Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka_32

dziewczyny z wątku "Starania o 2 dziecko START" odezwijcie sie

Polecane posty

Gość 2 plus 3
Ja też nie mogę zobaczyć nowych wpisów, widzę jedynie do wczoraj do 22:02

Gość 2 plus 3
A ja myślę, że to chwilowe, bo z tego co czytam, to inne tematy też szwankują.

Też nie widzę dzisiejszych postów a jestem ciekawa czy kunegunda, agnes i miniaa zatestowały.

Gość Anka_32
no właśnie!!!! To co czekamy aż tamten wątek się odblokuje czy tu zaczynamy pisać i tabelkę tu przerzucę ?

Gość jussio
Witam w prawdzie ja nie z waszego watku;) ale na naszym temacie jest ten sam problem, że nie widac nowych postów już od wczoraj:(

Gość bombka 88
Ojej jestescie uff......i ja jestem bombka :)

melduję się. zatestowałam... bez cienia 2 kreski. więc muszę się przestać łudzić i poczekać do lutego jak pojadę do S. może w tedy się uda. ciągle miałam nadzieję że się jednak udało. martwię się bo źle się czuję mam mdłości, boli mnie brzuch a ten mój okres był lekko żenujący.

Gość bombka 88
Nio ja tez czekam na wiesci kunekunda 123 dawaj tutaj:). Ja nawet juz wozki zaczelam przegladac aby byc na bierzaco haha:)

bombka hahahaha najważniejsze to wszystko mieć w jednym paluszku :) Ja dziś mam jakieś pobolewania podbrzusza jakby jajniki albo biegunka....tak mi sie kojarzy ten ból.... i po bokach jakoś mnie boli miednica?biodra? nerki (z boku???) :)

Gość bombka 88
Dzis moj synrk konczy 19 msc u mamusi sluzik plodny a tatus juz dwa dni nic nic :) wiec moze sie skusi :)

Nick - - - - - - -Wiek - - - Cykl starań - - - - - Data nadejścia @ Olaboga13-----------29---------1----------------=-ciąża !!! usmiech.gif Sylwia 86 - - ------- -28 - - -- - 1 - - - - - - - - - -8.01.2015 kunegunda123 ----26---------1------------------10.01.2015? Agnessss86---------28----------4-----------------13.01.20 15 Anka_32--------------32----------1-----------------22.01. 20 15 Bombka88 - - ------ 27- - - - - - 1 – - - - - - - -27.01.2015 Agaa87----------------27----------4----------------28.01. 2015 Milena8889 - ------- 26 - - - -- - 4 - - - - - - - - -?????????? Dita333 - - ------ - - 31- - - - - - -5- - - - - - - - -30.01.2015 Iza28-------------------28-----------5---------------?? ???? miniaaaa --------------30-----------1-------------------????? 2 plus 3-----------------30-------------1---------------30.01.2015

Gość bombka 88
Hahahah anka nie papuguj :) ja tez dzis zaliczylam ot tak biegunke i tez mnie w tych samych miejscach boli. Haha i gardlo na druga strone przeszlo. Pierwszy wozek mialam fajny ale chyba drugi raz takiego nie chce. Mialam camarello sevilla 2013 fiolet fajny ale juz po 10 msc znalazl drugiego nabywce za 1000 zl a dalam 1300. Teraz bardzo podoba mi sie delti voyager soft new. Jest taki uniwersalny ale ma przekladana raczke a nie siedzisko co bylo duzym utrudnieniem jak dziecko spalo a zaczelo wiac. :)

Bombka musisz pokazać swoje zdjęcie może my jakieś siostry jesteśmy :) Mi gardło troche ustało ale za to mam gila do pasa Ja miałam wózek odpowiednik xlandera bardzo fajny, duża gondola z regulowanym oparciem co było super bo Tosia jeździła w tej gondoli chyba do 9 miesiąca (przez całą zime) i duża spacerówka ale niestety oparcie nie wytrzymało w górach i pękło.... teraz dla Tosi mam inna spacerówkę i jeździ w samochodzie nie wyciągana od sierpnia...bo ona już jest duża i nie chce jeździć w wózku (a swoją drogą dobrze że zaczełaś temat wózka bo wreszcie muszę tą spacerówkę wyjąć bo mi zawilgnie-albo pewnie już zawilgła) dlatego ja fotelik i gondole mam, a specjalnie było kupione w uniseksowym kolorze żeby wykorzystać

Gość bombka 88
A jakiej firmy Tosia miala wozek? Bo podobno na xlanderze dziala wlasnie delti

Gość bombka 88
Olafek lubi jezdzic wozkiem teraz ma bomiko model xl i fajna luzna parasolka ale juz latem z pewnoscia bedzie rowerek :):)

ja Jasia nie woziłam długo w wózku. on chciał chodzi a mnie tak było wygodniej. więc wózka używaliśmy gdzieś do roku i trochę a później sporadycznie. spacerówkę miałam x-landera X1 taką terenową żeby było fajnie w lesie i innych miejscach małomiejskich . wózek duży ale polecam każdemu kto jest bardziej wiejski niż miejski

Ja to chciałam inny wózek ale mąż pojechał i kupił ten w sumie nie narzekalam bo miła duże pompowane koła i był bardzo stabilny

najważniejsze żeby wózek spełnia swoją role. był wygodny dla rodziców i dla dziecka :-) ale dziś przeszłam piekło. rano się tak źle czułam że ledwo się z łóżka zwlekłam. później ciężko w pracy i wyprawa do Gdyni żeby te paszporty zrobić. ale na szczęście udało się ogarnąć wszystko

Gość bombka 88
Nio to o tyle dobrze ze sie udalo. A ja musialam ok 16 pojsc sie wykapac bo cos mnie tam nizek swedzialoi co sie okazalo jakies tam w srodku mam ni czerwone ni sine cialo eh....eh.....meza glowa boli wiec nici z swietowani :(

bombka apap mu zapodaj i niech sie nie wykreca ja to w przeciągu 2 godzin tak zaczełam się źle czuć że nie wiem jak ja małą uśpię. Kurcze a kunegunda sie nie odzywa

Gość bombka 88
Wzial juz ibuprom zatoki teraz sie kapie i z pewnoscia pojdzie spac. Syna wlasnie usupiam ale nie chce wspolpracowac

Moja tto jest tak rozbawiona ze jeszcze z.godzine nie zaśnie. Bolą mnie jajniki, okres za 9 dni.... Ta Kunegunda siedzi mi w głowie...

Gość 2 plus 3
Właśnie myślę, że jeśli się w tym miesiącu uda, to będę miała problem z wózkiem. Młodszy synek będzie miał rok i 8 miesięcy, więc będzie jeszcze potrzebował wózka. A jakoś średnio mi się widzi kupowanie 2-osobowego... Kiedy pozbyłyście się dzieci z wózków? Mój starszy do 3 roku jeszcze jeździł w spacerówce.