Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaaanka

córka nie lubi mojego partnera

Polecane posty

Gość gość
Hmmm....no wlasnie. Moze nerwica to klucz do sukcesu. Jak zdobyc faceta i utrzymanie- nerwicy rozpoznanie hahahah

jestescie pie....nieci wszyscy,po co te forum?jak tylko macie to w d***e,to ma byc pomoc?zalosne haha,polowa z was to frajerzy i frajerki,mocne w gębie i na forum a w zyciu kaleki,on mieszka u mnie a nie ja u niego mądrale zalosni!!!!

a do domu dziecka to sobie swoje dziecko daj pi...do jedna,pie...olic bedziesz jak potrzaskana,masakra,po h..j tu pisac?nara buraki zyciowe!

Gość gość
Faktycznie nerwy cię ponoszą :-)

a do domu dziecka to sobie swoje dziecko daj pi...do jedna,pie...olic bedziesz jak potrzaskana,masakra,po h..j tu pisac?nara buraki zyciowe!

Gość gość
Oj dziecko-autorko,że tez ten wymyślony facio jeszcze nie poznał Twojego braku kultury podstawowej.Musisz być b.dobra w inne klocki,że Cię trzyma z ta niby nerwicą w swoim domu hehe.Co za slownictwo rzekoma mamusiu!! Prowo jak nic.

widac ze tępa jestes dziewczynko;) on mieszka u mnie a nie ja u niego,nie dosc ze tępa to jeszcze czytac nie umie buhehe;)

Gość gość
Oj dziewczynko głupiaś ty.. Mieszka u ciebie wiec ma cie za free.Nie,pardon,za oplaty,bo ty przeciez masz nerwice hehe. Daj spokoj z tym prowo gimbazo.

jestes pie...nieta na maxa,mamusia nie nauczyla cie niczego,widac po wpisach ze go...no wiesz o zyciu,nie znasz go,ty wgl masz faceta?pewnie nie bo pasztet z ciebie musi byc fest;)

Gość gość
Jaka prymitywna :O Pewnie siedzi z toba frajo, ktory notabene nie dziwie sie, ze woli grac niz spedzac czas z taka maciora jak ty, nie mowiac o corce hahaha. 2 takie prymitywne leniwe suki..no ale kumam kolesia..za pare groszy ma dach nad glowa, uprane, twoja kloake do dyspozycji plus szczanie na bekarta hehe Zostawi cie i tak hahaha. Jak mozna nie pracowac? :O tak nawet dla samej siebie cos robic...

suka to jestes ty i twoja stara ! masz cos z glowa jak piszesz na dziecko suka!? ja pie...ole ile ty masz lat?jak mozna na dziecko suka mowic?chora umyslowo jestes! ludzie cie tu zjada za taki wpis! jestes zerem! totalnym dnem! c**a i kurwa co d******py

Gość gość
macie coś z głowami,naprawdę..

Gość gość
Lecz sie kretynko. Zajmij sie bachorem lepiej, bo konkubent na kompie a ty na kafe

Gość gość
Nie dziwie sie,ze maz zostawil cie dla innej. Powinien ci dziecko zabrac :O Ale chyba tak bardzo mial cie dosc, ze i na nie machnal reka, bo dziwne ze zostalo z kims, kto nie jest w stanie utrzymac siebie i dzieciaka, do tego z nerwica . Kafe to , podejrzewam, zaledwie krzta tego, jak potrafisz sie odzywac i zachowywac

Gość gość
Przeciez to prowo jakiejś gimnazjalistki,czuć po stylu jej wypowiedzi a wy się wkręcacie.