Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

Gość gość
Jeśli jesteś mamą? - zapraszam na niedzielny relaks na blog: www.MartynaG.pl świat mamy i dziecka

Gość itakinie
Karo, walnij drina na rozluźnienie. Czasem pomaga ;)) xxx Dziewczyny, nie wiem czy ten @ to zasługa wspaniałej luteiny, ale normlanie dwa dni wycięte z życia. Przecież miałam genialne plany wyjazdowe na ten weekend... i dupa. Dobrze, że nie pojechaliśmy nigdzie, bo przeleżałabym ten czas w łóźku. Mam tylko nadzieję, ze w kolejnym cyklu będzie bez problemów i będzie owulacja... i będzie cudnie.

Gość Granellla
Karo może uda Ci się trochę zbić temperaturę?? Faktycznie mała by się zapłakała, ale z drugiej strony długo to ona nie wytrzyma z taka gorączka.

Gość Agaa87
u mnie nadal cisza,@ nie ma, cycki bolą od trzech dni jak cholera i tyle, dzisiaj jest 39dc coś mi się wydaje że znowu nie dostane okresu i bedzie dopiero za miesiąc..ehh

Gość gość
Up

Gość Agaa87
znowu sie zawiesza?!nie widać co pisze

Gość gość
Znowu postow nie widać:-(

Gość gość
Up

Gość Granellla
Wreszcie! Karo i jak z tymi urodzinami Małej? Jak się czuje? Itakinie lepiej Ci kochana już?? Aga robiłaś test??

Gość Agaa87
Granella nie robiłam i najdalej w środe chyba bede mogła bo biore proszki na bakterie w moczu..

Gość Agaa87
aaa i dostałam sms od ginki że moja cytologia jest dobra gr I juhu :) tak się ciesze ostatnio miałam 3b nigdy nie miałam 1

Gość Agaa87
Karo jak mała?? moja od prawie dwóch tyg czerwone gardło, katar przeszedł ale jeszcze coś zakaszlnie we wtorek mają bal :) zobaczymy jak długo pochodzi

Haj laseczki. Beznadziejna jest ta kafe z tym zawieszaniem. Myślałam o tym przeniesieniu - może założymy konto na np. na wizażu? Albo jakieś inna miejscówka? xxx Z okresem mordęgi ciąg dalszy, przespałam pół dnia, do tego nie mogę dogadać się z chłopem. Nigdzie też nie pojechaliśmy. Beznadziejny weekend. Oby jutro już mi było lepiej. xxx Aga, a dlaczego tego testu nie możesz zrobić? Wyjdzie zafałszowany czy jak? Ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała, ale już Ci to wcześniej pisałam. :)

Gość Granellla
Aga masz nerwy kobieto:-) Itakinie też myślałam o wizazu, ale może poczekajmy jeszcze parę dni, jak dalej tak będzie to się przenosimy:-) co Wy na to?

Możemy poczekać jeszcze ;) Może coś się poprawi, chociaż po ostatnich akcjach - nie sądzę.

Gość Agaa87
Itakinie do 48 h jest w moczu ten lek a że to na bakterie to myślę że może wynik nie być prawidłowy

Hmm, nie znam się ;), choć lek, żeby zaburzyć wynik, musiałby jakoś wpływać na poziom hormonu. xxx Ciekawe jak tam Karo i imprezka.

Gość Agaa87
Ja sie też nie znam może masz rację, może zrobię jutro ten test :)

Hehh ;D Ja ostatnio kupiłam dwa testy, ale leżą grzecznie ;D Jak wszystko dobrze pójdzie, to może będę testować za miesiąc. Musze jutro załatwić skierowanie na badania, a we wtorek pojadę je zrobic. Jak będę miała wyniki, to musze zadzwonić do gin o wynik cytologii.

Gość Agaa87
Już test czeka w łazience :) Xx U mnie teraz cytologia raz w roku to podstawa nie wiem jak wcześniej mogłam jej nie robić

Ja teraz robiłam po dłuższej przerwie. A wszystko przez to, że nie chciałam iść do mojego starego gin i nie mogłam się zdecydować/zaufać komuś nowemu. Myślę, że nowa gin jest okej, więc teraz strachu nie będzie.

Gość Agaa87
A powiedz mi czym masz pobieraną cyt patyczkiem czy szczoteczką?

Gość karola2324
Hej dziewczyny możecie mi troche podpowiedziec o co chodzi . A wiec tak cykle mam 30 dniowe od 20 do 25 dnia cyklu biore luteine bo mam problem z progesteronem 28 dnia cyklu dostalam okres troche sie zdziwilam bo zawsze dostaje 30 dnia ale ten okres byl dziwny prawie nic nie lecialo tylko jak szlam do toalety zrobic siku po dwoch dniach krwawienie sie skonczylo i na nastepny dzien piersi zaczely mnie okropnie bolec a zawsze mnie bola przed a nie po okresie dzis mam 35 dzien cyklu rano bylo male plamienie nie wiem o co chodzi mam klucia w lewym jajniku i bole brzucha czy to ciaza jutro jade chyba do gina . A wy co o tym myslicie ??

Gość karola2324
Jutro zrobie test a do gina chce isc dla wlasnego spokoju Sorki ze tak wam sie wepchalam w temat ale pierwszy raz tak mam i nie wiem o co chodzi

Gość Agaa87
Też nie lubię ale to sekunda i koniec, u mnie w mieście wszyscy pobierają cyt patyczkiem, będę musiała sie wybrać za miasto żeby pobrać szczoteczka bo ponoć dokładniejsze jest wtedy wynik

Mnie później tam wszystko swędzi :D :D, aż się ostatnio ze mnie śmiali jak chodziłam i narzekałam ;D