Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże, dokonałam strasznego odkrycia. Od zawsze nosilam legginsy

Polecane posty

Gość gość
Erestor - według tego co przeczytałam na tym forum to na mój widok mężczyźni uciekają/wymiotują/tracą libido na resztę swojego życia. Po prostu nie lubię przesadzania ze wszystkim, legginsy nie są wcale bardziej obcisłe niż jeansy-rurki, a przy trochę dłuższej bluzce nie rażą. Gratuluje cierpliwości do włosów, mój chłopak bardzo długo miał do pasa (teraz znowu zapuszcza).

Miało być pośladki, piersi. Dlatego są zasłonięte. Usta owszem, mogą być także, a konkretnie wydymanie ich czy oblizywanie językiem.

Gość gość
Moim zdaniem wymagania co do wyglądu zawsze są niskie, nieważne czego od tego wyglądu oczekujesz to jest to sam dół hierarchii wymagań :P

Gość gość
już teraz przesadzasz, oblizywanie ust językiem nie jest seksowne Zazwyczaj oznacza dwie rzeczy: suche wargi albo upieprzenie się jedzeniem. Ok, ja wiem, że niektórzy biorą do łóżka cały bufet w ramach zabawy, ale to już dość specyficzny fetysz :D

Gość gość
Jak to usta nie mają nic wspólnego z seksualnością? A jak się zaczynają filmy erotyczne?

Gość gość
moje zdanie jest takie, że to jest ubranie jak każde inne. Zrobione z mocnego materiału nie będą wchodziły tam gdzie nie trzeba, a zawsze można do nich założyć dłuższą bluzkę/tunikę. Ja osobiście bardzo lubię, jak pogoda pozwala to chętnie noszę właśnie do dłuższych rzeczy które są za długie żeby dobrze wyglądać na spodniach, ale zdecydowanie za krótkie do rajstop.

Gość gość
każda część ciała może mieć związek z seksualnością jak ją w ten sposób przedstawisz. Skoro nawet ze stóp można zrobić fetysz....

Nie widuję zatem na ulicach dziewcząt w legginsach z mocnego materiału. Owszem, noszone do sukienki / tuniki są w porządku.

Gość gość
no są...tylko tunika też nie wisi jak namiot, a jakoś się do ciała układa więc i tak widzisz zarys pośladków. Więc w czym problem? Osobiście nie podobają mi się legginsy do krótkich bluzek, ale to tylko moje zdanie i nic za nim nie stoi.

Gość gość
erestor jesteś chyba jedynym facetem na kafe który uważa że im mniej tym lepiej, wypadasz dobrze na tle kafe prawików:classic_cool:

Wydawało mi się, że już napisałem, że każda część ciała może być erotyczna. Pośladki są również sferą, której odsłanianie nie należy do dobrego smaku. Oczywiście w pewnych miejscach - inaczej rzecz ma się na plaży. Ciekawe jak byście zareagowały na mężczyzn noszących tak obcisłe spodnie, ze uwydatniają im się klejnoty? Seksowne - być może, ale czy w dobrym guście...?

Gość gość
A nie noszą? Noszą. Dlatego cały czas mówiłam o jakości materiału - w porządnych leginsach nie zobaczysz zarysu warg sromowych (bo to co wszystkich razi to nie jest tyłek, tylko to właśnie).

Przecież to nie chodzi o to, by chodzić w worku na kartofle i nie było widać kształtu piersi czy pośladków. Problem w tym, że panny na ulicach prezentują mi całą swą anatomię łącznie z kształtem warg sromowych. Na ich podstawie mógłbym wykonywać nagie rzeżby. A to już przesada.

Gość gość
no to mów, że o wargi sromowe chodzi, a nie o sam tyłek, bo tyłek widać we wszystkim bardziej obcisłym od wspomnianego worka.

O tyłek również, bo w większości przypadków mogłem go podziwiać w pełnej krasie. Praktycznie aż po rowek.

Gość gość
erestor a ile masz lat? jeśli można spytać?

Gość gość
Ok...to jest aż niesmaczne. Chyba zaczynam rozumieć Twój punkt widzenia...

gość dziś - przeoczyłem Twój post. Ja mam długie już od lat, więc się przyzwyczaiłem. Tylko raz ściąłem. Nie mam absolutnie nic do legginsów do tuniki.

Gość gość
Z mojego punktu widzenia to jest "coś" - rozmawiałam chyba z tobą w temacie o krótkich włosach :P Moje zdanie na temat ubrań jest takie - detale anatomii typu rowek, wargi sromowe, sutki - powinny być zakryte. Poza tym wszystko właściwie przejdzie.

Gość gość
no tak właśnie skojarzyłam twój nick.

Gość gość
skoro mowa o obcisłych ubraniach to niektórym po prostu pasowały, np. Joan Jett.

Gość gość
Zgadzam się z Erestorem. Fajnie, że jeszcze są tacy faceci.

Gość gość
sorry, ale założyć legginsy to tak jakby chodzić w samych kryjących rajstopach - bez różnicy a skoro chodzenie w samych rajstopach jest przesadą, tak samo i chodzenie z tyłkiem na wierzchu w legginsach nią jest a "grubszych" legginsów, nie wpinających się w ogóle to nigdy nie widziałam

Gość gość
no to po twojemu przesadzam, zadowolona?

Gość gość
nie mam z czego być zadowolona, po prostu dość trafnie to porównałam

Gość gość
A ja się nie zgadzam z twoim porównaniem