Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi i to bardzo

Polecane posty

Gość gość

Wszystko dlatego, że uświadomiłam sobie właśnie, że jestem dla mężczyzn głównie kumpelą, z którą można pogadać, wyjść, której można się zwierzyć, a czasami nawet kimś w rodzaju eksperta. Zauważyłam, że wzbudzam ich sympatię i zaufanie i łatwo się przede mną otwierają. Często słyszę, że dawno nie mieli możliwości z żadną dziewczyną tak od serca pogadać jak ze mną. Wszystko super, tylko że co z tego, skoro żadnemu nie zależy na mnie w sensie uczuciowym? Mnie się zwierzają, a starają się o inne... Przykre to wszystko. Ja nie mogę na nikogo liczyć.

Gość gość
Trafisz na tego jedynego, wszystko przed Toba! Co z tego, ze ja mam meza, skoro czuje sie samotna jak diabli, 3 lata po slubie...

Gość gość
Powiedzcie mi, dlaczego tak się dzieje, że faceci mnie tak traktują? Co takiego złego robię?

Może po prostu ty niczego nie dostrzegasz.... Może jest ktoś kto jest tb zainteresowany a ty tego nie widzisz, albo do siebie tego nie dopuszczasz???

Gość gość
Pisalam pierwszy komentarz. Hmm, moze sama stwarzasz takie wrazenie, ze traktuja Cie tylko jak kolezanke?

Gość gość
22.12 O tak, w tym moze cos byc. Racja. Moze tak jest.

Gość gość
Nie sądzę. Gadają o innych dziewczynach i do nich też potem podbijają. Teraz mam taką sytuację z chłopakiem, który mi się podoba. Stale słucham jego wywodów o innych dziewczynach i z trudem to wytrzymuję. Wiem, że on mnie lubi i ufa, ale ja też mam uczucia. :(

Gość gość
To moze odizoluj sie od niego, moze wtedy zateskni i cos zrozumie. Albo po prostu mu powiedz co czujesz!

Znam to, chociaż moja historia jest o wiele bardziej skomplikowana :/ a tu nie o mnie... Może w jakiś delikatny sposób zasugeruj mu że może być ktoś inny komu zależy na nim...

Gość gość
A co takiego może wywoływać takie wrażenie? Może chodzi o to, że uchodzę powszechnie za osobę otwartą, ciepłą i o dobrym sercu? A może o coś innego? Z wyglądu nie jestem żadnym babochłopem, noszę się w miarę kobieco, choć za sukienkami ani szpilkami nie przepadam.

wydaje mi się że to może jeszcze nie ten czas dla cb, że znajdzie się ktoś kto cię zauważy tylko miej oczy otwarte i nie odtrącaj.... nie rób tego błędu i daj szanse bo później może być za późno....

Gość gość
Zbieram się na to, by powiedzieć mu o tym, co czuję, ale boję się tego, że zostanę źle odebrana i zniszczę to, co jest teraz. Próbowałam się izolować przez pewien czas, ale to nie takie proste, bo on i tak mnie znalazł.

Gość gość
Może masz rację, tylko jeśli znowu okaże się, że będzie podobnie? Może już teraz powinnam zacząć coś zmieniać? Może stać się mniej miła dla nich?

Gość gość
To nastepnym razem jak bedzie chcial pogadac z Tobs, wyzalic sie, zaloz seksowna kiecke, ubierz szpilki i juz bedzie inne wrazenie!

Gość gość
Spróbować chyba nie zaszkodzi. Zobaczymy, czy to pomoże.

Gość gość
Pewnie, ze nie zaszkodzi, sprobuj Kochana, trzymam kciuki!

Gość gość
Przyda się. :)

Gość gość
Ja odradzam ,nic na siłę jak seksowna kiecka i szpile to nie twój styl to po pierwsze od razu się przewrócisz,albo zaczniesz chodzić jak poplątana.A po drugie jeśli nie znają cię od tej strony to usłyszysz pytanie -"a tobie co się stało'/ i dalej będą cie poklepywać po plecach,...ze współczuciem

Gość gość
Kobieta zmienna jest przeciez. Wiec dalej uwazam, ze warto. Moze nie tak od razu, najpierw moze jakies subtelne zmiany np fryzjer, inny makijaz. Zeby stopniowo potegowac szok heh

Gość gość
To co mam zrobić w takim razie?

Gość gość
To ja od tych szpilek i wrazenia. Moze najlepszym rozwiazaniem bedzie jak mu po prostu powiesz co czujesz. Ze lamentuje nad inna a tu obok jest taka fajna dziewczyna, ktora uwaza go za naprawde interesujacego i fascynujacego mezczyzne.

Gość Ezoteryczka
52 ezoteryczka_isaura http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.

Gość gość
Pani Ezoteryczko jak umie pani uwalniać od pecha to niech nas pani uwolni od siebie:-D