Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy niskie kobiety moga sie podobac?

Polecane posty

Gość gość
Znam taka 180cm, która zmienia facetów jak rękawiczki i niskie, które tylko patrzą z zazdrością i wielkim bólem doopy :D

Gość gość
01:00 haha niskie lubią sie wychwalać, a tu takie coś

Gość gość
Wybierzcie się do psychologa, bo macie ewidentne problemy ze sobą. Zagięliście mnie po prostu swoją głupotą, zazdrością i kompleksami. 01:23 A może ta niska po prostu jest brzydka ? Hmmm, wiesz jakoś do mnie, niskiej kobiety faceci się kleją, za to wyższa koleżanka narzeka na brak powodzenia, więc pozdrawiam Cię zakompleksiona idiotko i życzę sukcesu w zaakceptowaniu siebie i oby kuracja u psychologa była skuteczna. Tak więc, szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego wszystkim zakompleksionym kobietom tutaj. Tym niskim, które wyzywają wysokie i te wysokie, które wyzywają niskie :)

Gość gość
To nie jest jedna niska, tylko grupka przykurczy, nieźle gadają na tę 180, ale jakby co to one tez sie uważają za "piękne kruszynki", powodzenia brak. Czy ja muszę mieć kompleksy i ci zazdrościć tylko dlatego, ze to napisałam? Lecz sie karlico. Nie wszystko co małe jest cudowne haha prawda zabolała, zazdrościsz.

Gość gość
Niskie maja manie na punkcie "udowadniania" - czyt. pisania glupokowatych i infantylnych postów o tym, ze tylko one maja powodzenie :D:D boja sie konkurencji czy co?

Gość gość
te niskie k****y nadal sie kloca? Ja p*****le

Gość gość
Niskie to jednak sa glupie, wzrostu brakuje i rozumu tez :)