Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

Gość Granellla
Karo:-) ja jak dziś wracałam z uczelni to kupiłam sobie 0,5 kg ptysi:-) musiałam czymś sobie humor poprawic:-) X Po @ idę do ginekologa, niech już mi przepisze jakieś prochy, nie chce czekać do wiosny!

Gość Agaa87
Karo oby pomógł nam ten wiesiołek :) Mnie ostatnie dni głową lekko pobolewa i nie dobrze mi wrr jeszcze parę dni i test.. nawet na kawę nie mogę patrzeć a tak lubię rozpuszczalną :) X Jutro idę na kolejną rozmowa o pracę trzymajcie kciuki :)

My czekamy do kwietnia lub maja (zależy jak zjady męża się ułożą) i także udajemy się do lekarza.. Spytam lekarza czy ma jakieś propozycję, no i będziemy chcieli zbadać nasienie.. Od "zrobienia" córci minęło prawie 5 lat, a mąż między czasie zmienił pracę na taką w której duży odsetek mężczyzn jest bezpłodna w tym zawodzie :/ Póki co, skupiam się na tych kilku najbliższych miesiącach.. a w razie wu będę musiała sie zastanowić czy udać sie do Pani doktor do której chodze obecnie, czy do lekarza który prowadził mi całą ciąże i z tego co słyszałam zajmuje się bezpłodnością :) (po jego leczeniu kiedyś babka urodziła czworaczkli :P)

Gość Agaa87
tak mi mów! :)

Gość karolinaaa20
A ja bym caly czas jadla i jadla... i dobrze, moze cos przytyje :) bo jestem chudzina :( ide sobie zrobic pierozki z mieskiem ;) bylam i przepisal mi macmiror complex 500, mam nadzieje ze pomoze, niestety drogoe dosc sa bo 50 zl. No ale trudno, zdrowie najwazniejsze!

Gość Agaa87
sama nie wiem teoretycznie za dwa dni @..zobaczymy :) x karolina byłaś w końcu u gina czy rodzinnego??

karolinaaa20 czytałam wcześniej, ze pisałaś coś o zabawchach do przekazania do domu dziecka - z tego co orientuję się w temacie tutaj u mnie w okolicy, to dom dziecka jakoś niechętnie te zabawki przyjmuje. Ale może masz gdzieś obok jakieś przedszkole albo szkołę z oddziałem przedszkolnym??

Gość Agaa87
itakinie mój m sobie chwali acatar aerozol

Sok z cytryny na patyczek i wymazac w nosie :P Czosnek rozdrobiony na talerzyk i położyc sobie za głowe na noc :) smiałam sie z tego sposobu jak głupia, dopóki w desperacji sama nie spróbowałam :))

dziewczyny jutro mam kolędę!!!! ile się daje w kopertę? U mnie ksiądz jest złotówa i ciągle gada o kasie dlatego chodze do innego kościoła gdzie wczoraj ksiądz mówił że on nie jest poborcą podatkowym i kasy od ludzi nie bedzie brać!!!

No i lipa... M. Nie dostał wolnego.. Czyli z bzykania w dni płodne nici... Totalnie straciłam nadzieje...

Gość Granellla
Ania my daliśmy 50zł:-) wystarczy mu, zarobi na babciach:-) Karo tulę:-* nie wolno nam się poddawac. Ci szczególnie:-*

A przestałam wierzyc juz w co kolwiek dzisiaj ;/ nasze plany robią sie nieralne. To jest trudniejsze niz wygrana w totolotka. Całe życie pod górke. Powodzenia dziewczyny ;-)

Gość Agaa87
Karo przykro mi że nie dostał :( wierzę w Was

Gość Agaa87
no tak masz racje :) a ty do niego nie mozesz jechac na pare tyg??żeby się wyseksić :)

Niestety nie mam takiej mozliwości ze względu na jego pracę. Jednego dnia może być np. Belgii a następnego w Anglii. Także cięzko by było. Mam jakąś chwilę załamania, jeszcez godzine temu myślałam sobie, że czekam do kwiettnia i zobaczymy co dalej.. a teraz rycze jak głupia i mam ochote zrezygnować i mieć rozpieszczoną jedynaczkę w domu. To chyba nie jest na moje nerwy, wcześnie wyląduje u psychologa ze stanami depresyjnymi :/

Gość Agaa87
aaa no tak to trudne..może musisz podejść bardziej na luzie choć wiem że to trudne nie mieć m przy sobie ani nie mieć możliwości dojechać do niego..ehh życie jest niesprawiedliwe

Gość Sfrustrowana brakiem ciazy 28
Cześć dziewczynki. Pomyślałam sobie ze skrobnę coś :-) Częściej nie bede pisać bo w sumie nic sie nie dzieje, czuje ze okres dostanę za kilka dni, pobolewa w dole brzucha, wiec kolejny cykl stracony. Ale co weekend sie staramy, dziś przyszły te moje testy owulacyjne, zobaczymy czy jestem w pełni sprawna ;-) po okresie, bo teraz zaczynać nie ma sensu. Idę jutro rozruszać stare kości, na fitness ze znajoma po ciazy, która chce dojść do siebie. Cholera, czuje ze bede umierać, dawno sie tak intensywnie nie ruszalam.. Ps gdybym jednak zaciążyła w tym cyklu, dam znać :-)

Gość Granellla
Karo nie poddawaj się:-* i tak jesteś w lepszej sytuacji niż np ja. Ty masz już dziecko, wiesz co to znaczy być matka, kochać małą istote nad życie a ja?:-( tyle cykli za mną i nic. Także głowa do góry!

Teoretycznie tak. Dziekuje Wam za miłe słowa :* Będę trzymać za Was kciuki :)

Gość Taka_Ja32
Witam dziewczyny ! Przyznam się, że po wczorajszym wpisie jakoś mi łatwiej. Dzisiaj zaczęłam dietę...i zaczynam ćwiczyć....i wierzę, że zostanę mamą:)....Pozdrawiam

Gość Agaa87
Taka ją i tak trzymaj pozytywne nastawienie najważniejsze:)

Dziewczyny aż mi głupio pisać do was gdy czytam te wasze smutne wpisy. Wy się martwicie tym ze nie jesteście w ciąży a ja wam wyskakuje ze swoimi "problemami" chyba nie będę już tu pisać bo mi głupio

Ania, spoko jesteś motywacją że niektórym udaje sie zajść w pierwszym cyklu! A ja własnie jestem w dniach owulacji i gdybym nie wiedziała że to te dni i miała możliwośc być w ciązy to bym uwierzyła, że w niej jestem :D Od ramion, przez cała klatkę aż do szyi i piersi mam w żyłach. Przerażająco to wygląda. :D Nigdy nie zauważyłam tego przy objawach owulacji ale dobrze wiedzieć na przyszłość :)

Gość karolinaaa20
Ja tez przepraszam ze ciagle pisze ze to mi dolega i to mo dolega blabla... koniec juz tych narzekan! Trzeba zyc z dnia na dzien! Super ze zaczelas cwiczyc! Wytrwalosci ci zycze! ;* karo nie podlamuj sie! Bedzie dobrze jestem pewna, poczekaj do kwietnia, zazywaj ten olejek czy coś :) a urlop pewnie dostanie jeszcze nie raz, z reszta jestes mloda, jeslo nie teraz to za jakis czas ale nie podlamuj sie! :* anka przestan! Ja zawsze z zaciekawieniem czytam co piszesz niezaleznie czy to dotyczy ciazy! A w ogole jak sie czujesz? :) ja bym chyba dziennie testy robila hihi zeby widziec za kazdym razem te dwie krechy ;P glowa do gory! X A ja dalej spuchnieta zaraz sobie zaaplikuje tableke, musialam jeszcze kupic krople na zoladek bo znow mnie dzis bardzo bolal, chyba mam jakies nerwobóle ehh :) przy okazji kupilam dwa testy ciazowe te "pink".