Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czekam na przesyłkę i boję się

Polecane posty

Gość gość

Sprzedawca wysłał mi ją w zeszłym tygodniu, chyba zrobił mi na złość bo wybrał najgorszą (tak wynika z opinii) firmę kurierską. Boję się, że przesyłka będzie uszkodzona, tam jest szkło... W dodatku nigdzie nie mogę się ruszyć bo muszę czekać na tego kuriera... Szlag mnie trafi.

Gość gość
Faktycznie nikt nie ma nic lepszego do roboty tylko tobie na zlosc wyszukiwac najgorsza firme i uzerac sie z potencjalnymi problemami. Pewnie najtansza wybral i tyle.

Gość gość
Uważam, że zrobił mi na złość bo na stronie napisane jest, że korzysta z usług pewnej dobrej firmy a mi wysłał inną. Miał powody, żeby tak mi zrobić.

Gość gość
a co było w przesyłce? wibrator?

Gość gość
ta, szklany wibrator :o Szklany mebel, wart sporo pieniędzy.

Gość gość
Trzeba było zapłacić więcej za przesyłkę, a nie skąpić.

Gość gość
Jak więcej? Przecież nie miałam wyboru. Płacę tyle, ile chce sprzedawca. To sprzedawca wybiera firmę kurierską, skąd mogłam wiedzieć, że mi wybierze inną. Mam nadzieję, że niepotrzebnie panikuję.

Gość gość
a jakby sprzedawca chciał żebyś mu dała pipu to byś mu dała?

Gość gość
Można było dopytać, albo poprosić o ubezpieczenie przesyłki, możliwość sprawdzenia przy odbiorze (chociaż i tak masz taką możliwość, kurier nie ma prawa odmówić i musi poczekać aby w razie co spisać protokół). Jak opakowanie będzie całe, bez śladów uszkodzeń, to szansa że coś się stało jest nikła.

Gość Halunke
W takich wypadkach nalezy wybierac Safe Pak, szkoda,ze ten sprzedawca o tym nie wiedzial. Mam nadzieje,ze z przesylka jednak ok?

Gość kjor
Safe pak to rzeczywiscie mega uzyteczna strona:) calkiem dobry pomysl na ulatwienie sobie czasu i ogolnie zycia...:)

Gość Suanna3r
Safe Pak ma swietne recenzje jako firma:) Dlatego mysle,ze warto zaufac takiej platformie kurierskiej. Widzialam,ze bezproblemowo i bezpiecznie mozna tam sobie przesyleczke zamowic

Gość biccona
Safe Pak ma tez teraz opcje rozszerzona o Nimecy i Czechy - to dobre szczegolnie dla firm jest. Milo,ze pomysleli!

Gość stopppena
Nie przesadzajmy nie ma sie co bac:) A tu ktos poleca Safe Pak = dzieki za cynka. swietny portal to jest - w zyciu bym nie pomyslala