Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę powiedzieć chłopakowi że jest dla mnie kimś więcej

Polecane posty

Gość gość

ale jestem tak zablokowana, że nie potrafię tego z siebie wydusić ani napisać. Czuję się beznadziejnie, mam 26 lat i nigdy nie ujawniałam swoich uczuć, ale tym razem wszystko się tak skumulowało we mnie, że już nie potrafię wytrzymać. :(

Gość gość
A coś jest na rzeczy? Czy wy się nie znacie?

Gość gość
Już się znamy, jesteśmy kumplami. Ostatnio troszeczkę się otworzyliśmy przed sobą.

Gość gość
Lepiej nic nie mow bo facet lubi zdobywac a takie ktore moze mic juz nie sa dla niego interesujace :)

Gość gość
No dobrze, ale ja cierpię, rozumiesz? Jestem już w totalnej kropce, szlocham po nocach, bo tak mnie to wszystko boli...

Gość gość
to uczucie Cie boli, czy życie?

Gość gość
Powiedz mu to

Gość gość
Chodzi o to, że on jest zakochany w naszej koleżance i mówi o tym przy mnie, a ja z trudem to znoszę. Nie chcę już cierpieć. Mniejsza z tym, co pomyśli... Chcę ulżyć swój ból.

Gość jakajajestemmmmm
a jak myślisz czy on coś do ciebie czuje, jakieś sygnały? przeczucia? jakie są dokładnie relacje między wami?

Gość gość
hmmm podejrzewam że jeżeli on jest zakochany w innej to swoim wyznaniem go tylko wystraszysz, ale wyobrazam sobie jak cierpisz słuchajac tego co on mówi...

Gość gość
Na pewno mnie bardzo lubi, skoro szczerze mówi, co mu leży na sercu. Nie wiem natomiast, co sądzi o mnie jako o kobiecie.

Gość gość
Jestem tego pewna, że tamta dziewczyna jest aktualnie w jego głowie i moje wyznanie nie zmieni za wiele, ale ja potwornie cierpię przez tą sytuację. Nie chcę w czymś takim trwać dłużej.

Gość gość
na twoim miejscu wstrzymałabym się z tym wyznaniem ale rozegrała to trochę inaczej. Bądź przy nim kobietą, piękną, zmysłową ale dykretną. Spróbuj wybadać jego reakcję, spróbuj go zdobyć, zobaczyć czy traktuje cię jak kumpelę czy może patrzy na ciebie inaczej...

Gość gość
Myślałam nad tym, by tak zrobić, ale skoro w jego głowie jest tamta dziewczyna, wątpię, by to zauważył, a ja nie chcę się już dłużej łudzić.

Gość gość
no ale skoro tak jest to twoje wyznanie niczego nie zmieni. Tzn zmieni bo jezeli on faktycznie jest zakochany w innej i uwaza cie jako swoja powierniczke to i ta relacja między wami się zakończy. Poczekaj jeszcze trochę, zobacz jak się rozwinie sytuacja z tą drugą. A ta dziewczyna coś też do niego czuje?

Gość gość
Z tego, co mi wiadomo, interesuje się kimś innym i jego ma jedynie za kumpla, co go boli.

Gość gość
Do d**y z tym wszystkim.