Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy niskie kobiety moga sie podobac?

Polecane posty

Gość gość
macie sie z czego cieszyć że co drugi facet jest od was wyższy na ulicy :D

Gość gość
ja ma 158 i typową figure gruszki, więc nie piertol

Gość gość
*miało być klepsydry, już mi sie pomyliło przez wasze faramzony

Gość gość
niskie tu krytykuja wysokie z zazdrosci dlugie, zgrabne nogi lepiej wygladaja w szpilkach niz krotkie i grube alc faceci nie lubia grubych i nic grubego krotki i masywny ksztalt nogi jest brzydki...

Gość gość
jak tak wychwalasz te sirote shakire to znaczy, ze wygladasz tak samo jak ona....czyli jak niski facet, zero cyckow, chojowo szeroka miednica i taka chlopczykowatosc :D

Gość gość
jak masz 160 to jeszcze ujdzie, jestes srednia, ale te z 150 wygladaja jak ..... wygladalam jak one gdy mialam 12 lat :D ktos tu sie zatrzymal w rozwoju

Gość gość
shakira wyglada jak niski facet

Gość gośćkejti łejti
gość dziś kejti srejti ale z ciebie prostaczka zazdrosc dlugich nog nie tlumaczy chamstwa jaka ty biedna, faceci wola wyzsze i zgrabniejsze X Oto przykład chodzącego kompleksu ... ach ile razy można tłumaczyć czy jesteś niska czy jesteś wysoka jak masz twarz nie wyjściową to nawet Twoje pałąki do nieba Ci nie pomogą :D ciągle tylko zachwalasz jaka to nie jesteś piękna i zgrabna a w rzeczywistośc***ewnie bardzo z tym kiepsko ROZUMIESZ ??? :)

Gość gośćKolorowa
kejti łejti ma racje !!!!!!!!!!!! mądrze mówisz Shakira to demon sexu

Gość gość
niskie tu krytykuja wysokie z zazdrosci dlugie, zgrabne nogi lepiej wygladaja w szpilkach niz krotkie i grube alc faceci nie lubia grubych i nic grubego krotki i masywny ksztalt nogi jest brzydki... x ja nie zazdroszcze, nigdy mi sie nie marzyło być wysoką nie na darmo wymyślono powiedzenie ''babochłop'' :D niskie kobiety są bardziej kobiece i ten sam tekst o dłuuugich nogach szkoda że same siebie chwalicie bo faceci mają to w duuupie :D

Gość gośćkejti łejti
dokładnie same siebie chwalą :D

Gość gość
''chłopczykowatość'' albo ''babochłop'' to określenie wysokiej kobiety bo niskiej tak raczej nazwać nie można :D damski wzrost to damski :classic_cool:

Gość Elizka567
No pewnie że tak ;) Może trochę nie na temat ale wygrałam dzisiaj laptopa na tej stronie polecam dziewczyny ;) http://zobacz.link/inB5n

Gość gość
jeszcze nie słyszałam by facet mówiąc jakie kobiety lubie wymienił ''dłuuuuuugie nogi'' :D :classic_cool: zawsze żyrafy sobie giry wychwalają bo myślą że to atut:classic_cool: szkoda że chude pałaki i morda kwadratowa

Gość gość
jeszcze jedną charakterystyczna ceche zauważyłam u wysokich, wiekszość ma dłuuuugi pociągły ryj jak u chłopa, nie wiem gdzie tu kobiecość :D

Gość gośćKolorowa
hahha hahaha i założyły oddzielny temat : "Czy wysoki kobiety mogą się podobać? " :D porażka :D

Gość gość
Dziewczyny takie ok 160 cm, drobne, subtelne i delikatne - takie są najfajniejsze i to jest mój typ (sam mam ok 178 cm) aczkolwiek wzrost u mnie raczej nie gra aż takiej dominującej roli...w sumie to chyba nawet żadnej bo jeśli dziewczyna jest śliczna i pod wzgl charakteru jest do wytrzymania (ewentualnie można pomóc jej ten charakter ukształtować) to i taka 180 też będzie ok :-)

Gość gość
a co myślisz o ''dłuuugich'' nogach bo nic o nich nie wspomniałeś?:classic_cool:

Gość gość
niskie subtelne i delikatne? :D niskie sa chamskie, zadziorne i bez klasy :D maja pucalowate ryje takie meskie kartoflane babochlop to okreslenie grubej baby bezksztaltnej i chamskiej, niskie takie sa...

Gość gość
dlugie nogi to dluugi duuuzy atut natomiast krotkie juz nie

Gość gość
lepsza już pucowata niż pociągła jak u konia

Gość gośćkejti łejti
A mówiłam że laska zaraz powie że niskie są chamskie wredne zołzy i to jeszcze bez klasy :) zazdrość przez Ciebie przemawia kobieto ! :) No tak bo wzrost ma coś do cechy charakteru :) głupota ludzka nie zna granic :/

Gość gość
Shakira wyglada przy Beyomce jak dziewczynka z podstawówki bez cycków.

Gość gość
wszystkie dziewczyny z downem i innymi opóźnieniami sa niskie. wiec? :D niski wzrost nie jest oznaka dobrych genów.

Gość gość
Ja mam 157 cm wzrostu i tak samo nigdy nie narzekałam na brak powodzenia. Gdziekolwiek nie wyjdę zawsze jakiś facet się do mnie przyklei. Jestem tego samego zdania, że nie wzrost, a uroda ma znaczenie. Moje zdanie jest takie, że wszystkie ładne nogi są ładne. Tu nie o długość chodzi tylko o kształt, masywność. Mi osobiście nie podobają się krótkie parówki, ani długie powyginane kije. Jeżeli nogi są kształtne to czy krótkie czy długie będą się podobać. Uważam, że kobiety około 180 powinny zrezygnować z wysokich szpilek, bo na prawdę wygląda to ohydnie. Podobnie jak kobieta, o bardzo krótkich nogach na płaskich balerinkach. Kobieta niska o tych samych wymiarach w talii, biodrach co wysoka zawsze będzie wyglądała na grubszą. Ważne, żeby każdy indywidualnie podchodził do swojej figury. Starał się zniwelować wady, a podkreślić atuty. Pozdrawiam. Niska, atrakcyjna blodyneczka :)