Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Progenia a proste zęby

Polecane posty

Gość gość

Mam niedługo wizytę w prywatnym gabinecie u chirurga twarzowo-szczękowego, mam progenię i krzywy zgryz, ale zęby są w miarę proste. Czytałam że najpierw nosi się aparat odmaskowujący wadę a potem jest dopiero operacja, czy jest to konieczne? Bo mi zależy na jak najszybszej operacji, już nie mogę patrzeć na siebie, nie mogę robić zdjęć, a aparat mogłabym nosić po operacji, czy jest wgl taka możliwość i dlaczego nie?

Gość gość
to dla mnie bardzo ważne, proszę może ktoś się zna na tym

Gość gość
Ja chodziłam do www.ortodonta-katowice.eu , która z moich okropnych zebow uczynila piekne. To swietna kobieta , która profesjonalnie podchodzi do każdej osoby.

Gość gość
Ja chciałam mieć proste zęby, dlatego skorzystałam z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak. Dziś mam takie zęby jakie zawsze chciałam posiadać.

Gość gość
uuu tam progenia to poważna wada.... moja siostra to ma i to jest coś strasznego ...wysmiewali się z nij przezywali że jest podobna do Gmocha i takie tam. Ona się już z tym pogodziła i jest dorosła wiec już mniej jak w szkole jej to przeszkadza. Ja prostowalam swoję żabki w tym gabinecie http://clearaligner.olsztyn.pl/ .