Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grubaskaxxl

od jutra GŁODÓWKA... kto ze mną?

Polecane posty

Gość gość
Hej i jak, zaczelas glodowke? Jesli jeszcze tu jestes to ja chetnie sie przylacze ;) odchudzam sie od 2 miesiecy, spadlo 10 kg, ale teraz kg nie chca juz za bardzo spadac. Zostalo mi jeszcze ok 7 kg do zrzucenia, dlatego chce zrobic glodowke oczyszczajaca, licze tez na to, ze chociaz z 3-4 kg spadnie :D chce zaczac od jutra, moze jeszcze ktos sie przylaczy?

Gość gość
ja chętnie tylko nie wiem jak?pijemy tylko wode???

Gość gość
A ja stosuję dietę 5/2 tzn. dwa dni głodówki (nienastępujące po sobie), normalnego jedzenia i też działa, a człowiek tak się nie męczy, wiedząc, ze następnego dnia zje, co zechce.

Gość gość
5 dni jedzenia a 2 dni nic?

Gość gość
Tak. Jest topik na tym forum " dieta mosleya". Na początku chudłam ok kilograma na tydzień, teraz mniej

Gość gość
wiem , widzialam topik, ale tam pisalo ze w dni chude to ok 500 kcal mozna zjesc

Gość gość
Założeniem tej diety jest głodówka, ale jak trochę zjesz to jest łatwiej, te 500 kcal nie ma znaczenia, chodzi o to żeby dać odpocząć swoim flaczkom. Ja albo coś jem, raz lub 2 razy dziennie (wtedy nie przekraczam 500 kcal i nazywam to poszczeniem), albo nie jem przez 24 godziny, zależy od dnia, samopoczucia itd. Mnie to bardzo odpowiada.

Gość gość
moze tak sprobuje schudnac

Gość gość
a mozesz podbic topik mosleya jak masz zapisany ?

Gość gość
dziekuje ,jak ugotuje obiad to poczytam ;)

Gość gość
Ja juz raz bylam na glodowce, ale wytrzymalam tylko 6 dni. Teraz planuje 10 dni, a jesli nie dam rady to po paru dniach glodowki przejde na soki warzywne, po jakims czasie dodam owoce i warzywa w calosci ;) no i planuje tak okolo 3 tygodnie w sumie detoxu, najpierw glodowka pozniej soki warzywne, pozniej owoce z warzywami no i po tych 3 tyg bede stopniowo dodawac inne produkty. Mam nadzieje, ze ktos sie przylaczy ;)

Gość PatiGrati
Witam laseczki :) ja chetnie od jutra sie przylacze ale mysli o 3 dniowej :) w grupie zawsze razniej:)

Witam Was dziewczyny, zgłaszam się również na ochotnika do Waszego klubu głodówkowego, jeśli pozwolicie oczywiście ;) Ja zaczynam głodówkę w ten weekend. Obecnie jestem na etapie przygotowawczym. Bardzo dużo czytałam na temat głodówki, sama też przeprowadziłam ją w maju zeszłego roku, 9 dni i schudłam 5 kg. Głodówkę należy przeprowadzić rozsądnie, aby nie było szkodliwych skutków ubocznych dla naszego organizmu - to nie tylko "nic niejedzenie". Zaplanowałam rozpoczęcie głodówki na piątek, w zasadzie stricte od soboty, ponieważ pierwsze 2-3 dni organizm się przyzwyczaja i "czeka na posiłek". Wówczas pojawiają się bóle głowy, osłabienie i kiepski nastrój. Ten trudny okres wolę spędzić z dala od pracy, w zaciszu domowym. Dopiero po tych 2-3 dniach, organizm uświadamia sobie, że nie ma co liczyć na posiłki z zewnątrz, a funkcjonować przecież musi, więc przestawia się na tzw. odżywianie wewnętrzne, i to wtedy sięga po swoje zapasy, czyli ten tłuszczyk, który nam zalega tu i ówdzie. Wiem, że niektórzy zwolennicy głodówki stosują również lewatywę tuż przed kuracją i czasem w trakcie, ja jednak nie mogę się do tego przekonać. Pamiętam z mojej poprzedniej głodówki, że bardzo poprawiła mi się cera, miałam bardzo dużo energii, czułam się świetnie. Ubrania w szybkim tempie zrobiły się luźniejsze, no i nieocenione pochwały innych, że super wyglądałam. Nie miałam problemu z efektem jojo, jednak ostatnio sobie pofolgowałam, i na własne życzenie przyjęłam na bioderka, i nie tylko, nadprogramowe kilogramy. Mam 32 lata, 170 cm i 75 kg. Mój ideał to 15 kg mniej, ale jestem realistką i jeśli osiągnę połowę to również będę zadowolona. Przed głodówką ważyłam 78kg i schudłam do 73kg, potem przy wychodzeniu z głodówki kolejne 2kg mniej. To był mój sukces. 71kg!!! Trzymałam się całe lato, jesień i tak do zimy. Potem wiadomo, święta, karnawał, ostatnio też sporo stresu, i wskoczyło mi do 75kg. Marzy mi się zobaczyć na wadze magiczne 69kg, już dawno, od kilku lat nie ważyłam poniżej 70-tki. Zatem: cel nr 1: 69kg cel nr 2: 65 kg cel nr 3: 59-60 kg Ruszamy dziewczyny do boju !!!!

Gość gość
zamiast głodowania polecam koktajle odchudzające www.limvena.pl