Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 25 lat i już nie proszą mnie w sklepie o dowód czy to znak że czas iśc na op

Polecane posty

Gość gość

operacje plast albo chociaż wypełnianie kwasem?

Gość gość
Ja w tym miesiącu kończę 27 w wakacje jeszcze sprawdzali mi dowód przy zakupie alko, a ostatnio już tego nie robią więc chyba czas na te zabiegi :-(

Gość gość
to sobie płać idiotko, ja nie daje ani grosza

Gość gość
Czas na psychologa, albo medytację, albo chociaż chwilę refleksji, chwilę używania organu zwanego mózgiem ...

Gość gość
jestes tu zeby sie zalic czy zeby sie chwalic?to tak jakbym narzekala ze jeszcze nigdy nie mialam raka i marze o guzie

Gość gość
mam wspaniala figure i sliczna twarz, chcialabym sie oszpecic, tylko nie wiem jak.Moze ktos da adres jakiegos dobrego chirurga?Z autem za 100000 euro nie bylo problemu, porysowalam juz jadac z salonu

Gość gość
ale co ma śliczna figura i twarz do młodego wyglądania? chyba macie po 16-18 lat i nie rozumiecie czym dla kobiety jest starzenie się :/ młodość nie wróci, męzczyzni z wiekiem męznieją a kobiety brzydną

Gość gość
to ma ze sa osoby ktore nie chca byc mlode, piekne ani zdrowe.Autorce watku w dupce sie przewraca z dobrobytu, tysiace kobiet chce sie upiekszyc i odmlodzic a ta gowniara chce sie postarzec i oszpecic.Ciekawe czy jej tatus biznesmen da na to kase