Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tab

Watch or touch?

Polecane posty

A to co ty robisz nie jest kłamliwe? Zresztą Ty wiesz lepiej... Ja wiem co dziewczyny o tym myślą.

Gość AO
Wilku, albo dowody, albo się ośmieszasz 😴

Gość gość
Dziecinada wilku. Dostałeś kosza od Tabasko i mścisz się oskarżając ją niewinnie o spamowanie forum? Ojjjjj.

Gość
Mam nadzieję wilku, że nie robisz z siebie idioty mając swoje info od "zorientowanej pomarańczki" tak jak ostatnio.

Nie zwracajcie na mnie uwagi. Nałykałem się tych niebieskich pigułek od pana doktora od siusiaka. Odwala mi ale do jutra przejdzie.

Ostatnio miałem info od góralki Magdy nie znasz się Cynik to nie gadaj tylko powiedz co zrobić żeby mi już nie stał jak armata.

@WSZYSCY " Wilk 1946 dziś Ostatnio miałem info od góralki Magdy nie znasz się Cynik to nie gadaj tylko powiedz co zrobić żeby mi już nie stał jak armata. " To moj podszyw nawet nie zauwazyl ze nie mam juz maila w stopce w razie czego sprawdzajCIE historie nicka:)

@ wilk 1946 - podszyw "Wilk 1946 dziś W " Jeszcze kochany musialbys podrobic historie nicka a to juz nie mozliwe kazdy moze porownac twoja i Wilka ty masz jeden temat na koncie a Wilk cale mnostwo i prawie 9000 wpisow:) I co leszczyku myslisz ze ktos sie nabierze:)???

Gość gość
Nie ma się czym chwalić idioto, podobno siedzisz na ero od lipca. 9 tysiaków to sporo twojego wilczego życia.

Goralka Magda napisala mi ze to Tabasko dlatego mam powazne dowody. Wilk nie oskarza bezpodstawnie i nigdy nie obrazil nikogo na ERO.

Gość gość
?:P

Gość gość
dała kosza W , to się teraz mści :P

@Nowa Nikt sie nie msci widzials w korespondencji ze proponowalem zalatwienie sprawy po cichu i pokojow to jaaka tu chec zemsty widzisz??? Zacznij myslec logicznie:)

@Tabasko Widze ze teraz pomaranczy jedziesz na nowym temacie u Wadi:) Chcesz sie tak bawic to teraz Wilk bedzie czestym gosciem u ciebie. Zrob cos na obiad i zaplanuj kolacje bo wiadomo jak Wilk glodny to zly. Powiedz jaki lubisz alkohol to przyniose pogadamy o zyciu milosci zadrosci o tym do czego sa zdolne zazdrosne kobiety bedzie naprawde milo:):):) Proponuje zebysmy rozmawiali w takim miejscu wojna wojna ale jesc trzeba i warunki jej zakonczenia warto omawiac w milym otoczeniu. http://1.bp.blogspot.com/-yUEPw2iZf7Y/UtUVFMZt-XI/AAAAAAAAAmk/QiB8PjXczRo/s1600/zimawew1.jpg Negocjacji dlugich nie bedzie bo masz tylko jedna oferte nas stole kapitualcja:) I siedzisz na swoim temacie a od Wilka i Wadi trzymasz sie na kilometr:) Pokaz ze cos jeszcze w Tobie jest ze potrafisz stworzyc temat gdzie przyciagniesz twardych odwaznych mocno erotycznych mezczyzn. Nie zachowuj sie jak atrakcyjna niegdys kobieta ktora wazyla 50 kg a roztyla sie do 100 kg:) Mezczyzni ja olewaj teraz nie chca juz z nia sypiac wola inne a ona zamiast zabarac sie za siebie schudnac do 50 kg cala swoja energie koncentruje na pluciu jadem w kobiety z ktorymi sypiaja jej byli kochankowie ktorych kiedys miala na jeden telefon w ciagu 15 minut. Takie zachowanie poniza cie sama jako kobiete:)

Achhh logicznie nie jest moja mocna strona ale twoja widzę tak....ja tu się bawię a nie logicznie myślę :-P

@Nowa To jak ci sie nie che myslec logicznie to przestan opowiadac bzdury:) I tak cie lubie wiesz o tym:) Twoja nielojalnosc wobec Wadi traktuje jako grzech mlodosci mam nadzieje ze przemyslisz sprawe i zalatwisz jak trzeba:)