Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże, dokonałam strasznego odkrycia. Od zawsze nosilam legginsy

Polecane posty

Gość gość
nie zgadzasz bo zapewne sama tak chodzisz ubrana rajstopy opinają tak samo jak legginsy zresztą legginsy to są właśnie takie rajstopy, tyle że z bardziej kryjącego materiału

Gość gość
Tak, noszę legginsy do tunik i dłuższych bluzek właśnie dlatego, że są z grubszego materiału.

Gość gość
Też wolę być dewotką z 19wieku niż wulgarną desperatką ;) która udaje, że nie rozumie o co biega (a wystarczy popatrzyć na 95% lasek w leginsach) mam leginsy po domu te niby grubsze a i tak wszystko uwypuklają, ŻADNE moje spodnie tak nie mają (jak kupujecie jakiś szajs spodniowy to pretensje do siebie). ale oczywiście, albo leginsy albo miniówa pokazująca c**e - innych możliwości w waszych głowkach nie ma :P

Gość gość
Autorko też dokonałam tego strasznego odkrycia któregoś pięknego dnia dwadzieścia kilka lat temu. Wydawało mi się, że na spacer z dzieckiem czy na rower jest to odpowiedni strój. Do czasu kiedy jakaś banda wyrostków wulgarnie nie skomentowała mojego tyłka jak jechałam rowerem. Przykre to było.

Gość gość
Inne możliwości jak najbardziej są, podobnie jak mniej wulgarne synonimy warg sromowych. Nawet jakbyś nosiła suknie balowe to damą nie będziesz.

Gość gość
Ale przynajmniej mogę sprawiać wrażenie, w przeciwieństwie do co poniektórych ;)

Gość gość
Z takm jezykiem? To bardzo krotkotrwale wrazenie

Gość gość
najgorszy widok to legginsy & krotka kurteczka zima :O poza tym dla mnie legginsy nawet na rower czy spacer z psem sa problematyczne, bo jednak wiekszosc facetow to zboki. jesli komus odpowiada jak na jego widok slinia sie robole, malolaty czy stare dziady to 🖐️

Akurat męskie podniecenie na temat damskiego kształtnego ciała nie jest żadnym zboczeniem, a naturalnym, heteroseksualnym instynktem.

Gość gość
Ale chamskie okazywanie tego podniecenia jest bardzo nie na miejscu. Ja sie z tym czuje zle i mam ochotę przyj***c w mordę. Co innego spojrzec dyskretnie a co innego gwizdac i drzec ryja na cala ulice.

Gość gość
prawdę mówiąc nie rozumiem zawstydzenia przez gwizdy jakichś niewychowanych gówniarzy. Jednak dorosła kobieta powinna mieć więcej oleju w głowie niż dać się poniżać dzieciom przy drodze.

Gość gość
A co robić? Ignorować? Ja się w lato wstydze założyć krotkiej sukienki, to tych gowniarzy trzeba wychowywac. A potem jest "sama sie prosila".

Gość gość
ale tak nie powinno być, dziecior powinien wiedzieć, że nie wolno tak zaczepiać obcych ludzi, a nie, że się dorosła kobieta wstydzi bo leginsy (ubiór z założenia sportowy...) założyła na rower!

Gość gość
to prawda, leginsy są wyzywające, to prawie jakby chodzić w rajstopach po ulicy, nie wygląda to dobrze