Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

herbatnikowa

Pytanie do panów.

Polecane posty

Od jakiegoś czasu ciągle natykam się na strony trści "Małe jest piękne, wysokie dziewczyny są tylko do wieszania firan" szczerze mówiąc chciałabym poznać waszą wypowiedź mężczyźni, bo sama mam 173 i olbrzymi kompleks na punkcie własnego wzrostu, chcę się was zapytać o zdanie, czy bylibyście by być w stanie z kobietą o tak wysokim wzroście? :(

Gość gość
Przygłupy z tego forum,któych trudno nazwać panami,chcieliby wszystko,nawet świnie w majtkach,także lepiej zwróć się z tym pytanie na forum dla facetów

Gość gość
znowu to samo :O

Oczywiście że tak. A stronę dzisiaj to może sobie każdy założyć

Gość gość
dziś sam chyba jesteś takim przygłupem nie rokującym na przyszłość, że tak gadasz... Autorko, ja jestem z moją dziewczyną od prawie 2 lat i ona jest nawet wyższa o 1cm ode mnie :) Ma 181cm, jakoś nigdy mi to w niej nie przeszkadzało, ona trochę też miała kompleksów z tego powodu, ale wyleczyłem ją z nich :) I sory, ale już nie będe dalej pisał, bo zapewne zaraz stado zawistnych "przygłupów" zacznie się pode mnie podszywać, ale ja juz nic więcej nie napisze...

Gość gość
sorry,dopisze jeszcze tylko tyle że mając tak wysoką dziewczynę,czuje się bezpiecznie w niebezpiecznych miejscach:-)

masakra, ja prostu jestem taka zakompleksiona ,że ja pierdziele- ciągle postrzegam się jako mało atrakcyjna- przez wzrost :c

to może trzeba udać się do psychologa? Twój wzrost przeszkadza Tobie, nie innym

Gość gość
wypowiedzi pseldo facetow

Gość marsjański domownik
Kobieto. Według opisu, na jakimś topiku, jesteś bliska mojemu ideałowi. Mam 184 cm i mogłabyś przy mnie nosić bez problemu 10 cm i wyższe szpilki. Nie miałbym żadnych uwag, poza tym, że wyglądasz oszałamiająco. Skończ już się nakręcać, albo dawaj numer, to ja ciebie nakręcę :classic_cool:

wiesz, już sama zastanawiam się nad psychologiem- wzrost stał się już moją obsesją. :/ .... 184? Idealnie :D

Gość marsjański domownik
Jak tak idealnie, to dawaj numer :classic_cool: Naprawdę nakręcasz się, bez umiaru. Masz fajny wzrost. Jest mnóstwo wysokich mężczyzn, wyższych znacznie ode mnie. W czym ty widzisz problem? Ale może jest tak, że wzrost to nie jedyny kompleks? Coś tak czuję, że masz problemy z samooceną w ogóle, bo nikt bez takich problemów, nie wkręcałby sobie tak jak ty.

Panie Idealny, jeszcze nikt nigdy nie powiedział mi "ale jesteś wysoka bleee" raczej wszyscy mówili ,że mam ogółem fajny wzrost. Ogółem ten chory kompleks zrodził się już końcem gimnazjum (czyli od dawna żyje juz z tym kompleksem) kiedy to wszyscy byli niscy... a ja ciągle czułam sie fatalnie.. :/ Teraz juz zacznam sie troche się oswajać ze wzrostem... Ale nie wiem to jest bardzo ciężkie, wyobraź sobie jakbyś był np. 10 cm niższy?

Gość marsjański domownik
Po co mam to sobie wyobrażać? Mam tyle ile mam i jest dobrze. Nie narzekam, nie zastanawiam się nad tym. Poza tym, skupiasz się na jednym fragmencie. Przecież mężczyźni, w ogóle wszyscy ludzie, odbierają cię jako całość, nie jako 173 cm. Patrzą jaką masz figurę, jaką twarz, jak się poruszasz, jak mówisz, co mówisz i tak dalej. Tym bardziej, że nie masz jakiegoś gigantycznego wzrostu. To dajesz ten numer? ;)

Gość ovechkin
przecież ty dziewczyno masz 173 to ty jakoś bardzo wysoka nie jesteś kompleks to ty mogłabyś mieć jakbyś no nie wiem chorowała na gigantyzm ale to już całkiem inna historia. Jesteś nieco wyższa od reszty dziewczyn szukasz na siłę jakiegoś kompleksu żeby na niego zwalać winę w trakcie niepowodzeń. Masz fajny wzrost dla wyższego faceta nawet średniego więc nie ma się czym przejmować

Chciałabym myśleć tak jak ty ale nie potrafie. Masz racje ludzie nie oceniają tylko na podstawie wzrostu, liczy się całokształt. A ja nie potrafię tego dostrzec...

Gość marsjański domownik
Może potrzebujesz terapeuty? :classic_cool: Proponuję bardzo interesującą, chociaż może nieco kontrowersyjną terapię ;) Otóż, ubierasz szpilki i przychodzisz na spotkanie terapeutyczne ze mną, jako twoim doskonałym terapeutą. Posiedzimy sobie gdzieś, pogadamy. Potem przejdziemy się po mieście. Znajdziemy jakąś ustronną bramę, jakiś zakątek i tam w ramach terapii, odbędziemy stosunek seksualny ;) Jestem dobrym terapeutą, więc już kilkunastokrotne powtórzenie, zmieni twój sposób postrzegania swojego wzrostu. Zaczniesz go kojarzyć z czymś przyjemnym, wręcz koniecznym, bo wypinając lubieżnie tyłek, będziesz dzięki swojemu wzrostowi i wspomaganiu szpilkami, dokładnie na wysokości mojego penisa ze swoim centrum rozkoszy :classic_cool: p.s. oczywiście całe leczenie w ramach ubezpieczenia jeśli zechcesz postawisz mi herbatę zieloną :classic_cool:

Gość marsjański domownik
Nie wierzysz w potęgę terapii :classic_cool:

Gość gość
173cm to idealny wzrost dla faceta który ma ponad 180cm, moja poprzednia dziewczyna była filigranowa, 163cm i bywały problemy w pewnych sferach życia ;) Obecna ma 174cm i jest bardzo ok, a sam mam 185cm :)

Gość marsjański domownik
Widocznie jest bardzo słaby, skoro ciągle tutaj się skarżysz :D Chciałem pomóc, ale jeśli odrzucasz pomocną dłoń i nie tylko dłoń :classic_cool:

Gość gość
Nie domyślasz się w jakich? Niektóre pozycje przy dużej różnicy wzrostu, znacznie dłuższej kości udowej są bardzo niewygodne i męczące ;)

Hmmm..... :) On ciągle wmawia mi ,że uwielbia moje długie nogi, ale ja wiem swoje i szukam opinii innych ludzi... "Pomocną dłoń I NIE TYLKO" masz na myslisz jeszcze hm... brzuch? :D :D :D

Gość marsjański domownik
Nie domyśla się, bo ma słabego terapeutę :classic_cool:

Gość marsjański domownik
Nie, mam na myśli, to co jest narzędziem terapeuty :D Dobra spadam, bo przyszła pacjentka :classic_cool:

Gość gość
Dla wysokiego faceta, wysoka kobieta jest lepsza, a długaśne nogi to bezapelacyjny atut :)