Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można pozwolić facetowi, by się spuścił kobiecie na twarz!!!

Polecane posty

Gość gość
już sie wory na sperme oburzają że są worami :D

Dla mnie ma to cos z powiastki "wenus w futrze" Leopolda von Sachera-Masocha , tylko ze to bylo duzo wczesniej bo okolo 1870r.i pomyslec ze przetrwalo ttttylle lat ! no i prosze co mamy - masakra jakas,juz sama opowiesc nie jest szczesliwa bo kobieta w koncu go opuscila, no i pomyslec ze tyle ma nasladowcow swoich pragnien , kto by pomyslal !

Gość gość
mężczyzna pan i władca to może i na twarz trysnąć

Gość gość
jestem mężczyzną i bardzo lubię to robić potem lubię całować się z kobietą i patrzeć na jej twarz ociekającą moją spermą

Gość gość
ale jesteście obrzydliwi, zaraz się porzygam!!!!!!!

Gość jestem obrzydliwy
;)

Gość gość
Normalnie. Nie każdy jest tak pruderyjny jak wy i toleruje tylko seks pod kołdrą i przy zgaszonym świetle. Nie wiem jak można mieć takie niskie poczucie własnej wartości albo być tak przewrażliwionym na własnym puncie, że uznajecie to za brak szacunku, traktowanie kobiety jak dziwkę itp. Każdy ma swoje fantazje i nie widzę nic złego w spełnianiu ich z osobą, którą się kocha. Ze swoją dziewczyną również uprawiamy perwersyjny seks, faciale, anal, oral z połykiem i kocham ją najmocniej na świecie oraz szanuję. Niektóre kobiety po prostu w seksie lubią być zdominowane w ten sposób i daje im to przyjemność, a wy od razu uważacie, że ten brak szacunku na pewno przekłada się na codzienne życie. :D🖐️

Gość jestem obrzydliwy
a wy od razu uważacie, że ten brak szacunku na pewno przekłada się na codzienne życie x Otóż bardzo często, to pragnienie dominacji i uległości, gdy wyleje, wytryśnie ;) w łóżku, to już w ogóle nie ma go w życiu codziennym. Nawet nie macie pojęcia, że niejeden z podziwianych przez was mężczyzn za kulturę osobistą, szarmancki stosunek do kobiet, jest w łóżku bardzo perwersyjny i dominujący.

Gość damko
A ja się zastanawiam czy wy tak serio piszecie , że to obrzydliwe czy tylko ściemniacie i tak to robicie Właściwie , to żadna kobieta nie przyzna się ile członków miała by nie uchodziła za łatwą .. Podobnie jest z połykaniem .. Oficjalnie nie połykają , rzeczywistośc jest inna . To tak jak wiele z was nie przyznaje się do masturbacji .. Z połykaniem pewnie jest podobna sytuacja .. Te co twierdzą , że tego nie robią kłamią .

Gość gość
w seksie również jak i w innych sprawach też są pewne granice, których żadna szanująca się kobieta nie powinna przekraczać, wytrysk na twarz to już jest przekroczenie wszelkich granic

Gość gość
w seksie również jak i w innych sprawach też są pewne granice, których żadna szanująca się kobieta nie powinna przekraczać, wytrysk na twarz to już jest przekroczenie wszelkich granic

Gość damko
Dziewczyna , która mi mówi nigdy nie masturbowałam się , nigdy nie połykałam moim zdaniem kłamie .. Dlatego wszystkie rewelacje traktuje z przymrużeniem oka. Nie wierze w ich zapewnienia . Powiedzieć można wszystko , a w łózku robi się co innego

Gość ej no dobra
ale facet jakos musi sie pochylic nad kobieta,zeby skonczyc na twarzy...kochac to ja moge,ale nie wyobrazam sobie,zeby facet stal nade mna i sie trzepal nad moja twarza...jak taki pies zaznaczajacy swoje terytorium...dla par lubiacych dominacje moze ok,bo jest to dominacja,nawet dosc mocnego kalibru.przynajmniej dla mnie.nawet mezczyzni dosc jednoglosnie mowia,ze jest to traktowanie partnerki jak wlasnosc/przedmiot,mowie oczywiscie o momencie szczytowania.

Gość ej no dobra
i uwierzcie mi-mam juz swoje latka i troche zycia poznalam,faceci tylko pieprza,ze nadal beda szanowali i takie tam...ale nawet nie chcialabyscie wiedziec co sobie taki mysli strzelajac na twarz:Oja akurat nie robie sobie z tego powodu zadnych dylematow,bo dla mnie to poprostu jedna z rzeczy,na jaka sie nigdy nie zgodze.

Gość damko
ale statystyki nie kłamią , wiele kobiet nie przyznaje się do tego co robią w łóżku Gdyby cię koleżanka zaptytała czy połykasz , to nawet gdybyś to robiła , odpowiedziałabyś , że nie połykasz Dlaczego ? Ano dlatego by nie pomyślała o tobie , że jesteś nieetyczna , niemoralna A wyglądasz na taką spokojną dziewczynę , która co tydzień chodzi do kościoła i nie robi żadnych perwersji.

Gość damko
sam byłem świadkiem gdy jedna dziewczyna zapytała drugą o masturbacje .. Ona jej odpowiedziała , ze o takich rzeczach nie rozmawia.. Ludzie mają swoje tajemnice .. Koleżanka nigdy ci się nie przyzna co robi w łóżku Prosta rozmowa dwóch osób A.Łykasz? B.NIe łykam A..TAaa Jaaaasne

Gość gość
A skąd ty możesz wiedzieć co facet myśli w trakcie szczytowania na twarz partnerki? W takiej sytuacji skupiasz się tylko na tym żeby skończyć na twarzy partnerki i o niczym innym się nie myśli. :O Ekspertki i świętoszki od 7miu boleści.

Gość damko
Albo jeszcze lepszy tekst A.Robisz loda ? B., Oczywiscie , że nie i nigdy nie mam zamiaru tego zrobić , to obrzydliwe A . Ta jasnee

Gość jestem obrzydliwy
Dajmy sobie nawzajem prawo do odmienności. Nie musimy się zgadzać, nie musimy uznawać swoich racji. Po prostu nie obrzucajmy się błotem, bo coś nas śmieszy, bądź brzydzi. Mówimy o wolnej woli kobiety i mężczyzny, nie o zmuszaniu. O zmuszaniu, szantażu nie ma mowy. Są takie kobiety, które lubią, być zdominowane. Chodzą po ulicy i po nich tego nie widać. I niech robią co chcą, jeśli mają z kim.

Gość jestem obrzydliwy
seks ma być czymś pięknym Słusznie, ale definicje piękna w relacjach erotycznych, bywają bardzo rozstrzelone. Ja uważam za piękną, twarz kobiety ociekającą spermą. Wiem, że to większość brzydzi, ale mnie się bardzo podoba, wzbudza wręcz zachwyt i uznanie dla mojej kobiety. To jest między mną i moją kobietą. To nie jest do pokazywania, do opowiadania.

Gość jestem obrzydliwy
:D istotnie, sperma ma bardo intensywny smak. Wiem coś o tym, bo zawsze lubiłem całować moją kobietę po wytrysku w jej usta. Mnie to nie przeszkadza, ja to lubię. Lubię też smak jej śluzu. Wiem, że to brzmi obrzydliwie, ale lubię :D Komu to przeszkadza, skoro ona też lubi?

Gość gość
cholera, myślałem, że odpowiadam na posty sprzed chwili, a to się strona nie przewija :D zrąbana ta kafe :O

Gość gość
ktos tu napisal, ze niby skad mamy wiedziec co mysli facet spuszczajacy sie na twarz, a ja spytam z drugiej strony, skad niby wiecie, ze kazda robi loda i polyka? ja tego w zyciu nie robilam i nie zamierzam :/

Gość gość
Dlaczego ktoś wyżej uważa, że każda kobieta to lubi, albo robi, ale się nie przyzna? A dlaczego miałabym kłamać na forum będąc anonimową osobą? Zatem cała prawda- nie połykam i nie pozwalam spuszczać się na twarz... Zresztą mój facet nawet nie próbował. Wystarczy, że spuszcza się np. na piersi, dla mnie i tak jest to obrzydliwe, chociaż nie daję tego po sobie poznać, po prostu wskakuję pod prysznic.

Gość jestem obrzydliwy
Dlaczego ktoś wyżej uważa, że każda kobieta to lubi, albo robi, ale się nie przyzna? A dlaczego miałabym kłamać na forum będąc anonimową osobą? x To już jest inny temat. To jest takie przypiertalanie bez sensu, by wykazać, że mam rację. Ja mam rację w swoim zakresie ze swoją partnerką. Inni mają rację u siebie w łóżku. x Przyznam, że gdy byłem z kobietą, która miała problem z wytryskiem w ustach, czy w ogóle miała ten taki stosunek do wydzielin, że zaraz pod prysznic, to źle się z tym czułem. Przeszkadzało mi to. Lubię gdy nie muszę się liczyć z tym co się stanie, nie muszę się pilnować. I gdy kobieta, też się nie pilnuje, siada mi na twarzy, kiedy chce. Ale to jest już kwestia dopasowania.

Gość gość
a ja sie z tym nie zgodzę , że sperma ma mocny zapach .. Dla jednego zapach i smak cytryny jest mocny , na innym nie robi większego wrażenia są różne gusta

Gość gość
qrwa we lbach sie od poprzwracalo,tak szczerze mowiac to jaka radosc ma z tego kobieta?ta ulegla moze i tak,ale normalna babka za sperme na twarzy to by w ryja strzelia albo facetowi gebe zmasakrowala.dla mnie kobieta pozwalajaca na sos takiego to zwykla szmata i tu nie ma co dysuktowac i nie dorabiac ideologii.i przestancie mowic,ze to normalne.niedlugo zaczniecie srac na siebie i rzygac i tez bedzie to normalne?u mnie facet za samo pytanie czy moze na twarz juz w pysk dostal.

Gość gość
Jaką radość? Lubisz być zdominowana? Lubisz dominować? Jeśli nie, to nie zrozumiesz tej "radości". A jaką ja mam radość, gdy klękam i zlizuję śluz mojej partnerki z podłogi? A jednak mam, wręcz poczucie ekstazy, gdy robię takie rzeczy. I ona, czy też one ;) tak samo. Nie oczekuję zrozumienia, tylko zwracam uwagę, że ludzie są różni. Gadamy anonimowo na forum, to mówimy co myślimy.

Gość gość
Fajne sterczące cycki ;)