Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomyślicie pewnie, że to prowokacja ale i tak napiszę.

Polecane posty

Gość gość
Wręcz z pocalowaniem d**y. Powiedz dlaczego żaden lord cie nie chce?

Gość gość
prawie zawsze dziecko jest z matką x Właśnie widać jak ty mało wiesz, poczytaj ile Polek wywalczyło prawa do opieki na dziećmi za granicą, a przekonasz się jest ich nie więcej niż 1/100. Chyba że tatuś ma gdzieś dziecko, ale wtedy i alimenty będzie miał gdzieś, a tatuś prawnik ci w niczym nie pomoże. Gdzie się takie idiotki lęgnął? Dobrze że to prowo, a nie autentyczny temat.

Gość gość
00;57 - Może Ty mi powiesz dlaczego CIEBIE też żaden lord nie chce? Sluchaj, ja naprawdę na powodzenie nie narzekam ale nie czuję potrzeby pakowania się teraz w dłuższy związek. I to, że kandydaci mi nie odpowiadają w 100% to kolejny powód. Jeśli postanowię być egoistką i wrobić faceta w dziecko to wystarczy, że będzie bogaty i z dobrym sercem. Reszta może nie istnieć.

Gość gość
Krecisz cos dziunia! Pierw piszesz ze chcesz faceta na dziecko złapać a jak dostajesz baty to zmieniasz zdanie ze jednak dziecko ważniejsze a faceta nie musisz mieć tylko alimenty,puknij się w te narośl co ni na szyji wyrosła pomiędzy uszami!

Gość gość
Jeszcze bym zrozumiała gdybyś chciała mieć po prostu dziecko , ty chcesz w robić faceta w alimenty z premedytacją, miec pieniądze bez wysiłku.

Gość gość
SŁABE PROWO noty sędziowskie: FIN 15,5 NOR 16 POL 16 AUT 16,5 CZE 14,5 pozycja w kfalifikacjach 51 miejsce nie przechodzisz do konkursu głównego

Gość gość
Czego tutaj nie rozumiesz? Dla mnie dziecko jest bardzo ważne, chcę kogoś po sobie zostawić. Połączę to z celem zdobycia łatwych pieniędzy. Jeszcze jasniej to tłumaczyć czy załapałaś?

Gość gość
Masz za kiepskie geny na dziecko!

Gość gość
01;05 - czemu uważasz, że mam za kiepskie geny na dziecko? Śmiem twierdzić, ba jestem przekonana, że radzę sobie w życiu lepiej niż połowa z Was. Studiuję na prestiżowej uczelni zagranicznej, wygrywam międzynarodowe konkursy, robię mój staż a do tego nie narzekam na wygląd zewnętrzny i jestem zdrowa.

Gość gość
A co mnie to obchodzi? Rob co chcesz ty będziesz płacić. Może dawca spermy będzie miał znajomości w sadzie i wrocisz z gola dupa do Polski

Gość gość
Niedawno był tu temat "jaka prowokacje zrobić na karę..." no to mamy

Gość gość
durna jesteś autorko :D co mają geny do studiowania na zagranicznej uczelni? kasiasty tatuś ci stawia co chcesz. mam nadzieję że to tylko prowo a jeśli nie to oby selekcja naturalna jeszcze działała i nigdy nie pozwoliła ci zostać matką bo szkoda dzieciaka.

Gość gość
Autorka jest rozpuszczonym bachorem dla kasy zrobiłaby duuuuuzzzzzo.Wyrachowania, @.

Gość gość
A Ty chcesz mieć po prostu dziecko i być matką samotnie wychowującą? Czy jak Bo nie rozumiem? Nie złapiesz faceta na dziecko, no tyle że będzie ci płacić alimenty. Ale nie dla alimentów chcesz chyba zajść w ciążę prawda? O co chodzi tak naprawdę? Żeby bogatego męża znaleźć? Przecież żaden nie będzie z tobą ślub brał tylko dlatego że dziecko jego będziesz rodzić :-) te czasyjjuż dawno minęły :-) tatuś i mamusia nie wytłumaczyli ci na czym życie polega? :-) Poza tum ze będziesz sama i z dzieckiem to trudno będzie ci ułożyć życie z kimś innym, jeśli naprawdę byś się zakochała. Także nie tędy droga chyba dziewczynko :-)

Gość gość
I jeszcze dodam, że mój kolega łatwo wymigal się z alimentów, przepisał majątek na rodziców i firmę i płaci grosze także nie licz, że tatuś na pewno wywalczy ci alimenty. Bo może w********ic z chaty na przykład. I pamiętaj że bbogaci rodzicewiecznie nie zżyją. I co dalej? Z czego się utrzymasz paniusiu?

Gość gość
Cóż za plan, pamietaj jednak że możesz trafić na kogoś podobnego do Ciebie, czyli przebiegłego. Bo jeśli szukasz mądrego, inteligentnego, bogatego, to może zrobić ci takie kuku, wykorzystując swoją inteligencję, że nie będziesz miała żadnych alimentów. Zapytaj się taty, jak to możliwe że choćby stary Gessler który jak każdy wie ma miliony, nie spłaca długów, bo OFICJALNIE nie ma żadnego majątku.

Gość gość
Bede miala to dziecko czy wam sie to podoba czy tez nie. Mam nawet wybrane imie:-) Madzia:-)

Gość gość
a dlaczego nie marzysz zeby się zakochac i wtedy miec dziecko = owoc waszej miłości?

Gość gość
Pomijając, że nie masz w ogóle serca, bo jak można już na wstępie kaleczyć psychicznie dziecko, zanim jeszcze się nie urodziło. Życie od początku w rozbitej rodzinie, bo mamusia chce mieć łatwe życie. To podłe, jakby twoje dziecko kiedyś się o tym dowiedziało, to splunęłoby na ciebie, o ile nie żal by mu było śliny. Wracając jednak do twojego planu, jesteś głupiutka i naiwna sądząc że wszystko pójdzie tak gładko, wystarczy jak ktoś już wyżej napisał, że kiedy gość dowie się z jaką suką miał do czynienia, to zwyczajnie przepisze cały majątek na choćby rodziców i nie dostaniesz złamanego grosza - czego osobiście ci życzę.

Gość gość
Lolólololol

Gość gość
na 99,9% NIE MASZ POJĘCIA jak to jest z niemowlakiem :D po tygodniu będziesz miała dosć a po 3 miechach będziesz żałować że się urodziąłś :D jesteś rozpieszczona egoistką - niemowle cię sterrozyzuje - obiecuje ci to :D

Gość gość
nawet bym chciała zeby autorce się udało już widze jak rozczochrana z wiszącymi mleczarniami i zakrwawionym ci/ps/k/iem ledwo chodząc wstaje dziesiąty raz tej samej nocy do dziecka :D zaraz zapomnisz co to znaczy mieć czas na 'pasje' :D powodzenia