Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety maja zbyt duze wymagania co do wygladu mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

Stad nigdy nie bylem w zwiazku a mam 27lat :) Jestem normalny, romantykiem, sympatyczny ale i tak mnie zadna nie chciala

Gość gość
Dobrze powiedziane. Chodzicie w jakichś dresach ortalionowych, starych skarpetach, myjecie sie dwa razy w tygodniu, nie używacie perfum, macie tłuste włosy , brzydkie zęby a i tak macie się za bóstwa...

Gość gość
kobiety mają tak wygórowane i często nierealne i nielogiczne wymagania, że muszą być zdradzane bo tylko kilka procent mężczyzn spełnia te wymagania a reszta chodzi na prostytutki.

Nawet nie miałem na myśli higieny osobistej. x I nie uwazam aby stosowanie perfum było koniecznością, chociaż sam używam.

Gość gość
Kobiety wiecej wymagaja z wygladu niz mezczyzni

Patrząc obiektywnie na ludzi na ulicy stwierdzam że więcej jest atrakcyjnych kobiet niż facetów.

Gość gość
Autorze, pierdzielisz jak potłuczony. Znam wielu bardzo przeciętnych z wyglądu mężczyzn, którzy zawsze mieli powodzenie u kobiet i przystojniaków, którzy tyle szczęścia nie mają. Zresztą Dareios dobrze mówi, mężczyźni są najczęściej totalnie bezkrytyczni wobec siebie. Nie dostrzegają rosnącego brzucha, zepsutych zębów, brudnych paznokci... W lustrze wciąż widzą młodego Adonisa. Za to u kobiety dopatrzą się każdej niedoskonałości. Dlatego potem widzi się, jak brzydale startują do przepięknych kobiet, a potem, odrzuceni, wyzywają wszystkie kobiety od pustaków lecących na wygląd. Jakby sami kierowali się innymi kryteriami. Ach, panowie, uwielbiam te wasze podwójne standardy... :) Piszesz, że jesteś normalnym, sympatycznym romantykiem. W swojej własnej ocenie. Nie pomyślałeś, że ktoś może postrzegać cię inaczej?

Gość gość
No jak pasztety szczerbate startują do pięknych kobiet to czemu się dziwią,ze dostaną kosza..?

Gość gość
Dareios dziś Patrząc obiektywnie na ludzi na ulicy stwierdzam że więcej jest atrakcyjnych kobiet niż facetów. x Zmyj tym kobietom makijaż to zobaczysz coś zupełnie innego

Gość gość
nawet bez makijażu sa ładniejsze niż te dziady w dresach z żółtymi zębami , do tego jeszcze sandałki i skarpetki

Gość gość
ta pushup'y gorsety i inne takie. Jest pełno szczupłych, dobrze zbudowanych mężczyzn i chłopaków, który są olewani z często błahych powodów i to przez nawet przeciętne i brzydkie dziewczyny

Gość gość
Przepraszam bardzo mam zadbana cere, zeby proste nie mam defektow typu odstajacych uszow, nosa ubieram sie modnie uzywam luksusowych perfum ale i tak mnie zadna nie chciala i nie chce?

która laska ci teraz gorset nosi? zwłaszcza latem? nie możesz przeboleć tego ze jest naprawdę pełno fajnych lasek a kolesie myslą ze jak się uczeszą i wyprasują koszulę to już są mega towarami?

Gość gość
gość dziś nawet bez makijażu sa ładniejsze niż te dziady w dresach z żółtymi zębami , do tego jeszcze sandałki i skarpetki lapka.gif x Gdzie Ty durny babsztylu takich niby widziałaś? W pamiętniku z wakacji pewnie bo na bank siedzisz całe dnie w domu na kafe i obrażasz mężczyzn bo tylko to potrafisz nie ośmieszaj się!

Gość gość
Szukaja modela a potem pisza na kafe ze zdradzaja, ze ****aja i potem s********ja, nie szanuja a kogo jest wina? Wasza tylko wasza

Gość gość
Dareios dziś która laska ci teraz gorset nosi? zwłaszcza latem? nie możesz przeboleć tego ze jest naprawdę pełno fajnych lasek a kolesie myslą ze jak się uczeszą i wyprasują koszulę to już są mega towarami? x Gorset podałem jako przykład kretynie! Nie znam się dobrze na kobiecych gierkach i sztuczkach związanych z udawaniem ładniejszej niż się jest

Cały ten wątek można podsumować następująco "pretensje do garbatego że ma dzieci proste". Nie idzie ci podrywanie więc zamiast przypatrzeć się samemu sobie szukasz winy u kobiet. To dziecinne. Bo możę nawet problem nie lezy w wyglądzie tylko w tym że nie umiesz z nimi rozmawiac.

Gość gość
To wina kobiet przeciez, ze wymagaja bog wie czego? modela? ksiecia na bialym koniu? Gdzie sa cholerne normalne kobiety?

Hamuj bajere trochę koleś. Ja ciebie nie obrażam więc oczekuję tego samego z twojej strony.

Gość gość
Za dużo wymagają!

Gość gość
A to dziwne,bo jakoś kobiety nie wklejają tutaj na forum zdjęć przystojnych facetów za to fotek wklejanych przez facetów jest mnóstwo !! i co drugi pisze,że chce kobietę z tyłkiem Kim Kardashian czy dziewczyna Neymara. SAMI ŚWIĘCI NIE JESTEŚCIE A KRYTYKUJECIE NAS!

Gość gość
gość dziś nawet bez makijażu sa ładniejsze niż te dziady w dresach z żółtymi zębami , do tego jeszcze sandałki i skarpetki lapka.gif x Gdzie Ty durny babsztylu takich niby widziałaś? W pamiętniku z wakacji pewnie bo na bank siedzisz całe dnie w domu na kafe i obrażasz mężczyzn bo tylko to potrafisz nie ośmieszaj się! X Bez takich inwektyw kolego. Gdzie takich widziałam? chociażby w komunikacji miejskiej i zapewniam,ze to nie był pojedynczy egzemplarz. Uprzedzając pytania - nie, nie mieszkam na wsi zabitej dechami.

Gość gość
Widać realnie a nawet na czatach