Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niekochana8484

Mąż mi powiedział, że mnie nie kocha

Polecane posty

Mąż mi już kilka razy powiedział, że mnie nie kocha, po 1.5 roku małżeństwa i że chce rozwodu za porozumieniem stron, a jak nie będzie za porozumieniem to się tak będziemy męczyć. Nie mamy dzieci. Ja prowadze firmę, mąż pracuje do 13 u innego pracodawcy. Niestety po pracy nie przychodzi do domu. Nie posprząta, nie ugotuje. Spędza czas u matki lub u kolegi. D Dzisiaj usłyszałam, że były to najgorsze 2 lata w jego życiu, bo nie może robić tego, czego chce, czyli chodzić do kolegów kiedy ma na to ochote i robić to na to ma ochote. Tylko jak się kochamy to wtedy mi mowi, ze mnie kocha. Nie zależy mu na mnie, nie traktuje nas jak rodziny. Finansowo chce życ osobno, nie interesuje go co będziemy jeść itp. Co mam zrobić? Poproszę nawet o najgorsze komentarze.

Gość gość
jeszcze się głupio pytasz??? daj mu ten rozwód i krzyżyk na drogę! trochę szacunku do siebie samej!!! a ty jeszcze z nim do łóżka chodzisz- żenujące

Gość gość
wspolczuje ci,dlaczego wiec wogole ozenil sie z toba skoro cie nie kocha? przestal kochac cie po slubie ?

Gość gość
Wywal go z domu i znajdzie sie inny do kochania :)

Gość gość
wspolczuje ci,dlaczego wiec wogole ozenil sie z toba skoro cie nie kocha? przestal kochac cie po slubie ?

Gość gość
Ja bym z takim nie poszla do lozka :( brzydzila bym sie .

Gość gość
Co Ci po takim facecie,jeszcze powiedział,że nie kocha, Ty też mu powiedz ,że go nie kochasz i kopnij w dupę.

Gość gość
e tam przesadzacie. łózko to normalna rzecz w małżeństwie. ale chyba rzeczywiście wygląda na to, że nie ma po co tego ciągnąć. skoro on mówi wprost, że Cię nie kocha, Ty też nie wydajesz się najszczęśliwsza z nim. nie macie dzieci, więc.. po co to ciągnąć?

Gość gość
co z tego,że z nim sypia? są mimo to nadal małżeństwem,a jak ma chcice sama na sex to po co ma szukać skoro ma jak na razie pod nosem:P niech wykorzysta to skoro tylko tyle z tego związku jej już zostało:) a w miedzy czasie kombinuj kochana i ostatecznie w*******l dziada za drzwi:D:D:D

Gość gość
nie zgadzaj sie na rozwod bez orzeczenia o winie bo jak mu sie cos przydarzy i nie bedzie mial za co zyc to bedziesz mu musiala alimenty placic ,jest cwany nie chce z orzeczeniem rozwodu.nie gdyby sie ozenil po rozwodzie to dopiero wtedy masz go z glowy.przeciez to jego wina on cie juz nie kocha niech powie tez to w sadzie nie tylko tobie w domu ,nie badz naiwna jezeli rozwod w twoim przypadku to tylko z orzeczeniem winy,wiem

Gość gość
ja też bym nie mogła spać z kimś kto mowi, że mnie nie kocha. Poza tym bym mu nie prała, nie gotowała, a ty pewnie dalej to robisz, po co? Rozwiedź się z nim, koleś ma coś z garem. Po co sie w takim razie z tobą żenił??? nie ogarniam tego, to jakiś debil. Albo u kolegi poznał jakąś dziewczynę i dlatego żona mu obrzydła. Palant niedojrzaly do malzenstwa.

Gość gość
Autorko skoro nie macie dzieci to najlepszym rozwiązaniem będzie się rozstać..nic Was na siłę nie trzyma..może Twoje uczucie, ale co tego? Skoro on Cię nie kocha? Poznasz kogoś kto będzie Cię traktować jak swoją jedyną ukochaną i będziesz szczęśliwa...a tak to jeszcze zajdziesz w ciąże z tym palantem i już nie będzie tak fajnie.. nie pytaj nas o radę, sama dobrze wiesz co zrobić..tylko się boisz zostać sama..a więc mówię Ci nie bój się ! Dasz radę bez niego ! Pokaż mi to ! Gdy odejdziesz ubieraj się seksownie, wyglądaj świetnie uśmiechaj się niech patrzy z zazdrością co stracił..kiedyś to pojmie..narazie jest za głupi..bądź odważna i stanowcza..uczucia musisz odstawić na bok, bo będzie je wykorzystywał

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
Załamuje mnie niezaradność dorosłych ludzi i to, że mają kłopoty z logicznym myśleniem.

Gość gość
orzeczenie o winie. i ty się jeszcze głupio pytasz co robić, eh... kobiety, trochę szacunku do samej siebie.

Gość gość
Pozbądz się go jak najszybciej, po co Ci ktoś kto Cie nie kocha. Znajdziesz innego. Wyprowadz się, albo niechon sie wyprowadzi. Daj mu ten rozwod i przede wszystkim nie pros się o jego zainteresowanie i nie blagaj zeby wracal.. Dobrze, że nie macie dzieci.

Gość gość
Gdyby mnie maz powiedzial ze mnie nie kocha to odrazu pokazalabym mu drzwi albo spakowala bym wlasne rzeczy i napewno zadnego seksu wiecej...i ani jednej lzy... Bylas grzeczna dziewczynka i znudzilas mu sie .

Gość gość
Nie sypiaj z nim.Teraz nie dostaniecie rozwodu bo nie ma końca pożycia.Odczekaj z pół roku.Jeśli go nic nie interesuje to przestań gotować dla niego,prać jego rzeczy - bo napewno to robisz.A jak spyta co się stało to powiedz że się pomyliłaś i też go nie kochasz.

Gość gość
Zgadzam się z pozostałymi przede wszystkim zero seksu, gotowania i usługiwania, no i wywal go z domu, albo wyprowadź się sama.

Tak się składa, że zarabiam sama na siebie, nie wymagam od niego na ciuchy czy kosmetyki. Kupiuję jedzenie, którego on rzekomo nie je. Mąż opłaca tylko rachunki i rownież z tego tytułu prawi mi aluzję i morały, że przez płacenie rachunków nie ma na swoje przyjemności. Ciągle słyszę, że przed slubem miał na wszystko, a teraz nie ma na nic. Że ma dość takiego życia. Wczoraj wieczorem usłyszałam, że po pracy nie wraca do domu dlatego, by nie musiec ze mną przebywać. Moi rodzice dawno mi mówią, żebym się wyprowadziła do nich, oni o wszyskim wiedzą jak on mnie traktuje, jak w 1 rocznice ślubu usłyszałam, że był to najgorszy rok w jego życiu. Że jestem gnojem, leniem itd. Powiedział mi kiedyś, że mnie zgnoi, skonczy, doprowadzi na dno - mnie i moją firmę. Wczoraj usłyszałam, że chce rozwodu ale za porozumiem stron, bez orzekania o jego winie. A to przecież on jest niedojrzały :(((

Tak się składa, że zarabiam sama na siebie, nie wymagam od niego na ciuchy czy kosmetyki. Kupiuję jedzenie, którego on rzekomo nie je. Mąż opłaca tylko rachunki i rownież z tego tytułu prawi mi aluzję i morały, że przez płacenie rachunków nie ma na swoje przyjemności. Ciągle słyszę, że przed slubem miał na wszystko, a teraz nie ma na nic. Że ma dość takiego życia. Wczoraj wieczorem usłyszałam, że po pracy nie wraca do domu dlatego, by nie musiec ze mną przebywać. Moi rodzice dawno mi mówią, żebym się wyprowadziła do nich, oni o wszyskim wiedzą jak on mnie traktuje, jak w 1 rocznice ślubu usłyszałam, że był to najgorszy rok w jego życiu. Że jestem gnojem, leniem itd. Powiedział mi kiedyś, że mnie zgnoi, skonczy, doprowadzi na dno - mnie i moją firmę. Wczoraj usłyszałam, że chce rozwodu ale za porozumiem stron, bez orzekania o jego winie. A to przecież on jest niedojrzały :(((

Gość gość
Jeszcze jestes bardzo mloda i nie marnuj swojego zycia z takim kretynem :( Zakoncz to jak najszybciej ,wolala bym cale zycie byc sama niz byc tak traktowana . Powodzenia ;)

Gość gość
Czy kochasz osobę którą Cię nie kocha? Co tak naprawdę mówi Ci serce? Co czujesz jak idziesz do łóżka i uprawiasz z nim seks?

Gość gość
Przed ślubem też była taki? Były jakieś oznaki?

Gość gość
widocznie utyłaś po ślubie ...

Gość gość
No to się rozwiedź orzeczeniem o jego winie. Niech on nie będzie taki cwany.