Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy niskie kobiety moga sie podobac?

Polecane posty

Gość gość
szczuple lydki sa ladniejsze przeciez wy nie lubicie grubych nog smiech.gif nom blond niunie to tylko dla tepakow x nie zachwalaj swoich pałąków, łydka musi być masywniejsza tak samo jak uda i musi być proporcja, wizualnie taka noga wygląda lepiej

Gość gość
nom blond niunie to tylko dla tepakow X nom blond niunie?:D widać że sama jesteś tępczka, nom :D

Gość gośćkejti łejti
o to to :D prawda nie zachwalaj swych pałąków :D

Gość gość
gość dziś szczuple lydki sa ladniejsze przeciez wy nie lubicie grubych nog nom blond niunie to tylko dla tepakow x Kompleksy nie dopuszczają do świadomości, ze blondynki mogą być piękne, mądre i inteligentne? :D

Gość gośćkejti łejti
o to to :D dokładnie ! : nie zachwalaj swych pałąków :D

Gość gość
grube uda sa powszechnie krytykowane lol

Gość Pener Krca
14:59 Moja wypowiedz ;)

Gość gość
nie mówiłam o grubych udach tylko masywniejszych i jakoś nie widze żeby były krytykowane, moje nogi zawsze faceci chwalili, ale jak masz kompleksy to sobie wmawiaj że faceci szaleją za prostyki nogami wygladajacymi jak dwa niekształtne patyki a takie ma większość wysokich

Gość gość
widzisz ja jestem niska mam tylko 157 i zawsze nie mogłam się odpędzić od komplementów od facetów na temat swoich nóg, kształt jest też ważny a nie sama długość :D patyczki

Gość gość
najsmieszniejsze są te które są wysokie a zakładają wysokie szpilki z 10 cm wyglądają śmiesznie jak na szczudłach, a ja nadal zgrabnie :D

Gość gość
Dajcie spokój, w jakim celu sie kretyńsko kłócicie. Niski/wysoki wzrost, grubsze/szczupłe łydki, szerokie/węższe biodra, duże/mniejsze cycki - to WSZYSTKO może się komuś spodobać, bo ludzie mają różne gusta. A Wy się kłócicie jak dzieci w piaskownicy czy zielony czy niebieski jest ładniejszy :o Czasem się zastanawiam czy średnia wieku na kafe naprawdę tak spadła...

Gość gość
wysoka kobieta na obcasie wyglada elegancko i jest smukla, natomiast male jak takie kaczuszki, niezgrabnie, obcas stanowi polowe jej nogi :D

Gość gość
niskie blond? zadnej takiej pieknej ani madrej jeszcze nie znalem

Gość gość
szpilki raczej stworzone zmyślą o niższych kobietach by je wysmuklić, dlatego wysoka na obcasie wyglada jak żyrafa na podeście :D

Gość gość
rzeczywiście piękneee nogi :D

Gość gość
nie po to, zeby niskie i grube wysmuklic, bo jak napisalas sa niskie i grube :D i nieksztaltne anja lepiej wyglada, bardziej elegancko ta shakira jest paskudna

Gość gośćkejti łejti
Dokładnie koniec spamu są gusta i guściki :) Ale Ciebie która nazwała mnie : kejti srejti i tak nikt nie zechce ahahahaah nawet z twoim dłuugim pałąkiem :D sorry musiałam :/ zaraz powie że małe to i wredne :) 3..2...1... :D

Gość gość
piekne i szczuple. grube ''masywniejsze'' nogi sa brzydkie, takie jak u chlopa po silowni i srodkach na mase :D

Gość gośćkejti łejti
Shakira paskudna !? tracę wiarę w ludzkość :o przecież to kobieta idealna !!

Gość gość
kejti srejti ale z ciebie prostaczka zazdrosc dlugich nog nie tlumaczy chamstwa jaka ty biedna, faceci wola wyzsze i zgrabniejsze

Gość gość
No przepraszam bardzo ale jeżeli któraś z nich wygląda pokracznie i śmiesznie to zdecydowanie Anja Rubik... I aktualnie nie rozmawiamy na temat urody, tylko nóg, więc teksty że shakira jest paskudna brzmią kretyńsko... Coś w stylu "wolisz hamburgera czy cheesburgera?" - "cheesburgera podają na brzydkim talerzu"

Gość gość
szczerze? wole byc wyzsza z moja figura gruszki, po cwiczeniach wygladam na klepsydre :) gdybym byla niska i uda by mi sie brzydko schodzily, miala wielka doope i krotkie nogi to bym nie wyszla z domu :D klepsydry wsrod niskich to rzadkosc.....

Gość gość
shakira ma brzydkie, krotkie nogi, jak kaczuszka idealna? ona nawet biustu nie ma lol to podstawa

Gość gość
a mowia, ze to wysokie nie maja cyckow a tu popatrz zachwycaja sie shakira bo same tam gowno maja

Gość gość
nie po to, zeby niskie i grube wysmuklic, bo jak napisalas sa niskie i grube smiech.gif i nieksztaltne anja lepiej wyglada, bardziej elegancko ta shakira jest paskudna x widać masz specyficzny gust jak takie nogi jak patyczki u Anji ci sie podobają :D ale widać jesteś wyjątkiem albo sama nie potrafisz przyznać że dobrze to nie wyglada bo bronisz żyraf

Gość gość
żyrafy myślą że długie nogi zachwycają facetów, ale tylko żyrafom sie tak wydaje nie spotkałam faceta który by zwracał na to uwage ile noga ma cm raczej jak wygląda, i często słysze że wolą niskie kobiety oczywiście są tez tacy co lubią wysokie ale mniejszosć :D nie każdy chce spać z chłopem w łóżku :D

Gość gość
Kurde, zaczynam odnosić wrażenie, że osoby wysokie mają chyba iloraz inteligencji odwrotnie proporcjonalny do wzrostu... Typ figury nie ma nic wspólnego ze wzrostem... A gruszka nie może wyglądać jak klepsydra, bo ma węziutkie ramiona i małe cycki. Klepsydra ma mniej więcej taką samą szerokość ramion jak bioder a gruszka dużą różnicę. Jak po ćwiczeniach wyglądasz na klepsydrę to gratuluję, bo jako 1 osoba w historii za pomocą ćwiczeń wydłużyłaś sobie kości obojczykowe i parę innych - jakim cudem? Żeby nie było - sama jestem wysoka, więc darujcie sobie, że następna niska zazdrośnica... Któryś raz spotykam się z taką reakcją wysokich bab, że komuś mogą podobać się niskie - kretyński atak. W drugą stronę nigdy nie widziałam żeby działo się coś takiego...

Gość Pener Krca
gość dziś kejti srejti ale z ciebie prostaczka zazdrosc dlugich nog nie tlumaczy chamstwa jaka ty biedna, faceci wola wyzsze i zgrabniejsze X Zdaje się, ze nie jestem facetem :( Dobra jesteś. Pewnie masz więcej testosteronu niż estrogenu i dlatego wypowiadasz się za ogol samców :D