Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

auto Jurka Owsika

Polecane posty

Gość gość

czy wie ktoś ile pali takie auto ciekawa jestem

Gość gość
Hrabia, słynny gawędziarz, opowiada wśród grona przyjaciół jedną ze swoich licznych przygód. - Sarna, którą upolowałem była wielka i ciężka, wokół nikogo nie było, więc musiałem sam sobie z nią poradzić. Zarzuciłem jedną nogę sarny na lewe ramię, drugą na prawe... W tym momencie hrabia został odwołany przez służącego do pilnego telefonu. Po chwili wraca i pyta: - Na czym to ja skończyłem? - Jedna noga na prawe ramię, druga noga na lewe ramię... - podpowiada chór przyjaciół. - A, już wiem - przypomina sobie hrabia - ach te Rosjanki, cóż to były za kobiety!!!

Gość gość
jest na portalu wpolityce kropka pl o tym aucie

niech sie Jurkowi szczesci:))Nalezy sie panu Owsiakowi:))Za trud jaki wklada w to cale przedsiewziecie :))robi kawal dobrej roboty:))

Gość gość
ja bym sprawdziła ile pali auto ojca dyrektora, albo szefa Caritasu Ponadto tam, gdzie siła od nas kasę wyciągaja, czyli prezesa ZUS, US i naszych parlamentarzystów A od pana Owsiaka proszę się odczepić, nikt nikogo nie zmusza do wrzucania pieniedzy do puszek I nie życzę nikomu z tych co tu takie rzeczy wypisują, żeby im dziecko zachorowało i trafiło do szpitala, w którym jeszcze nie ma sprzetu od tego "oszuata" jak go nazywacie :(

{ A od pana Owsiaka proszę się odczepić, nikt nikogo nie zmusza do wrzucania pieniedzy do puszek } x Zgadzam się, nikt mnie nie zmusza. Natomiast reklamują go i wspomagają państwowe instytucje. I to jest skandal. :P

gość dziś :))))zgadza sie,masz racje:).... nic dla ludzkosci nie zrobili dobrego ,a szczekaja jak glodne psy!wyja jak kojoty!!!!

Gość gość
Range Rover wypasiony jak puszki finale

Nigdy nie słyszałem żeby Rydzyk szczekał i wył jak kojot, musiał ktos mieć jakieś omamy. :o