Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co atrakcyjne kobiety rejestrują się na portalach randkowych?

Polecane posty

Gość gość

Po co atrakcyjne kobiety rejestrują się na portalach randkowych?

Gość gość
zapytaj tych kobiet :classic_cool:

Gość gość
:D pokaz mój profil a dam 100 tys :))

Gość gość
I to mnie dziwi dobre pytanie skoro są takie ładne to po co siedzą na czatach na fun skanie portalach randkowych niewiem zabawiać się i sxukacie tam modeli takich tam nie znajdziecie przeważnie siedzą na portalach desperaci desperatki.

Gość gość
a moze chce poobserwowac moze akurat ktos jej wpadnnie w oko ,kto wie :) jest ciekawa

Gość gość
Ktoś kto jest w 100 % pewny swojej atrakcyjności nie wrzucałby się na takie gooowno. Możliwe, że dziewczyna jest atrakcyjna a ma pojedyncze kompleksy np. dziewczyna ładna ale z mały biustem. Może być też tak, że dziewczyna pozornie wydaje się atrakcyjna, wypnie biust do zdjęcia, korzystnie ustawi światło by twarz wyszła lepiej (typowa samoj/ebka), a na zdjęciu już np. nie widać grubego brzucha i grubych nóg.

Na portalach jak w zyciu, tyle samo procentowo atrakcyjnych, przeciętnych ... nie wiem co autor tematu chce wykazać, ale kiepsko mu idzie

Gość gość
atrakcyjność nie ma nic do rzeczy. To że ktoś jest ładny nie oznacza że musi mieć szczęscie w miłości. Wiele wpływa na to rzeczy, wymagania, brak czasu, zawód w realnym zyciu, czy poprostu ciekawość. Moze przez neta szybciej sobie ktoś znajdzie drugą połówne bo nie traci czasu na spotykania itp tylko na czacie odrazu pisze kogo poszukuje itp

Gość gość
A czy napisałem, że stanowią tam większość? Zastanawiam się po co się tam rejestrują, skoro mają na pęczki facetów w realu? Musisz się kompromitować w każdym temacie fiku_miku?

Gość gość
boże, idioci kafeteryjni myślą, że jak ktoś jest w ich opinii ładny, to musi mieć od razu szczęście w miłości i jest w tym jakiś haczyk. Mój brat jest przystojny, serio przystojny ale nieśmiały i miał krótko konto na portalu randkowym. I co z tego?

Gość gość
Własnie piekne kobiety na pęczki maja różnych adoratorów i nie potrafią wśród nich wybrać tego odpowiedniego. Bo jak jeden frajer zawiedzie to poźniej się babki wkurzaja i wszystkich tak samo odbierają i traktują, a w tym czasie może kogoś fajnego odrzucaja

Gość gość
popieram!

"A czy napisałem, że stanowią tam większość? Zastanawiam się po co się tam rejestrują, skoro mają na pęczki facetów w realu? Musisz się kompromitować w każdym temacie fiku_miku?" Autorze masz jakiś problem ze swoimi emocjami? Napisałam, w realu jak w życiu. Kobieta pewna swej atrakcyjności nie bierze co dają, jeżeli adoratorzy jej nie odpowiadają, to szuka dalej :)(z tymi pęczkami to żarty, "pęczki" to raczej napaleńców twojego pokroju)

Gość gość
Pewnie po to się tam rejestrują bo im sie nie chce szukać w realu, przez neta łatwiej i szybciej.

Gość gość
Albo sie nudza i robia sobie zwale

Gość Bostonsto
Trafiłem na portalu randkowym na profil kobiety , około 30 lat. Zdjęcia jak z okładki Glamour. Poprostu kobieta z kosmosu niedostępna dla zwykłego śmiertelnika. Po chwili...moment, skąd ja znam tę twarz? Okazało się , że znam z widzenia tę dziewczynę, Niska, kluseczka trochę, pyskata, ładna buzia, ale pogadać z nią trudno. Poziom gimnazjum. Pracuje na produkcji, na montażu części AGD, nawet w zakładzie nikt specjalnie na nią nie zwraca uwagi, a na portalu - cud.

Gość gość
Temat pewnie założyła kobieta nieatrakcyjna, którą denerwuje konkurencja ze strony atrakcyjnych na portalach

Gość gość
Bostonsto dziś - hahahahaha i pewnie konto od lat

Gość gość
Atrakcyjne kobiety robią na złość innym brzydszym kobietom i odbierają im szanse n poznanie kogoś nawet w necie zwykłe egoistki. Mają adoratorów na co dzień na pęczki a jeszcze im mało

Gość Bostonsto
To w taki razie te "brzydsze kobiety" powinny czymś zainteresować, napisać o sobie coś zaczepnego, a najczęściej jest tak : "budowa ciała - podam później "..... "Jestem jaka jestem " i to najczęściej tyle o sobie.

Gość gość
a w opisie "carpe diem" :D

Gość gość
Nawet atrakcyjna kobieta może być po prostu nieśmiała i mieć problem nawiązywać relacje z facetami w realu... to co, według was takie portale to tylko dla brzydul są?

Gość gość
dokładnie , zgadzam się zpowyzszym postem, ja jestem właśnie jedną z nich.

Gość gość
Do 00.04 Dla brzydul, grubasek, osób z problemami emocjonalnymi i fobią społeczną, ale nade wszystko samotnych matek :D

Gość gość
taa niesmiała :D jak sie za kims nie przepada to po cholereudawać i zadawać si z takimi

Napisałam, w realu jak w życiu. Kobieta pewna swej atrakcyjności nie bierze co dają, jeżeli adoratorzy jej nie odpowiadają, to szuka dalej usmiech.gif (z tymi pęczkami to żarty, "pęczki" to raczej napaleńców twojego pokroju) x Fiku, atrakcyjnej kobiecie nie trafiają się byle jakie pęczki, a te z wyższej i najwyższej półki. Kobieta zarejestrowana na portalu albo nie jest pewna własnej atrakcyjności, albo szuka sponsora.

Gość gość
O, właśnie! jeszcze szukające sponsorów, zapomniałem wymienić!

Gość gość
tak xenie chyba takich sponsorów jak ty :D głupka ja mam partnera a nie sponsora !

Gość gość92
Ja z kolei jestem tu by dowiedzieć się coś o życiu innych, problemach ludzkich by nie być sama z własnymi doświadczeniami i życiowymi porażkami. Również z nadzieją o spotkaniu tu znajomej osoby i połączeniu naszej nieśmiałości do siebie.

gość dziś tak xenie chyba takich sponsorów jak ty smiech.gif głupka ja mam partnera a nie sponsora ! x Bezpodstawna obelga, głupka poszukaj w sobie.