Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z recovery w Packard Bell

Polecane posty

Gość gość

Więc tak mam Notebook-a Packard Bell EasyNote ENTF71BM windows 8.1 gdy włączam "Packard Bell Recovery Management" i wciskam "przywróć do ustawień fabrycznych" lub " Dostosowane przywr.(Zachow. danych użytkownika)" to wyskakuje komunikat "Dysku twardego nie skonfigurowano do domyślnych ustawień fabrycznych. Przywracanie zostało przerwane " i jeszcze jaedno małe pytanie makiełem kiedyś netbook-a Acer nie pamietam modelu jak w nim chcialem włączyć recovery to klikałem podczas ur********** komputera F8 czy tam któryś przycisk od F1 do F12 to mogłem sformatowć kompa i zainsalowć windowsa czy w tym moim Packard Bell też jest taka możliwość? Dodam jeszcze że jak włączam program do partycjonowania w tym packard bell to pokazuje partycje recovery która ma 600 mb POMOCY

Gość gość
Nikt nie pomoże?

Miałem w telefonie tryb awaryjny..wlączył się...moja siostra poklikała i się naprawiło, za tydzień znów to samo i nic:(...zawieźliśmy do naprawy okazało się, że system padł i naprawili w tydzień na gwarancje, a raczej wymienili plytę główną;)