Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka_32

dziewczyny z wątku "Starania o 2 dziecko START" odezwijcie sie

Polecane posty

Gość Agnessss86
Bombka ja też myślę że jest szansa u Ciebie :) A luteinę od którego dc bierzesz? Anka32 u mnie też pierwszym objawem były żyły na piersiach (choc wtedy jeszcze nie wiedziałam że to objaw ciąży) trzymam mocno kciuki za Ciebie :) Dziewczyny pewnie już pisałyście o tym - ale w którym cyklu zaszłyście w piewrszą ciąże?

Agnessss86 u nas to było tak że jak podjeliśmy decyzje o dziecku to dwa pierwsze miesiace były takie na luzie bez żadnych kalendarzyków, śluzów itp po prostu uprawialiśme seks ale jak po 2 miesiącach nic nie wyszło to w 3 już dokładnie wyliczyłam dni płodne i staraliśmy sie "trafic" w te najlepsze i sie udało więc ogólnie 3 cykle ale tak z przygotowaniem to 1. najfajniejsze jest to że ja w ogóle nie pamietam czy miałam jakieś plamienie przy zagnieżdżaniu, albo czy śluz był inny, po prostu 4 dni po @ zrobiłam test, tego samego dnia bete i umowiłam sie do lekarza na za tydzień i poszłam normalnie do pracy. Dopiero jak siedziałam w domu to zauważałam rózne rzeczy, ja do 5 miesiaca łykałam nospe bo miałam takie bóle, przesypiałam 80% całego dnia a później w nocy miałam problem ze spaniem, były momenty że mój mąż dostawał opierdziel za nic no i najważniejsze ja od 2 miesiaca mialam zgagę!!!!! całe dnie i całe noce, płakałam jak dzieciak ratowały mnie lody (zjadłam hektolitry lodów) i migdały, mąż też już miał jej dosyć bo ja go normalnie budziłam w nocy.

Gość Agaa87
ja nie wiem w którym cyklu tak naprawde bo po prostu zaczęliśmy mówić że chcemy mieć dziecko w żaden sposób(tylko folik) sie nie przygotowywaliśmy, pamiętam był listopad a w lutym byłam w ciąży :)

Gość bombka 88
Ja w lipcu bylam u lekarza dostalam bromka i w drugim cyklu brania na uregulowanie cykli @ nie przyszla i 33 dc test po 15 tej pozytywny. Maz by sie zdziwil jakby sie udalo :):)

Gość bombka 88
Dzialalismy 4,6,8,10 dc wiec moze :) chcialabym dziewczynke :)

Gość gość
co to jest ten bromek? kurde ja to mam bardzo mało tej wiedzy okołozapłodnieniowo-ciążowej :D

Gość bombka 88
Bromergon prochy na wytregulowanie cyklu i na zaciazenie obnizaja prolaktyne

Gość bombka 88
Luteinr bede brala od 16 do 25.01 wiec @ powinna byc gdzies 27.01.2015

Agnes dziękuję- czuję się świetnie. Na tyle, że nie jestem pewna czy w ogóle jestem w tej ciąży. .. przez jakieś 2 dni miałam mdłości i byłam senna, ale przeszło mi i nie czuję nic. Najdziwniejsze, że test zrobiłam 6 dni temu a czuję się jakby to było ponad miesiąc temu! Tak mi się dłuży do tej wizyty u lekarza oraz do tego momentu jak zacznę swoją ciążę oglaszać światu.

Gość Agnessss86
Anka, Aga, Bombka wow to szybciutko Wam poszło!! Oby tym razem było tak samo, albo i lepiej!! Ale wychodzi na to, że tylko ja taki długodystansowiec :/ Olaboga fajnie że się dobrze czujesz, i nie dziwię się że się nie możesz doczekać wizyty :)

Gość Agnessss86
Kunegunda ciąża!! Ogromne gratulacje!!! :)

Gość serotkaa
A no znaczy tyle samo co ledwie widoczna druga kreseczka! Gratulacje! Kunegunda jako druga jest w ciąży!

Gość Anka_32
kunegunda czyli ciąża??????? WOW SUPER!!!! GRATULUJE!!!!

Gość bombka 88
Ja mialam 42,28 i ciaza a po 48 godzin 142 :):) gratki :):)

Gość bombka 88
Agness a teraz ty testujesz tak?

Gość gość
Gratulacje dla nowych mamus ;) jak ja bym chciała, żeby u nas też tak szybko szło, no ale nic nie poradzę. ja też jestem chora, syn ma zapalenie ucha środkowego, ja zatoki. Tracę nadzieję, ze w ogóle wyjdziemy z chorób tej zimy. Iza28

Gość bombka 88
U mnie synek lepiej za to ja gardlo bleeee boli nio i kaszel i cycki mnie mrowia i chyba jakas infekcje pochwy :( bo mam duzo bialego sluzu. :( alr nic mnie nie boli i nie piecze.

bombka podobno jak cycki mrowią to dobrze bo tzn ze nabrzmiewaja :) Kunegunda pewnie bardzo sie cieszy :) może jak troche ochłonie to nas odwiedzi

Nick - - - - - - -Wiek - - - Cykl starań - - - - - Data nadejścia @ Olaboga13-----------29---------1----------------=-ciąża !!! :) Sylwia 86 - - ------- -28 - - -- - 1 - - - - - - - - - -8.01.2015 kunegunda123 ----26---------1------------------ciąża :) Agnessss86---------28----------4-----------------13.01.20 15 Anka_32--------------32----------1-----------------22.01. 20 15 Bombka88 - - ------ 27- - - - - - 1 – - - - - - - -27.01.2015 Agaa87----------------27----------4----------------28.01. 2015 Milena8889 - ------- 26 - - - -- - 4 - - - - - - - - -?????????? Dita333 - - ------ - - 31- - - - - - -5- - - - - - - - -30.01.2015 Iza28-------------------28-----------5---------------?? ???? miniaaaa --------------30-----------1-------------------????? 2 plus 3-----------------30-------------1---------------30.01.2015

Gość bombka 88
Agness a ty dzis termin @ i jak tam? Kiedy tescior?

Gość Agaa87
gratulacje dla nowych mamusiek!! dziewczyny czy wam gin zaraz przepisał coś na uregulowanie okresu czy musiałyście sie prosić??ja bym u gina pare dni temu i nic nie dała i nawet nic nie mówiła na to że mam nieregularne(to ona prowadziła moja pierwszą ciąże)

Gość bombka 88
Ja musialam sama pilnowac. Moj gin ktory prowadzil ciaze to kiwal tylko glowa i tyle. Tylko moja endokrynolog cos dziala

Gość bombka 88
To co robimy?

Gość Agnessss86
Bombka ja termin miałam wczoraj, ale niestety @ przyszła już w poniedziałek :( Tak więc zaczęłam piąty cykl starań, a następna @ gdzieś na 10.02.. Agaa ja od razu dostałam duphaston, ale ja nawet po 4-5 miesięcy okresu nie mam bez leków :(