Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uczycie dzieci wiary w Jezusa Chrystusa

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście nie uczymy dzieci wiary w boga ale je chrzcimy i bierzemy śluby koscielne :P może mohero nie pytaj nas, bo nas nie znasz. Ja ślubu nie mam i dzieci nie chrzciłam więc do kogo te głupkowate pytania? uważasz, że KAŻDY ma ślub kościelny. Słyszałaś o czymś takim jak ślub cywilny?

Gość gość
Chrustus byl Bogiem czy najwiekszym klamca w historii ludzkosci?

Gość gość
no tak pracowniku kafeterii twoje opinie sa wiadome na kazdym watku, moze daj ludziom szanse

Gość gość
a gdzie tY chcesz jechać/

Gość gość
Do goscia z 17:14 98% spoleczenstwa to osoby, ktore naleza do Kosciola dlatego, ze praktykuje sie chrzest niemowlat, ktore same nie moga podjac decyzji.Nie wiem czy polowa z tych 98% jest wierzaca.

Gość gość
ty pracowniku kafe jak sie nie ogarniesz to w piekle skonczysz, blizsze info szukaj na youtube, a to chodzi o wiecznosc

Gość gość
nikt wam nie kaze wierzyc w Boga. teraz jest trendy być niewierzącym w "te bajki" bo "klechy" sa takie be. Tak jakby wiara chrzescijanska była wiara w kaplanow.

Gość gość
kaplan czlowiek jak kazdy inny mowa o wierze w Boga prawdziwego

Gość gość
Tak, modlimy sie co wieczor. w Niedziele idziemy do kosciola. Przed zasnieciem znak krzyza na czole. Dzieci sa w prywatnym katolickim przedszkolu.

Gość gość
20 stycznia w Ostrowi Mazowieckiej ktoś zostawił dziecko w kościelnej kr/*UCHCIE. Znalazła je parafianka, która wychodziła z kościoła po pierwszej porannej Mszy Św. Dziewczynka jest zdrowa i czuje się dobrze. "Najważniejsze że nie zostało zabite już po urodzeniu."