Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stanik po domu

Polecane posty

Gość gość

Chodzicie w stanikach po domu? Pytam bo moja dziewczyna mająca miseczke E zdejmuje je zawsze po powrocie z uczelni. Natomiast moja była nawet do spania niezdejmowała.

Gość gość
Hahaha ale temat :) Zależy jak która lubi. Ja na przykład mam C, na noc zawsze ściągam ale za dnia to potrafię przełazić cały dzień nawet jak siedzę w domu. Z kolei w zimę nie wyobrażam sobie nie założyć stanika-marznę :P Jeśli chodzi o Twoją dziewczynę, która ma miseczkę E to dla niej nawet lepiej gdyby nosila, jednak grawitacja dziala a z takich rozmiarów szybciej może zrobić się zwis :P

Gość gość
Mówi, że nie lubi bo jej nie wygodnie. Nawet rodzice wielokrotnie zwracali jej uwagę, bo było widać, że go niema.

Gość nieoswojony
ja sam swojej zawsze sciagam , a niech se dyndaja swobodnie

Gość gość
NIe ma czegoś takiego jak "miseczka E" czy "miseczka C", sama litera nic nie znaczy. A dobrze dobrane 65E czy 75E to nieduży biust. Ja noszę 32FF/70I, biust mam średni, taki "do ręki" i stanik w domu noszę, po prostu jest wygodniej (dobrze dobranego stanika się nie czuje, za to jego brak jak najbardziej; może zabierz dziewczynę do dobrej brafitterki?).

Ja stanik zawsze dobieram u brafitterki odkąd mam większy biust niż kilka lat wstecz. Z uwagi na dodatkowe kilogramy, piersi też mi się powiększyły a z ich powodu boli mnie bardziej kręgosłup i dlatego też w 99% zdejmuję biustonosz w domu. Noszę tylko jak zamykam drzwi za sobą. Ostatnio do sklepu, w porze zimowej nawet nie zakładam :)

Gość gość
kręgosłup boli a stanik zdejmuje... to dopiero "logika"... :D

Tak dokładnie tak robię. Dużo w tym logiki, a chociażby dlatego, że mięśnie, które kobieta posiada w piersiach i włókna (o ile wiesz, gdzie się znajdują), żeby pracować muszą oddychać. A co to oznacza? Że właśnie w staniku te piersi są zgniecione (nawet w dobrze dobranym), mięśnie praktycznie nie oddychają, co za tym idzie? A no ich późniejsza deformacja. Mit, że działa grawitacja i jak chodzisz bez biustonosza to ci szybciej opadną, coraz częściej zostaje obalany przez ginekologów, czy też profesorów. A kręgosłup niestety swoją drogą mnie boli i biustonosz to jest jedna setna tego mojego problemu.

Gość gość
oleńkamała, co ty za przeproszeniem p*********z? :D

Gość gość
Od lat nie noszę po domu i nic mi nie opadło.

Gość climorivat1980meqjp
ja sam swojej zawsze sciagam , a niech se dyndaja swobodnie Jasne http://10u.nl/9

Gość rosslowesli1982naeqh
Hahaha ale temat Zależy jak która lubi. Ja na przykład mam C, na noc zawsze ściągam ale za dnia to potrafię przełazić cały dzień nawet jak siedzę w domu. Z kolei w zimę nie wyobrażam sobie nie założyć stanika-marznę Jeśli chodzi o Twoją dziewczynę, która ma miseczkę E to dla niej nawet lepiej gdyby nosila, jednak grawitacja dziala a z takich rozmiarów szybciej może zrobić się zwis Jasne http://xow.me/2

Ty wyżej wytłumacz mi jak zdjęcie podtrzymywacza ma sprawić, że własnie nie będą opadać. bo któraś z nas chyba dziś za bardzo się przepracowała...

Gość gość
Ty masz za to wybitne pojęcie... :/ Nieoddychające z powodu stanika mięśnie (i to jeszcze mięśnie w biuście... co to za nowa anatomia?), ból pleców od biustonosza (choć w to mogę uwierzyć, tak się dzieje jak stanik jest źle dobrany), i zgnieciony w dobrze dobranym staniku biust... Dziewczyno, LITOŚCI, bo nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać :D