Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tell me how?

Polecane posty

Gość gość

jak mam sie nie czuc lepsza od innych skoro jestem od wiekszosci madrzejsza, jak czytam komentarze w internecie to mnie krew zalewa i ogromnach wiekszosc doroslych ludzi to debile z iq 95/// serio staram sie nie czuc lepiej ale normanie sie nie da!!!!

Gość Jodie Foster  IQ 135
A jakie ty masz IQ???102 a może 105??? Zreszta iq to tylko iq a licza się również inne cechy.

Gość gość
to zależy od poglądów mnie krew zalewa jak czytam komentarze ateistów myślę sobie jak mogą byś tak ograniczeni :( ale w gruncie rzeczy oni pewnie myślą i czują to samo w stosunku do osób wierzących to co my uważamy za słuszne i mądre inna osoba może uważać za głupie i bez sensu

Gość gość
A co masz do ateistów i jakie komentarze Cie wkurzają???

Gość gość
"A co masz do ateistów i jakie komentarze Cie wkurzają??? " x x co mogę mieć do ateistów? to samo co do ludzi którzy wierzą inaczej niż ja może to trochę egocentryczne uważam że mam racje chyba każdy człowiek tak ma jeżeli chodzi o wiarę najbardziej wkurza mnie to u ateistów że nie rozumieją różnicy między prawem a teorią naukową

Gość gość
ja nie lubie religii, uwazam ze w duzej mierze kazda religia oglupia i traci sie samodzielny osad sytuacji i zycia, nie lubie niczego co mi kaze myslec lub jakos dzialac. uwazam ze jestem na tyle osoba zaradna ze sama wiem co dobre a co zle i nie musze miec wizji tego ze pojde do piekla by nie robic zlych rzeczy. nie jestem ateistka ale tak mnie wkurza to jak wyglada religia katolicka w Polsce ze nie chce miec znia nic wspolnego

Gość gość
Do 18:09 10/10