Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o netkobiety.pl?

Polecane posty

Gość gość

Portal lepszy czy gorszy od kafe????

Gość gość
kicha

Gość gość
Dla mnie lepszy niż kafe a teraz odświeżony i ładny :-)

Gość gość
Myślicie, że przyjmą z otwartymi ramionami bezbronnego prawiczka?

Gość gość
Dla mnie lepszy niż kafe a teraz odświeżony i ładny x to co tu jeszcze robisz ?won :D a forum ? nie jest otwarte jak Kafe, wiec nie mam tam czego szukac, komunistyczna cenzura to nie moje klimaty

Gość kosmiczny
"to co tu jeszcze robisz ?won a forum ? nie jest otwarte jak Kafe, wiec nie mam tam czego szukac, komunistyczna cenzura to nie moje klimaty " I bardzo dobrze, ze nie jest tak "otwarte", bo osoby Twojego typu, za takie podejscie do innych od razu wylatują stamtąd - chocby za słowo "won". Na szczęście moderacja ("komunistyczna cenzura"? Ha ha ha) działa i eliminuje jednostki, którym blizej do magla niż dojrzałej dyskusji...

Ostatnio był tu temat o netkobietach. Dokładnie wtedy jak była przerwa techniczna. Pisaliśmy tu o tym kogo lubimy, a kogo nie. Podbijam temat.

Ostatnio był tu temat o netkobietach. Dokładnie wtedy jak była przerwa techniczna. Pisaliśmy tu o tym kogo lubimy, a kogo nie. Podbijam temat.

Gość gość
jest tam pare stalych uzytkownikow: Eillen, CynicznaHipo, Snake, Gary, Ewika99, Zyworodka, Wielokropek, Olinka, Teo- wszyscy prowadza merytoryczne dyskusje, co mi sie bardzo podoba, nawet, gdy sie nie zgadzaja ze soba, potrafia to w sposob cywilizowany i nie ublizajacy nikomu wyrazic. Ogolnie poziom nieporownywalny do Kafe, co mi sie bardzo podoba. Czasem czytam wypowiedzi w netkobietach, ale nie mialam jeszcze okazji sie wypowiedziec tam. Kto wie, moze niedugo dolacze do grona uzytkownikow. Netkobietki- jesli czytacie to pozdrawiam Was goraco!

Gość gość
Właśnie tam byłem i stwierdzam, że forum jest zrobione jak setki innych w necie, każdy post oddzielony ramką, po lewej cała litania o użytkowniku, obowiązek rejestracji o golnie bardzo nieczytelne w przeciwieństwie do kafe gdzie można założyć szybko temat anonimowo i jest bardziej wszystko zwięźle ułożone tzn jest tylko nick i odpowiedź, jedynie mały awatar i żadnych ramek dzieki czemu jest o wiele czytelniej

Gość gość
forum do kitu, jak napiszesz cos co nie spodoba sie adminom to jestes automatycznie blokowany na forum. Tam trzeba pisac slodkopierdząco, inaczej cie zablokują. Na kafe przynajmniej mozna wyrazic swoje zdanie. ZA to obrzydliwe tematy o analu nie są blokowane. A napisz tylko innemu uzytkownikowi, że jest obrzydliwy to zaraz masz bana.

Gość gość
Wystarczy,że masz inne zdanie to zaraz cię atakują. Mało się tak udzielam,bo jednak nie moja to bajka. Czytam te kłótnue i dochodzę do wniosku,że dobrze robię .

Gość gość
Na netkobietach - wiem to z doświadczenia, panuje atmosfera wszechobecnej kontroli postów. Nie byłoby w tym nic szczególnego, gdyby nie fakt, że pod pozorami uprzejmości i otwartości kryje się chłód, obojętność, nadmierny krytycyzm i banowanie bez żadnych wyjaśnień dlaczego. Administracja jest jak król, wszechpanujący władca, który usuwa przeciwnika, bo takie ma widzimisię. A rozmówczynie... skupione na swoich prywatnych sprawach, nerwowe, zadufane. Na kafe znowu za dużo chamstwa i hejtu. Ja nie lubię takiej atmosfery, dlatego założyłam swoje forum. http://www.kymen.pl/f/

Gość Wszystko

to prawda