Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wojewódzki gejem pytanie

Polecane posty

Gość gość

Niech wypowie się może ktoś ze środowiska gejowskiego, znam kilka takich osób, ktoś tam nawet twierdził, ze poznał chłopaka, z którym się umawiał Wojewódzki, ale za rękę nikt nie złapał, portale piszą bzdury, a teraz we Wprost wypowiada się jakiś chłopaczek, który rzekomo pojawił się w jego mieszkaniu, powiem szczerze, ze jakoś cięzko w to uwierzyć, zważywszy ile młodych lasek obraca

Gość gość
Normalny facet tak by się nie zachowywał.

Nie jestem z środowiska gejowskiego., ale zwisa mi to czy Wojewódzki jest gejem, zydem, cyganem, czy może nawet alpinistą. Czemu mi to zwisa...a dawno go już nigdzie nie widziałem.

Gość gość
Gejem nie wiem ale ma wiele do ukrycia był walony w dzieciństwie i nie chce na ten temat puścić pary!

Gość gość
co masz na mysli i niby skąd wiesz takie rzeczy?

Gość gość
ktoś cos wie???

Gość gość
Bzdury on był lata całe w związku z muchą myślicie że ona poszłaby na taki układ.

Gość gość
Mucha kiedys wspomniala, ze byla dla kogos tylko przykrywką, ale tez mi ie wierzyc nie chce, że by na takie cos sie zgodzila, ani reszta tych dziewczyn, terz tez ponoc tyle czasu jest juz z jakąs

mucha kiedys miala wypowiedz w radiu zet taka ze widac bylo ze na powaznie byli razem tylko ona chciala slub a on nie chcial...