Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjan199o12

Szkliwo

Polecane posty

Gość gośćjan199o12

Zeszło mi szkliwo z gornej czesci zęba. Wiecie co zrobic czy ktos z was mial taki przypadek?

Gość gość
ja mam ubytki w szkliwie na calych zębach. chyba niestety to sie nie odbudowuje. mozna isc do dentysty na cos w rodzaju lakowania, mój dentysta mi to polecil ale jeszcze nie bylam.

Wypróbujcie elmex żel, mało który stomatolog chętnie dzieli się informacjami o tym specyfiku.

Gość gość
są specjalne pasty "szkliwo w płynie", zawierające hydroksyapatyt i CPP-ACP, ale na ile to przy dużym problemie pomaga to nie wiem, ja stosuję z powodzeniem przy nadwrażliwości...

Gość gość
o kurcze ale drogi ten elmex żel i tylko 25 ml, ale jesli skuteczny to chetnie wyprobuje

Niesamowicie wydajny, jedna tubka wystarcza podobno na ok. rok czasu. Należy używać raz w tygodniu.

Gość gość
serio? nawet gdyby starczylo na 3 miesiace to i tak by sie opłacało. dzieki, sprobuje, a co tam :) dentysta kosztuje o wiele wiecej :O

Nie ma za co:), myślę że warto. Dokładnie przeczytaj ulotkę zanim zaczniesz go używać, to nie jest zwykła pasta deo zębów.

Gość gość
tak zrobie :) moje szkliwo jest w tak opłakanym stanie że łapie sie wszystkiego.

Mi pomogło po pierwszym użyciu:), nie na 100%. Ale to i tak duży sukces.