclegową dla gości. Wiele pochlebnych opinii znalazłam o Pałacyku Otrębusy. Natomiast korzystał ktoś z pokoi dla gości, jakie ceny?

Gość gość
Pałacyk dysponuje dużą bazą pokoi i można na wyłączność zarezerwować całą część hotelową. Tak zrobili nasi znajomi, którzy organizowali przyjęcie. Pokoje rewelacyjne, a do tego różne atrakcje np. spa, sauny, łaźni parowej, które są wliczone w cenę. Wiem, że oferta podlega negocjacji :)

Gość Ania462
w Łodzi jest właśnie hotel z salą weselną i duzą liczbą pokoi dla gości który pewnie spełni wasze wymagania. Hotel Campoverde w Łodzi.

Gość gość
My zarezerwowaliśmy pokoje w Pałacyku Otrębusy na wyłączność, bo mieliśmy bardzo dużo przyjezdnych gości z różnych części kraju. Goście bardzo chwalili sobie możliwość korzystania ze spa i innych atrakcji, które faktycznie są wliczone w cenę pokoju. Niektórzy nawet przedłużyli sobie pobyt także nie żałujemy wyboru pałacyka :)

Gość gość
My gości kładliśmy w hotelu Rialto, gdzie też mieliśmy małe przyjęcie weselne. Tak wiec jakbyś szukała czegoś w centrum to polecam

Gość gość
bardzo wygodnie jest zdecydować się na salę weselną w hotelu, wtedy nie ma problemu z noclegiem dla gości, ja miałam ślub w http://www.hotel-janki.pl/ w Jankach, wszystko fajnie wyszło, goście chwalili imprezę i dobre warunki noclegowe

Gość gość
W Jordanowie nie miałam wesela, ale byłam jako gość. Było super.

No ja niestety nie byłam w tych salach o które pytacie...:< jeśli chodzi o salę od razu z hotelem i pokojami dla gości to byłam w Partnerze w Mińsku, to jest właśnie hotel. Jeśli chodzi o same pokoje tam to były bardzo schludne i czyste, nawet przytulne :) No i w sumie sala też robiła robotę duża i elegancka :)

Gość gość
Byłam na sylwestrze w Zajeździe nad Wisłą pod Płockiem. Sala idealna na wesele. Hotel z czystymi, dużymi pokojami. Może tam?