Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przydze sie czarnych

Polecane posty

Gość gość

oni mnie strasznie obrzydzaja bo to sa flejtuchy...cale zycie na wellfair bo przeciez sto lat tem byli niewolnikami i im sie wszystko przez to nalezy..masz tez zle doswiadczenia z czarnymi?mam taka psychiczna co mieszka podemna to takie bottom of society zastamawiam sie czy nie zadzwonic po social services na nia te jej wrzaki "get out ,shut up" sa nie do zniesienia..wszedzie gdzie pojda wszystko upada z mieszkan robia syf z domow ruine syf brud i ubostwo..

Gość gość
Mnie nie obrzydzają. Na swój sposób mają rację co do niewolnictwa. Zauważ że np Niemiecki rząc nadal wypłaca rekompensatę osobom które przeżyła i były wykorzystywane do przymusowych robót. Jaj by nie spojrzeć, żaden inny kraj nie zaoferował takiej rekompensaty. Zdaję sobie sobie sprawę że prawie wszyscy niewolnicy z czasów Kolonialnych zdążyli umrzeć ale pozostawili za sobą legacy która przerzuca się z pokolenia na pokolenia tak jak u Północnych Indian. Na jedno, im się nie dziwię. Na drugie spora ilość ...Afro-Americans wydostaje się z getta i mają zawody w każdej dziedzinie czego nie można powieedzieć o Indianach.

Gość gość
Oni przynosza ze soba robactwo choroby i zniszczenie lenie smierdzace na wellfair..szkoda slow...taaaa.oni biora takie prace ktore bialy szanujacy sie by nie wzial..pozatym to tlumoki.nauka przychodzi im ciezko..

Gość gość
oni biora takie prace ktore bialy szanujacy sie by nie wzial.. xxx ha ha ha ha ha ha ha chyba coś ci się pomyliło Polak bierze takie prace a czarny z szóstką dzieci siedzi na zasiłku i się śmieje

Gość sumifesdi1984wifkb
oni mnie strasznie obrzydzaja bo to sa flejtuchy...cale zycie na wellfair bo przeciez sto lat tem byli niewolnikami i im sie wszystko przez to nalezy..masz tez zle doswiadczenia z czarnymi?mam taka psychiczna co mieszka podemna to takie bottom of society zastamawiam sie czy nie zadzwonic po social services na nia te jej wrzaki "get out ,shut up" sa nie do zniesienia..wszedzie gdzie pojda wszystko upada z mieszkan robia syf z domow ruine syf brud i ubostwo.. Jasne http://paint.fm/s/17