Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę być z osobą niepełnosprawną

Polecane posty

Gość gość

mam bardzo dziwny problem

Gość gość
Różne rodzaje niepełnosprawności się przewijały, najczęściej bark ręki/ nogi, ostatnio paraliż nóg, ogólnie raczej stopień, który przeszkadza w normalnym życiu, ale go zupełnie nie uniemożliwia. Myślałam, że to może takie zboczenie, ale po tym jak weszłam na jedno forum internetowe wyszłam z obrzydzeniem i nie chcę więcej wracać. Poza tym raczej nie fantazjuję o współżyciu, a o normalnym związku. Nie mam pojęcia skąd się to bierze, chyba z jakiegoś przekonania, że takie osoby są lepsze, wrażliwsze itd. Chociaż czytając niektóre historię raczej śmiem wątpić w słuszność powyższego przekonania no nic, jakby ktoś miał podobne doświadczenia albo ogólnie chciał pomóc, popisać podaję mój mail

Gość gość
przepraszam, ze wszystko takie poszatkowane i niezrozumiale, ale jak inaczej probowalam to ujac wyskakiwal mi spam :/} mail: minionka2014@gmail.com

Gość gość
Dysmorphophilia?

Gość gość
nie do końca, bo tam chodzi bardziej o pociąg seksualny, a taki raczej odczuwam równie bardzo do osoby zdrowej jak i niepełnosprawnej, a tu chodzi mi nie tylko o seks, ale też o normalny związek