Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

sam sobie jestem winien

Polecane posty

Niby jest pustka i poczucie samotności, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie bycia z kimś. Przychodzę z pracy, zrobię sobie coś jeść i mam wszystko w d***e później, a w piątek i sobotę mogę pić piwa tyle ile chcę. Samotność ma też swoje plusy. Gdyby się tak dało pozbyć uczucia samotności to nie byłoby źle.

Gość gość
to ostatni niedziel dziś Może już nie chcę? Może dobrze mi tak wbrew pozorom? Sam nie wiem. x GRATULACJE!!! NARESZCIE!! Zaczynam widziec swiatelko w tunelu.Beda z Ciebie ludzie.

Sam nie wiem. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad rozpoczęciem korzystania z usług prostytutek. No bo stać mnie teraz, a na związek raczej dla mnie nie ma szans... chociaż z drugiej strony jakaś głupia nadzieja że kiedyś kogoś poznam blokuje mnie przed wizytą u prostytutki.

A ja tam do końca nie wierzę że dobrze jest Ci samemu. Każdy człowiek potrzebuje drugiej osoby i miłości. Napewno w sercu nie raz cie kluje to uczucie ze jednak samotność jest do d**y

No nie jest mi dobrze. Ale no to jak z niewygodnym butem, jak się człowiek uprze to się po pewnym czasie przyzwyczai. Chyba za bardzo się już do tego przyzwyczaiłem żeby móc coś zmienić. Sam nie wiem. P******e to jest.

Gość gość
Niedziel czy Tobie nikt nigdy nie powiedzial jak dwielu facetow zaczyna od prostytutek a potem sa w zwiazkach i dobrze zyja?