Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najprzystojniejszy facet

Polecane posty

Gość gość

kto ze znanych ludzi jest najbardziej w waszym typie?? Macie kogoś takiego??

Gość gość
Brad Pitt :)

Gość gość
:D pytanie do kobiet skierowane było :D ale fakt Brad Pitt jest przystojny :)

Gość gość
andrzej młynarczyk,radzimir debski,marcin dorocinski, adam sztaba, kuba wojewódzki, piotr stramowski, krystian wieczorek, dawid wolinski, abelard giza, marcin perchuc, piotr rogucki(w wąsach), bartosz gelner, przemek stippa, piotr głowacki, przemek kossakowksi, andrzej wierzbicki, michał malitowski, krzysztof wach, radosław krzyzowski, agustin egurrola, michał sitarski, tomasz kot, jan kliment, marek bukowksi, igor herbut, piotr adamczyk, tony ward, tomasz baranski, tomasz schmidt, michał zebrowksi, bartosz opania-większośc z nich to przystojniacy, ale na pewno wszyscy maja w sobie "TO COŚ"

Gość gość
o tak, brat pitt, coś w sobie ma, ale super przystojniakiem bym go nie nazwała w sumie, zawsze miałam też mokro za każdym razem kiedy widziałam gdzieś w filmach Oded Fehr'a, zwłaszcza w długich włosach (np w Mumii), mój Boże, ale ciacho :) Chris Evans (ten od kapitana ameryki :P) też jest dla mnie atrakcyjny, ma niesamowite oczy, kocham je. Josh Holloway również mi się podoba oraz Harrison Ford, nawet pomimo wieku, ten facet przebija nie jednego młodzieniaszka, naprawdę ma dla mnie tak silny magnetyzm, że chętnie, czemu by nie ;)

Gość gość
A Christiano Ronaldo wam się podoba ?.

Gość gość
Mi się podoba przemek 23 lata

Gość gość
ee sory ale jakie "coś" ma w sobie Kupa Powiatowy? :D:D:D:D:D:D

Gość gość
Ronaldo to on jest chyba gejem :)

Gość gość
Glowny aktor z Vikingow. Podczas scen seksu mialam mokro. Niesamowita zwierzeca seksualnosc i mroczne wariackie spojrzenie stalowych oczu

Gość gość
Z tych wymienionych powyzej to Adam Sztaba rzeczywiście jest mocno w moim typie - dodając jeszcze do wyglądu to, czym się zajmuje, to już w ogóle gacie same spadają :D Ale podoba mi się też nieeeezwykle Artur Boruc. Świetnie wygląda i ma mega seksowną barwę głosu. Ze światowych "sław" to nr1 u mnie jest David Garret: http://www.ruhrnachrichten.de/storage/pic/mdhl/artikelbilder/nachrichten/kultur/3080469_1_xio-fcmsimage-20120402154238-006005-4f79acce9a311.4335248.jpg?version=1387211282 Ale generalnie kręcą mnie muzycy, więc mają przewagę nad takim Borucem zdecydowaną ;) I nad wszystkimi innymi :p Z polskiego podwórka podoba mi się też gitarzysta Iry - Piotrek Konca: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t1.0-9/603902_509762799072099_505283917_n.jpg?oh=c1f3a66fc42ca30254f1a11bc15d6de2&oe=552A5156&__gda__=1433028376_64df62693a75f243ae1701212e758bcb

Plus wielki za Garreta, też mi się podoba. Ale jest tylko jeden facet na świecie, który jest moim ideałem z wyglądu - Tom Hiddleston. Innego nie ma.

Gość gość
Loki :) tylko tam dobrze wygląda

Gość prawictwo pospolite 133
gejem nie jestem , ale wydaje mi się ze najprzystojniejsi są Michael Owen i Robin van Persie Kobiety , którym podoba się Christiano ronaldo według mnie są dziwne .

Gość gość
Leonardo dicaprio

Gość gość
Ryszard Kalisz...

Gość gość
Paul walker byl cudowny....podobal mi sie jeszcze aktor z filmu 3 metry nad niebem, nieziemskie ciacho

gośc 18:06 - wszędzie, tylko nie tam. Uwielbiam go takim, jakim jest. wysoki, chudy i rudy. Najlepiej jeszcze nieogolony. Nie umiem sobie wyobrazić nikogo bardziej w moim typie.

Gość gość
Przemek stippa jeden jedyny najlepszy!!!

Luke Evans. Przypomina najprzystojniejszego faceta, jakiego poznałam w życiu.

Gość gość
przystojny Polak to rzadkosc.wrzucilabym pare linkow ale i tak nie znacie

Gość gość
ten co gra w wichrach losu....aidan turner wygral ostatnio w wielkiej brytanii ranking ..numer jeden jesli chodzi o wyglad.. zobaczcie tego faceta...poprostu ideał.