Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znaki zodiaku u mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Jaki znak zodiaku najgorszy u faceta.Proszę o wasze opinię,doświadczenia.

Gość gość
Lew Moja matka ma faceta lwa. Kawał chooya Leń śmierdzący Cwaniak Zdradzacz Krętacz Zarozumialec Nudziarz Pissda Damski bokser Wybujałe przekonanie o własnej wielkości I wszystko co najgorsze.

Gość gość
Dla mnie facet spod raka i tak jak wyżej wszystko tak samo,kłamca,manipulant,psychol,ale udawać miłego to umie jak chce korzysc dla siebie osiągnąć,dobry aktor,cham nad chamy,agresor

Gość gość
Dokładnie 19:19 A moja matka taka naiwna, szok. Chooy ją wykorzystuje. Od jednej baby fo drugiej lata a ma prawie 60 lat dziad zay****y!!

Gość gość
Przecież to zależy od Twojego charakteru - możemy Ci tu wszystkie napisać, że paskudne są Barany, a dla Ciebie może to być partner idealny. Co Ci da opinia 100 kobiet, który najgorszy? Wypowie się akurat 90 negatywnie na temat wodnika, a Tobie on się spodoba i jeszcze będziecie szczęśliwi. No daj spokój, taka "ankieta" nic Ci nie da.

Gość gość
Facet strzelec-rozrywkowy,uroczy pisior który na każdym kroku zdradza i klamie w żywe oczy ze tak nie jest,obgaduje podle wszystkich,koledzy i "kolezanki"najwazniejsze bo jak sie nudzi to doopyyy dają w tajemnicy.Kanalia.

Gość gość
Waga. Lekkoduch, babiarz, manipulant do granic możliwości, odwraca kota ogonem, 30 osób mu powie, że źle robi, a on i tak będzie szedł w zaparte, że jest niewinny, egoista, wszędzie szuka korzyści, nie tylko w miłości, ale również w przyjaźni i rodzinie. Dziecinny. Baran. Wianuszek adoratorek, zdrajca, szukający poklasku. Skorpion. Kłótliwy i konfliktowy, szuka zwady. Wybujała seksualność.

Gość gość
Przepraszam że się wtrącam, ale od lwów to proszę się odpier/dolić, bo sam jestem lwem i ani nie zdradzam, ani nie kręcę, nie bije kobiet, nie jestem leniwy (choć trochę jestem, jak każdy), nie cwaniakuje, itd...

Gość gość
tylko chcę potwierdzic opinie na temat lwa i Raka, dokładnie jest tak jak napisały kobiety wyzej :p

Gość gość
Idąc tym tropem, to żaden znak zodiaku nie jest dobry, ani u facetów, ani u kobiet. Znak zodiaku nie ma nic wspólnego z charakterem i wychowaniem człowieka, a sugerowanie się zabobonami tylko szkodzi.

Gość specjalistka od wszystkiego
Baran- głupi, byk- rogacz, rak- uszczypliwy, panna- metroseksualny

Gość gość
waga- za gruby, albo za chudy, ryba - lubi chlać, itp, itd...

Gość gość
skorpion klamca, zdrajca, manipulant, cham, cwaniak, przemadrzaly, egoista:D

Gość jalili479
Haha taaa znak zodiaku prawdę ci powie.. No szook. Charakter, osobowość to inwidualna rzecz każdego czlowieka. Co wy w charakter zodiakow wierzycie? Bo na to wygląda. Może czas dorosnac? Hm? Think...

Gość gość
Masakra!!!!!!

Gość gość
skorpion kawał manipulanta i kochliwego *****cza

Gość gość
kochliwego *****cza xyxyxyx zapomnialas dodac *****cza ale na boku:D

Gość gość
Zdecydowanie najgorszy znak to WAGA!!!!!! Odradzam zadawanie się z kimkolwiek spod znaku wagi - babiarze, fałszywcy, będzie się do ciebie przymilać, a za chwilę obrobi ci dooopę u kogoś innego, nie znam wiernej i stałej w uczuciach wagi.

Gość gość
Nie wiem jak facet ale kobieta waga dramat,moja córka jest spod wagi nie idzie dojść do porozumienia,koleżanek tez nie ma.

Gość gość
A facet RAK to bezczelny,zakompleksiony gbur który sie dobrze maskuje,damski bokser,lubi ubliżać innym i dogryzac ,w ten sposób się dowartościowuje,

Gość gość
Ha! To koziorożec jest the best :-)

Gość gość
Koziorożec uparty,marudny,wredny,ciapowaty,oschły w okazywaniu uczuc,trudny przymoł,nudny.

Gość gość
blizniak wredny.zdradza.pijak.agresywny

Gość gość
Ej odp********e się od facetów waguf. Nasza wina, że działamy na was jak lep na muchy? Uwydatniamy tylko wasze słabostki, ale jesteśmy wierni jak psy gdy się zakochamy. Pozdrawiam każdą zbłąkaną owieczkę. Nie moja kochana wina, że jesteś kiepska w takie gierki. Buziaczki cmok cmok.

Gość gość
Wagi są idealne gdy znajdą tą właściwą, a że buszujemy w zbożu to już nie nasza wina. Dlatego tyle razy padliśmy w tym temacie. :) Śnijcie po nocach o nas. Przewidujemy takie rzeczy.

Gość gość
Pewnie na tym poście temat się zakończy. Jak zawsze. Kiedy facet waga otwiera usta, reszta milczy i słucha.

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie ciekawi mnie połączenie pani i pana wagi. Bliźnięta okazały się zbyt nieufne, ryby zbyt dobre, koziorożce zbyt fałszywe, a barany za mocno głupie.

Gość gość
O bykach wspominać nawet nie chcę bo kojarzą mi się z reguły z prostytutkami. Kobieta byk, blech. Tragedia.

Gość gość
skorpion falszywy, krętacz, sam nie wie czego chce