Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12345676

zakładam biuro matrymonialne na kafeterii

Polecane posty

Gość gość12345676
Wczoraj wieczorem naliczyłam ok 10 tematów mówiących ogólnie mówiąc o tym że ktoś szuka miłości. Nie rozumiem dlaczego takie osoby nie chcą skorzystać z mojej propozycji którą uważam za świetną :) Wytłumaczy mi ktoś dlaczego nie chcecie skorzystać???

Gość brak pomyslu na nick
zatrudnij się gdzieś w marketingu masz talent i się nie poddajesz :D a jakis ketchup czy platki będą wdzięczniejszym obiektem do promocji niż kafeterianie. to forum na ktorym sie narzeka, to ze ktos narzeka ze jest sam nie oznacza ze nei chce byc sam tylko ze lubi narzekac. gdyby nie byl sam to na co by narzekal ? w ten sposob stracilby jedyny sens w zyciu czyli narzekanie :D pamietam rozmowe dwoch braci z patologii w barze,. cos ich naszlo i zacyznaja planowac ze beda zyc normalnie, jeden kupi to drugi tamto zbuduja dom etc. nagle przerywa im ich stary i mowi " jak wy tak wszystko bedziecie wydawac na ten dom to za co wy k***a bedziecie pic ?" no i po chwili zamilkli, przemysleli i doszli do wniosku ze faktycznie ich plan legl w gruzach :D kupili kolejna flaszke i wypili z ojcem. z twoja energia w tym temacie jest tak samo, popelniasz podstawowy blad na etapie zalozen :D

Gość gość12345676
czyli co, nie ma szans żeby to się rozwinęło ?? Nikogo nie zachęcę do zabawy??? I tak uważam że to jest bardzo dobry pomysł. :)

Gość gość
Nie rezygnuj, podnosimy!

Gość gość12345676
Wystarczy że dwie osoby by się tu opisały i na pewno ładnie by to ruszyło :) Jeszcze nie zrezygnowałam :D

pomysl jest dobry ale odbiorcow nie ma, ktos dla kogo priorytetem jest narzekanie nie zrobi nic co mogloby mu zabrac powod do tych narzekan. jest pewnie pelno portali randkowych, osoby ktore chca znalezc kogokolwiek w necie sa tam a tu sa ci ktorzy NARZEKAJA a nie SZUKAJA. takich tematow byly setki upadaja wprosproporcjonalnie do zaangazowanai ich zalozyciela. to jest wlasnie ten blad w twoim mysleniu. marnujesz energie ktora mozna wykorzystac jakos pozytecznie.

Gość gość
ja to się wstydzę..

Gość gość12345676
no ale tu jest za darmo a na portalach randkowych trzeba płacić :D Zresztą nie wierzę że nie ma tu osób które chcą zmienić swoje życie

to sie sama opisz jeden kandydat juz byl na pierwszej stronie i masz sukcesz bo skoro nie narzekasz to pewnie podswiadomie liczysz ze i tobie sie cos trafi :D drugi blad na etapie zalozen to bylo chyba to gg, musisz byc starej daty teraz podobno juz sie teog nie uzywa :D ja czasami ur******** swoje i od bardzo dawna nie widzialem aby ktos z listy mial uruchomione :D czyli to aplikacja ktorej juz nikt poza sentymentalnymi pierdzielami nie uzywa :D

tak ? myslalem ze mozna sobie za darmo konto zalozyc albo placa faceci :D zreszta inwestycja paru zlotych bo nie wierze ze to jakies kosmiczne pieniadze kosztuje to chyba niewiele dla kogos kto by chcial podstawowy problem swojego zywota czyli jak sugerujesz samotnosc zlikwidowac. jak ktos nie chce wydac kilkudziesieciu zlotych tzn. ze nalezy do tych co chca narzekac. no juz ci podbilem temat bo widze ze w przeciwienstwie do wiekszosci nie narzekasz i masz jakis zapal wiec moge isc na jakis inny temat :D

Gość sentymentalny pierdziel
słuszna racja :D

Gość gość12345676
według mnie właśnie gg to dobry pomysł (nawet jak ktoś nie ma to nie problem założyć) bo wątpię że ktoś chetniej podał by adres email. A wstydzić się nie ma czego bo tu i tak cię nikt nie zna, a nie musisz podawać nie wiadomo jakich informacji o sobie. Jak ktoś się do Ciebie odezwie to sama zdecydujesz czy chcesz rozmawiać czy nie :)

Gość gość
Zaglądam w poszukiwaniu, ale kandydat Piotrek dla mnie za młody ;)

Gość gość
i w górę, bo warto

Gość gość12345676
Spokojnie wkrótce pojawi się więcej wpisów :)

widze ze troche ci brakuje info na temat nowinek technicznych wiec oswiece ze adres mail nie musi byc twoj nie musisz nic zakladac sa adresy tymczasowe np. tu ktore sa wygodniejsze niz mail a jak ci ktos przypadnie do gustu to masz 50 minut aby zalozyc gg :D http://www.tempail.com/temp-email chyba mozna jakos przedluzac waznosc teog konta nie pamietam bo uzywam tylko tam gdzie trzeba podac mail np. w jakims sklepie a ja nie chce go podawac :D

Gość gość12345676
no to nie łatwiej od razu gg założyć?

jak ktos wchodzi na forum z tel. to nie zalozy gg bez podania numeru telefonu a kto normalny poda numer po to aby gg zainstalowac.

Gość gość12345676
No to co za problem jak ktoś chce nich poda maila i po sprawie :)

Gość gość12345676
up :D

No widze że masa chętnych to chociaż ja napisze :D 1- 26/179 2- pracuje, lubie sport, podróże 3- K do +/- 30 4- 20618563

a i autorko też się opisz. Innych zachęcasz a sama to co?? ;)

Gość gość12345676
no to teraz następni :) jak widzicie to nic strasznego :D

Gość gość
Nie ma jeszcze żadnej dziewczyny, więc ktoś musi być pierwszy :) 1. 25 lat, 175 cm, woj kuj-pom 2. Zainteresowania : muzyka i duńskie filmy 3. szukam: normalnego faceta, wiek 26-34, zaradny życiowo :D 4. 49572331 Tylko nie przysyłać mi jakiś głupich wiadomości :D

Gość gość12345676
:D Sukces ! Wytrwałość popłaca, kto następny? :D

Gość gość12345676
ja tu tylko nadzoruję pracę biura :) Jestem tu po to by wam pomóc znaleźć szczęście :)

no tak nie może być :) Też sie przedstaw :)

Gość gość12345676
nie namówisz mnie :) Założyciel biura nie może się emocjonalnie angażować tylko liczyć zyski :D