Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO MĘŻCZYZN, pomaga wam BRAVERAN?

Polecane posty

Gość gość

Jak to działa?

Gość gość
Mi pomogło. Faktem jest,że byłem na wielkim ciśnieniu bo od dawna dziewczyny nie widziałem i nie chciałem aby pierwsze seks po długim czasie nie sprawił jej radosci, doszedłem 3x z rzędu ciągle na sztywnym sprzęcie, miałem ochote na wiecej. Tylko podkreślam to było na zazadzie chyba dodatku, który miał podnieść pewność siebie- i to mu sie udało

Gość gość
a w jakim wieku zaczynają sie tego typu problemy,ja mam 46 lat,dawno nie widziałem sie ze swoja kobieta,mam obawy,aby jej nie zawieść.

Gość gość
zdrowiej surowe jajka pić. po nich jak stanie to po tygodniu opada

Gość gość
Tylko aktywność fizyczna sprawi, ze sprzęt będzie działał. Futrowanie się chemia jest dla idiotów :)

Gość gość
Yhy...i masz na imię Marzenka? :D

Gość gość
jak już piszesz spamerskie prowokacje to przynajmniej się przeloguj idioto/idiotko. Powinni cię zwolnić

Gość gość
A próbował ktoś kuracji (Nepal herbs) http://www.nepalherbs.eu/pl/ Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak za młodych lat. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy bo naturalny bez chemii Oprócz silnej erekcji to wyniki badania krwi po 3 tygodniach kuracji wykazują duży spadek złego cholesterolu LDL. Naprawdę jestem zaskoczony ich skutecznością.

Gość gość
Najlepsze to wypić mleko z gipsem .

Gość gość
az tym Braveranem to nie jest tak kolorowo... tabletki nie jak dla mnie nie działają tak rewelacyjnie... brałem jak było napisane na ulotce i szczerze mówiac nie było fajerwerków, poza tym jak byłem na stronie: http://www.biotrendy.pl/produkt/braveran-tabletki-na-erekcje/ i porzeczytałem jeszcze pare opini to zauważyłem, ze nie jestem sam jesli chodzi o moje spostrzezenia odnoscie tego specyfiku, wiec srednio moge go polecic...