Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

herbatnikowa

Pytanie do panów.

Polecane posty

Gość facet 189cmh
mi sie podobaja wysokie kobiety

Gość gość
Ja mam cos ok 178 cm, moj facet 175 cm. Ostatnie 3 cm uroslam po dwudziestym roku zycia (prawdopodobnie efekt aktywnosci fizycznej, kregoslup sie wyprostowal). Uwielbiam swoj wzrost, oczywiscie zdarzalo sie, ze bylam na imprezie wyzsza od wszystkich facetow ale nigdy nie wpedzilo mnie to w kompleksy. Ba! Bylam modelka przez jakis czas a w tym zawodzie to ponizej 175 nie ma czego szukac. Glowa do gory bo taki wzrost powinien byc twoim atutem, nie kompleksem :)

Gość gość
przeciez 173 to normalny wzrost nie rób tragedii

Gość gość
Moja byla tyle miala. ja 179 - bylo idealnie. Szkoda ze "bylo" a nie "jest". Najseksowniejsza kobieta na swiecie.

Okej, obiecuje ,że to był ostatni topik założony przeze mnie na temat wzrostu, zostawie go sobie na pamiątkę i za jakiś czas pewnie bd sie z tego smiac ...

Gość gość
Są kobiety, które wydają mnóstwo pieniędzy na operacje plastyczne, poprawiające wygląd, a i tak są nieszczęsliwe. Zastanów się, tak uczciwie, co cię boli, co chciałabyś zmienić w życiu, nad czym popracowac. Uciesz się ze swoich atutów, darów, talentów, zauwaz je, i rozwijaj. Dręczenie się wzrostem, który jest akurat atutem, jest jak jazda samochodem na jałowym biegu- stoisz w miejscu. Bądź szczera przed samą sobą, i przeanalizuj, co tak naprawdę przeszkadza ci cieszyć się zyciem. Czemu nie pozwalasz sobie na bycie pogodną, pozytywnie nastawioną? Za karę? Za co? Walczyłam z rakiem, wierz mi, zycie jest jedno, a za to może być krótkie. Szkoda czasu na samoudręczanie. Przytulam i rusz do przodu:)

Dziękuję Ci :) Dokładnie masz rację... obiecuję ,że przestanę się zadręczać i zacznę szukać jakichś pozytywów w moim wzroście :)... Jak sobie pomyśle o ludzkich problemach, to może faktycznie mój jest kroplą w morzu ,oceanu ...