Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Planuję znaleźć sobie męża w tym roku :)

Polecane posty

Gość gość

Obserwuję sobie od jakiegoś czasu moje zamężne sąsiadki, kuzynki i znajome oraz ich "wybory". Wszystkie jak jedna mimo marzeń o bogatym przebojowym przystojnym(sic) rycerzu mają męża tzw. kapcia, pantofla, laczka z urodą i budową raczej przeciętną :p Docelowi wybrańcy to najczęściej pracownicy fizyczni, 2 czy 3 pracuje w administracji publicznej. Biedni, bez własnego kąta wprowadzili się do żon. Od tego czasu są nadwornymi parobkami, myją teściom samochody, koszą trawniki, wrzucają węgiel w zamian mają stabilizację, dzieci i żarcie podane do stołu. Ponieważ znałam już wielu tzw. specjalistów i panów z "wysoka middle class" :p dotarła już do mnie pewna smutna prawda, że jeśli mąż, jeśli gwarant to tylko bidok bez mieszkania, bez ambicji, ale bezpieczny, bez większego prawa do sprzeciwu i łatwy w utrzymaniu. Może to trochę kijowe, ale naprawdę nie znam małżeństw z długim stażem, gdzie to facet gra pierwsze skrzypce. Te trwałe, może nieco nudne, ale stabilne związki są w moim otoczeniu zgodne z powyższym modelem. Czyli panna z własnym m klasa średnia i pan bez pretensji z byle etatem bez m. Będę improwizować, bo szczerze nie mam doświadczenia z takimi typami, ale myślę, że uda się coś upolować. :)

Gość gość
Ja mam nieco inne obserwacje. Większość znanych mi trwałych małżesntw to takie, gdzie żona siedziała w domu - no ale wtedy taki model rodziny po prostu był częsty. Wydaje mi się, że wspomniani panowie są ciepłymi i uczciwymi osobami, którzy po prostu chcieli mieć rodzinę, a to się zdarza także w middle class.

Gość gość
Jakie są widełki tej midel klas ? Bo nie wiem czy się nadaję... No i o czym będziemy rozmawiać ? Odpowiedź jest bardzo ważna. Bo jeśli będziemy rozmawiać o kuzynkach, koleżankach i sąsiadkach to ja prędzej czy później spasuję :)

Gość gość
szukajcie a znajdziecie mowi pismo swiete :classic_cool:

Gość pomolede1989jsela
Obserwuję sobie od jakiegoś czasu moje zamężne sąsiadki, kuzynki i znajome oraz ich "wybory". Wszystkie jak jedna mimo marzeń o bogatym przebojowym przystojnym(sic) rycerzu mają męża tzw. kapcia, pantofla, laczka z urodą i budową raczej przeciętną Docelowi wybrańcy to najczęściej pracownicy fizyczni, 2 czy 3 pracuje w administracji publicznej. Biedni, bez własnego kąta wprowadzili się do żon. Od tego czasu są nadwornymi parobkami, myją teściom samochody, koszą trawniki, wrzucają węgiel w zamian mają stabilizację, dzieci i żarcie podane do stołu. Ponieważ znałam już wielu tzw. specjalistów i panów z "wysoka middle class" dotarła już do mnie pewna smutna prawda, że jeśli mąż, jeśli gwarant to tylko bidok bez mieszkania, bez ambicji, ale bezpieczny, bez większego prawa do sprzeciwu i łatwy w utrzymaniu. Może to trochę kijowe, ale naprawdę nie znam małżeństw z długim stażem, gdzie to facet gra pierwsze skrzypce. Te trwałe, może nieco nudne, ale stabilne związki są w moim otoczeniu zgodne z powyższym modelem. Czyli panna z własnym m klasa średnia i pan bez pretensji z byle etatem bez m. Będę improwizować, bo szczerze nie mam doświadczenia z takimi typami, ale myślę, że uda się coś upolować. Jasne http://norw.in/18

Gość gość
z moich obserwacji jest wrecz odwrotnie jak kobieta jest atrakcyjna to zawsze ma partnera

Gość gość
Coś w tym jest co piszesz autorko. Na przykładzie moich rodziców: matka dominująca, krzykliwa, zawsze musi postawić na swoim, ojciec spokojny, dostosowuje się do matki, o wszystko się jej pyta o zdanie, pantoflarz, domator. Małżeństwo od ponad 40 lat, bez żadnych zdrad, kochanek, kochanków. Więc chyba rzeczywiście te związki gdzie rządki kobieta są najtrwalsze. Ale ogólnie to niestety w tych czasach faceci nie chcą się żenić, nawet taki brzydki i biedny nie chce się teraz żenić.

Gość gość
feministyczny bełkot 💤

Gość gość
rządzi* miało być

Gość mężczyzna po 30
Im starsze kobiety tym bardziej nasrane w głowie. Wolę młodsze i w takie "celuję", bo mogę sobie "wychować". Znam siebie i jestem pewny siebie, wiem, że z mojej strony nic nie grozi kobiecie, której zaufam, wręcz przeciwnie.

Gość gość
a ty nie masz nas\rane we łbie 30letni chamie i prostaku? OK szukaj młodszej tylko która by cię chciała chamie z zakolami?

Życzę udanego polowania i docelowo żeby upolowany polowanie przeżył szczęśliwie i dożył starości :)

Gość gość
z taka stara co ma nasrane w głowie to trzeba uwarzac zeby sie jej gowno ze łba nie wylało i nie narobiło smrodu

Gość gość
Proste. Im facet lepiej wygląda, więcej zarabia i pewniej się czuje, to większe ma powodzenie wśród kobiet, więc korzysta. Podobnie z kobietami, piękna nie jest wierna, bo ma za dużo okazji na skoki w bok. Panie co lecą za przystojniakami i bogatymi, nie mogą potem liczyć na wyłączność. To inwestycja wysokiego ryzyka.

Gość arpretleysweat1979curii
Życzę udanego polowania i docelowo żeby upolowany polowanie przeżył szczęśliwie i dożył starości Jasne http://turl.soushai.com/dnmR

Gość gość
a ty wiesz, ze mężowi trzeba seksualnie usługiwać? robić lody i inne wstrętne rzeczy? po co to kobiecie?

Gość pamppoconla1986rilwk
Ja mam nieco inne obserwacje. Większość znanych mi trwałych małżesntw to takie, gdzie żona siedziała w domu - no ale wtedy taki model rodziny po prostu był częsty. Wydaje mi się, że wspomniani panowie są ciepłymi i uczciwymi osobami, którzy po prostu chcieli mieć rodzinę, a to się zdarza także w middle class. Jasne http://url.urbanculture.in/rickroll

Gość sforovonim1982esjfl
z moich obserwacji jest wrecz odwrotnie jak kobieta jest atrakcyjna to zawsze ma partnera Jasne http://url.fbcdurant.org/fNRD

Gość stupjalorus1984hukdg
Proste. Im facet lepiej wygląda, więcej zarabia i pewniej się czuje, to większe ma powodzenie wśród kobiet, więc korzysta. Podobnie z kobietami, piękna nie jest wierna, bo ma za dużo okazji na skoki w bok. Panie co lecą za przystojniakami i bogatymi, nie mogą potem liczyć na wyłączność. To inwestycja wysokiego ryzyka. Jasne http://dtlv.co/f9gu

Gość inatrane1973jgjsp
Ja mam nieco inne obserwacje. Większość znanych mi trwałych małżesntw to takie, gdzie żona siedziała w domu - no ale wtedy taki model rodziny po prostu był częsty. Wydaje mi się, że wspomniani panowie są ciepłymi i uczciwymi osobami, którzy po prostu chcieli mieć rodzinę, a to się zdarza także w middle class. Jasne http://twsi.in/enNJ