Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sooolo

moja durna TESCIOWA

Polecane posty

Gość sooolo

Juz mam dosc tego babska. Niestety mieszkamy z mezem razem z nia. Mamy dwuletnie dziecko. Na dole mieszka jeszcze babcia mojego meza-zlota kobieta. Maz pracuje,ja siedze do czerwca z dzieckiem. Codziennie jest posprzatane,nie ma brudnych garow,poodkurzane. Babcia gotuje zupe,ja drugie. Tesciowa czasem cos upierze i czasem wyniesie smieci. Pracuje dorywczo kiedy zechce. I ciagle mowi ze w domu jest syf a ona wszystko za nas robi:/

Gość gość
To dlaczego sie nie wyprowadzicie na swoje?

Gość sooolo
Bo jesteśmy przegrańcami życiowymi :o żyjącymi z zasiłków .

Gość sooolo
Bo narazie nas na to nie stac. A poza tym dom jest babci i ma byc przepisany na meza

Gość gość
Nie rozumiem co ktos po tej drugiej stronie ma w glowce zeby tworzyc durne podszywy. Nie zyjemy z zasilkow. Maz pracuje w labolatorium

Gość gość
Jak cie nie stać to uszy po sobie tępa dzido :classic_cool:

Gość gość
Macie dwuletnie dziecko i nie stać Was na własny kat?? To po co zdecydowaliście założyć rodzine? A dom ma być na męża a Ty nic nie masz?

Gość sooolo
Mój mąż pracuje w laboratorium jako szczur doświadczalny .

Gość gość
a nie przyszlo ci do glowy ze ona jest po prostu zmeczona zyciem na kupie?

Gość gość
Skoro dom jest babci i ma zostac przepisany na meza (glupie dzidy juz sa malzenstwem wiec ona tez ma do niego prawo) to co tam robi tesciowa? Bedzie tam z Wami po smierci babci mieszkala? Nie przejmuj sie tesciowa ale dla odmiany...caly dzien nic nie rob. Niech zobaczy ile jest tam Twojej pracy

Gość gość
Co? Jako szczur? W sensie, ze testują na nim nowe leki itp? Kiedyś słyszałam, ze nawet nieźl płaca ale chyba jak np. Coś mu sie stanie to nie ma żadnych praw do odszkodowania?

Gość gość
MA BYĆ przepisany . Co nie oznacza ,że BĘDZIE .

Gość gość
Skoro dom na być przepisany na męża to ona nie ma do niego żadnych praw głupia dzido

Gość soolo
Nie wsadzają mu w o***t jakies fifetki

Gość gość
Masakra i tyle w temacie. Masz tupet kochana ja po części cie rozumiem ale nie popieram wypowiadania się o osobach starszych durna i tym podobnie.

Gość gość
Z tym szczurem to jakiś debil robi sobie podszywa. Mój maz zajmuje sie inseminacją, to ciężka praca

Gość sooolo
Tak testują na nim leki . Czasem przychodzi do domu jakiś taki dziwnie pobudzony ale innych objawów nie zauważyłam . No kiedyś po testach leku na parkinsona defekował przez sen i budziłam się ubrudzona jego kałem .

Gość gość
Ty Wy jesteście tępe dzidy !! To co autorka ma planować dziecko w wieku 50lat tak jak wy? Bo wcześniej się własnego domu nie dorobi ? Gdzieś muszą mieszkać ! ..a to, że ma 2 letnie dziecko to bardzo dobrze..ja sama mam 10 miesięczną córkę i mieszkam z mężem i moich rodziców i z babcią..mamy w planach budowę domu, ale to sam początek przed nami dużo wydatków z tym związanych..i gdzie mamy mieszkać dopóki domu nie wybudujemy? Mamy coś wynająć i 2000 miesięcznie na opłaty wydawać kiedy możemy mieszkać tutaj i oszczędzać??!! A rodzicom zwracać część za rachunki..

Gość gość
Jeszcze stryjecznego wujka i córkę sąsiadów sprowadza. Będziecie jak Cyganie mieszkać na kupie :)

Gość sooolo
Won podszywy!!! Moj maz jest chemikiem a nie szczurem . Po co mamy budowac dom skoro ostatnia wola Dziadka mojego meza bylo by to on przejal dom. Tak,niestety tesciowa tez ma z nami mieszkac. I na jakiej kupie? Tesciowa spi i wiekszosc czasu spedza na dole. Z babcia. Nie placi rachunkow. Cos tam tylko dolkada. Przed ciaza byli ok. A potem zaczal sie koszmar. Ona ciagle ma jakis problem,wiecznie jest zmeczona. Kazdego obgaduje a mnie najbardziej.

Gość sooolo
Odkad mam dziecko to ona mi mowi jak mam je ubierac,co ma jesc i wgl. Kiedys jak maz wypil kilka piw to chciala mi wyniesc lozeczkp z sypialni bo dziecko sie truje! Powiedziala mi ze mam 'skorki' zamiast piersi dlatego mam malp pokarmu. A bylam po cesarce i mialam rozmiar c. Ona jest nienormalna!

Gość gość
Ja bym cię su|ko jeszcze po mordzie prała na jej miejscu, za brak szacunku. W tym domu jesteś i będziesz tylko przybłędą więc stul japę

Gość gość
No ale Ty nic nie masz? Nie pisze o tym co ma dostać Twój maź ale o jakiejś własności swojej?

Gość gość
Droga autorko ! Teściowe już tak mają..czasami mam wrażenie, że czują się jakby to były ich dzieci..moja teściowa jak przyjdzie to pyta o każdy jeden krem, a dlaczego używam pieluszek pampers a nie innych..pyta co mała je ile śpi..i patrzy na wszystko co z nią robie, obserwuje każdy ******czasem powie jakąś głupotę...moja babcia też często daje mi złote rady i moja mama..i tata..ludzie ogólnie lubią wtrącać się do czyjegoś życią, bo wydaje im się, że wszystko wiedzą najlepiej..OTO CAŁA PRAWDA

Gość sooolo
Wszystkie macie kupe kasy i swoje domy ze tak ujadacie pyskami? Pewnie gniezdzicie sie w kawalerkach a pierze po mordzie to cie twoj maz:) Dom ma byc nasz. Mam swoj samochod,swoja ziemie od rodzicow itd. Tesciowa mnie nie utrzymuje.

Gość sooolo
Dokladnie. Pal licho jej rady ale czasem naprawde przegina. W sobote od rana sprzatalam a jak poszlam sie kapac to ona po mnie myla naczynia np jeszcze raz. Gdzie qszystko bylo wypucowane. Nigdy nie powie ze cos jest ok. Wg niej jej syn jest super i moglby miec kazda. Niestety dla niej on zawsze jest po mojej stronie

Gość gość
Niby cię rozumiem ale nazwać teściową durną to już totalne chamstwo.

Gość gość
Wiem, że czasami chciało by się jej powiedzieć idź stąd głupia p**do i nie zawracaj mi głowy,,wychowałaś swoje dzieci jak uważasz, a ja wychowuje swoje moimi metodami, więc się nie wtrącaj..ale niestety..tak możesz sobie tylko pomyśleć jeżeli chcesz mieć dobry kontakt z rodziną męża

Gość gość
Tak. Mieszkam we WŁASNEJ kawalerce. Nie potrzebuje niczyjej ŁASKI

Gość gość
A jak babcia umrze( odpukać) zanim przepisze dom na Twojego męża to co? Most z dzieckiem pod pacha?