Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy pytanie do was

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze teściowe wam wyrywają dziecko? Co wtedy robicie? A gdy słyszycie że jesteście zazdrosni macie dziecko na codzień? I na ostatki,ucieka z dzieckiem do innego pokoju,wyrywa teściowi a do nas z tekstem,, daj! Cy to normalne? Zaznaczam że dziecko tesciowa dostaje na rece ale ona by chciała cały czas i żeby nikt inny nie nosił oprucz niej.

Gość gość
Po pierwszemnie nie wyrywa bo by tylko sprubowała po drugie ja jestem tego zdania że ludzie taktowni wiedzą co to umiar i wiedzą jak sie zachować czego o twojej nie mogę powiedzieć co masz zrobić,twardo nie dawać wyrywać,dasz wtedy kiedy sie opamieta bo to normane nie jest!

Gość gość
Jakie wyrywanie,wyrywać to ona może kapuste na polu! Bądż stanowcza i konsekwentna,bo ci baba na głowe wejdzie! Jeżeli nie ma co z czasem zrobić to do roboty a nie utrudniac zycie młodym! jak mnie takie sytuacje draznią szokkkkkk Kupcie jej lalke robią na zamówienie jak żywe,to będzie miała zajecie,chora kobieta...

Gość gość
tesciowe teraz przechodzą drugie macierzyństwo i chodzą w ciązy urojonej :D

Gość gość
Młoda mamusiu jak sobie na to pozwoiłaś to tak masz jak z tym nic nie zrobisz to masz przekichane i to bardzo tesciowe to obserwatorki najpierw obserwuja czy mogą sobie to siamto i potem właża ci w zycie rodzinne swoimi d****i . Nie oddawaj się i bądz twarda a czy bedzie psioczyła niech psioczy każda teściowa nadaje na synową nawet ta miła teściowa :-O

Gość gość
o takkkkk dziewczyny dobrze ci radza!

Gość gość
Najlepiej oddac teściowej bo ona wie najlepiej :p

Gość gość
nie normalne nie jest i tesciowa raczej do normaych tez nie nalezy tylko ci współczuc!

Gość gość
normalne

Gość gość
ha ha