Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarzylo sie ktorejs z Was ze mimo badan w ciazy ktore wychodzily dobrze

Polecane posty

Gość gość

urodzilyscie chore dziecko?

Gość gość
Nie wyszukuj na siłę. Badania wychodzą ok, to się ciesz. Dziecko może okazać się chore w każdym momencie, przed/w trakcie /po porodzie tak samo. Może dostać 10 pkt, pozornie dobrze się rozwijać a być chore. Nie ma co wyprzedzać.

Gość gość
Mi się zdarzyło,może nie chore ale z wadą raczek i nóżek.Wszystko do zoperowania ale swoje przeszliśmy.Do tego kilka drobnych wad które wychodziły w kolejnych miesiącach życia.Na usg,badaniach wszystko było ok...

Gość gość
U nas tak było - po porodzie wyszła wada serca i choroba genetyczna. Ale nie miałam badań inwazyjnych, tylko samo usg. Mimo to nie można się doszukiwać na siłę. Gość z 19:48 ma rację.

w mojej drugiej ciąży wszystkie badania wypadały dobrze, żadnych wad itp. kilka razy miałam robione USG, sprawdzano serce płodu i wszystko było ok. dziecko dostało 10 punktów i przez 10 dni nic złego się nie działało. w 10 dobie życia dziecko przestało jeść. po kilkugodzinnych badaniach okazało się się że dziecko ma bardzo poważne wady serca (AVSD, CoA) i wymaga operacji. nigdy nie można być 100 % pewnym czy nasze maleństwo jest zdrowe. przy następnej ciąży już mi nikt nie mówił że na pewno jest wszystko w porządku. są wady których najlepszy sprzęt i lekarz nie stwierdzi od razu. Ale zawsze trzeba mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze.