Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co takiego ciekawego jest w serialu "Klan"?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ludzie nadal to oglądają? Ja oglądałam pierwsze trzy sezony i później mi się odwidziało - a niektórzy nadal "piłują". Jeśli ktoś z Was ogląda, to powiedzcie, dlaczego. Od dawna nie miałam kontaktu z tym serialem i ostatnio sobie zerknęłam (generalnie leci wtedy, gdy nie mam czasu oglądać). Nudziło mnie, ale jednak czuję do tego taśmidła jakiś tam, hmmm... sentyment. Powiedzcie więc, jaki ostatnio wątek jest tam ciekawy i jakie były w tym serialu ostatnio zabawne historie. No i czy rzeczywiście jest tam tak dużo "subtelnego" lokowania produktów.

Gość gość
ja klanu nie oglądam juz ok 6 sezonów, ale tak samo jak Ty mam jakis sentyment do tego serialu. nie mam pojecia co tam sie dzieje, kiedys widzialam fragment, ale nie wiem nawet co to za nowi bohaterowie są. chetnie pooglądałalabym jeszcze raz te stare odcinki, ale chyba nigdzie w necie ich nie ma

ja tez obejrzalam niedawno po raz pierwszy po kilku latach przerwy, jak zrobilo sie glosno o wywaleniu Kotulanki za pijaństwo. najbardziej zdziwila mnie zmiana aktorki grajacej Beate. no i że Jasio to juz dorosly facet, ja go pamietam w pampersach :D

Gość gość
Jasiu dorosłu chłop. bożenka mężatka. tylko aga i olka bez zmian- stare panny;p

Gość gość
a co ciekawego poza marnowaniem czasu ma jakikolwiek inny serial? Nic to strata czasu.

Gość gość
A taka kafeteria to szaleństwo strata czasu uzależnienie w każdym calu.

Gość gość
W serialach podobno fabuła bywa ciekawa. Chociaż ostatni serial z ciekawą fabułą, jaki oglądałam, to kreskówka dla dzieci "Tajemnicze złote miasta" - naprawdę trzymała w napięciu, a byłam małą dziewczynką, gdy to oglądałam. A później to tylko gorzej. Ogólnie to w TV nic mnie nie interesuje. Telewizor mam od dawna ten sam i rzadko włączam. Jak się zepsuje, nowego nie kupię.

a kto to Włodek? chyba juz nawet nie kojarze tej postaci a ciocia Stasia, która ciaj parzyła to jeszcze żyje? :)

Gość XYZ
Dnia 16.01.2015 o 23:39, Abstra napisał:

a kto to Włodek? chyba juz nawet nie kojarze tej postaci a ciocia Stasia, która ciaj parzyła to jeszcze żyje? 🙂

Władek nie Włodek.

Gość XYZ

Aktorka grająca ciocię Stasię zmarła 12 sierpnia 2018,ale w serialu nic nie mówili,że ciocia Stasia nie żyje.