Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy niskie kobiety moga sie podobac?

Polecane posty

Gość gośćfacet
ja mam koleżankę w pracy, śliczna brunetka po 50, niska i ma śliczne duże cyce

Gość gośćkejti łejti
moim zdaniem tak ... to nie zależy od wzrostu tylko od urody :) ile masz wzrostu ?

Gość gość
146 cm

Gość gość
czy Wy jesteście normalni? co ma wzrost do urody? osobiście znam prześliczną dziewczynę z 174 cm i drugą bardzo ładną która ma coś ponad 160 cm. Choć musze przyznac że mało która urodą przebija ta wyższą, bo jest wyjątkowo śliczna < zazdrości> ;p i nie tylko wysocy za nią latali, średni ale również niscy więc WZROST NIE MA ZNACZENIA tylko URODA! LUDZIE!

Gość gośćkejti łejti
Uroda nie wzrost się liczy ... to media wypromowały taką modę na żyrafy 180 .. taka to szpilki założy i żyrafa gotowa nie trzeba się do zoo wybierać :) małe jest do kochania a duże do wieszania firanek :D pozdro

Gość gość
niskie maja brzydkie, krotkie nogi i sa malo proporcjonalne

Gość gość
media promuja to, co sie podoba

Gość gośćkejti łejti
Niskie kobiety też są piękne i mają proporcjonalne ciało co ty wygadujesz o tych proporcjach ?? :) ( patrz : eva langoria 157 cm wzrostu i sam sex :D :) )

Gość gość
160 to nie niski wzrost ale średni. Niski to 150

Gość gośćkejti łejti
taaa ale 157 to nie 160 . Kobieta o wzroście 157 jest uważana za niską proste :p

Gość prawictwo pospolite 134
mogą , ale nie muszą .. Znam kilka niskich brzydkich kobiet, ale znam tez kilka ładnych

Gość gość
kejti srejti jestes niska i masz kompleksy, wiec sie bronisz

Gość gość
widze że tylko żyrafy się oburzają, które twierdzą że tylko wielkie stopy mogą się podobać

Gość gość
mam rozmiar 38 stopy, wiec mozesz sie walic nied***bko :D oraz raczki jak ksiezniczka mam :) niektore maja jakby z pola nie wychodzily buhaha

przyznam szczerze : częsciej podobają mi się w realu wysokie niż niskie ,ale spotkałem kilka niskich , które przypadły mi do gustu .. Niskie mają to czego nie mają wysokie i na odwrót niska jest bardziej delikatna, facet chce sie nią zaopiekować ( taka 158 cm wzrostu ) . Wysoka niestety nie ma tego atutu natomiast wyższe mają zgrabniejsze nogi od niskich i to nie ulega żadnym wątpliwościom oto dowód ta poniżej ma 176 cm wzrostu https://www.youtube.com/watch?v=pJ5A7kXSSng

Gość gość
Nie, nie mogą, nigdy i nikomu w żadnej sytuacji. Żadna niska nie ma męża ani chłopaka, wszystkie siedzą w piwnicy i obierają rodzinie ziemniaki.

na taką jak skowronska nie zwrócił bym uwagi http://www.sebafoto.com/galleries/siatkowka_07-08/reprezentacja-kobiet/polska-kadra_lsk/076.jpg zresztą przyznam szczerze , ze nigdy w życiu nie oglądałem ani jednego meczu polskich siatkarek , bo nie podobają mi się ich figury .. A o skowronskiej slyszalem z wiadomosci z sportowych ze gra w polskiej reprezentacji..

Natomiast ona mi się podoba https://www.youtube.com/watch?v=pJ5A7kXSSng 176 cm wzrostu , ale podoba mi sie nie dlatego ze jest wysoka . Tylko wydaje sie ładna i ma kobiece kształty Jesli niska ma kobiece kształty to zwróce uwage na niską PRzyklad ? Shakira ma 157 cm i podobają mi się jej krągłości

Gość gośćkejti łejti
Fakt jestem niska ale z tego powodu wcale nie czuję się gorsza :) ja tylko stwierdzam fakty ! Uroda nie zależy od wzrostu mówię po raz setny !!!!!!!! i zdania nie zmienię kobiety niskie są piękne np właśnie langoria shakira na to nie ma reguły :) a ty kretynko która nawet nie ma normalnego pseudo i która nazwała Mnie kejti srejti WAL SIE !!! :* pozdro malutkie ;)

Gość gość
kejti srejti skoro tak uwazasz to czemu krytykujesz wysokie kobiety? p*****l sie

Gość Pener Krca
Nie każdy ma taki gust jak ta hejterka od kejti srejti. Mi np. podobają się niskie, a jak jeszcze ma naturalne blond włosiwo to wymiękam :) Zwłaszcza w przypadku jednej takiej kruszynki ;)

Gość gośćkejti łejti
W którejś z rzędu wypowiedzi mówię że uroda się liczy nie wzrost kobieto :) Swoją drogą bardzo agresywna jesteś może Ty masz kompleksy że tak atakujesz Mnie niewinną istotę :D

Gość gość
wysokie mają zazwyczaj właśnie brzydkie nogi, bo wiekszość ma chude nogi i strasznie szcupłe łydki, masywniejsze łydki są ładniejsze a takie mają niższe kobiety a nie wysuszone patyki

Gość srutututuxx
Jestem niska i nigdy na brak powodzenia nie narzekałam. Często też słyszę od facetów, że "niskie dziewczyny są fajne" czy "ja lubię niskie dziewczyny". I nie mówią tego bynajmniej kurduple (jak niektórzy mogliby podejrzewać) tylko faceci ponad 180cm. ALE ważna rzecz - zauważyłam, że jak sama dziewczyna ma problem ze wzrostem, kompleksy itd to odbija się to na jej zachowaniu i faceci to widzą. Grunt to kompleksów nie mieć - ja ze swojego wzrostu często żartuję i mam do tego dystans, więc nigdy się nie zdarzyło, żeby ktoś (łącznie ze mną) miał z tym jakiś problem. :)

Gość gość
szczuple lydki sa ladniejsze przeciez wy nie lubicie grubych nog :D nom blond niunie to tylko dla tepakow

Gość gośćkejti łejti
omg :D swoją drogą dodatkowym plusem niskiej kobiety jest to że jak założy 10 cm szpilki to nie wygląda jak latarnia morska :D