Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karakataka

prawdopodobienswo ciazy

Polecane posty

Gość Karakataka

Witam w 5 i 7 dc kochalam sie z narzeczonym bez zabezpieczenia. Mam cykle 26 -28 dni. Czy jest mozliwosc zajcia w ciaze? Zaznaczam ze nie Panikuje i jesli bedzie fasolka to bede happy a jesli nie to poczekamusmiech.gif nie jestem zawzieta staraczka

Gość gość
pewnie,że jest szansa.Bez zabezpieczenia szansa jest zawsze:) moja siostra wpadła w trzecim dc

Gość gość
przy cyklach 26 dniowych ja mam owulke w 12 dniu kochalam sie w 11 i byla ciaza wiec mysle ze u ciebie troche za wczesnie byl seksik przed owu

Gość Karakataka
Dziekuje:)

Gość gość
Przy cyklu 26 dniowym o możliwości ciąży można by mówić dopiero gdyby stosunek był w 8 dniu cyklu, przy dłuższych cyklach -jeszcze później

Gość Karakataka
Wczystko wyjasnione:) bynajmniej juz nie bede pisac o objawach bo wiem ze jednak nie:)

Gość Karakataka
Wczystko wyjasnione:) bynajmniej juz nie bede pisac o objawach bo wiem ze jednak nie:)

Gość gość
Ale plemniki żyją wewnątrz do 4 dni.

Gość gość
Tak, dlatego właśnie od 8 dnia cyklu przy cyklach 26 dniowych można mówić o prawdopodobienstwie ciąży, przecież owulacja nie występuje 8 dnia cyklu!

Gość Karakataka
Tak wiem slyszalam ze moga, ale tylko w odpowiednich warunkach. Zobaczymy, nie chce na sile znajdowac potem objawow. Najlepiej bedzie jak poczekam do pierwszego dnia cyklu na @. Tak swoja droga to nigdy nie czulam ze moge miec owulacje jak kobiety pisza o bolu brzucha. Mam niedoczynnosc tarczycy wiec mysle ze to tez duzo swiadczy. Pytalam kiedys o problemy z ciaza endokrynologa a dziad do mnie z tekstem zeby spytac gin. Tak sie zlozylo ze mialam wizyte u gin 2 dni pozniej a wiecie co on do mnie jak spytalam? Prosze spytac endokrynologa. Ale to byl tez stary dziad. Odbieral porody mojej śp. Mamusi. A brat 31 lat ma a ja 26 :) teraz mam super Pania gin ktora odpowiedziala na wszystkie moje pytania i powiedziala ze jak bede chciala sie starac to mam sie zglosic to cos pomyslimy:) Mam jeszcze jedno pytanko. Jak mozna mierzyc temp. Kiedy pracuje sie na system 3 zmian? Nie ma mizliwosci bym mierzyla o tych samych godz

Gość gość
Ja mam cykle 29 dniowe i współżyłam na całego w 8dniu cyklu.Zaciążyłam.Byłam zaskoczona bo współżyliśmy tak od roku i nie zachodziłam.Teraz córa ma rok i jest naszym oczkiem w głowie;-)

Gość Karakataka
W takim razie przeczekam caly cykl i zobacze:) powiem ze bym byla szczesliwa jakby byla fasolka ale jesli nie to poczekam jeszcze:) nic na sile bo to jes cze bardziej moze dobic:) raz juz wmawialam sobie objawy i nie bylo to fajne :( a odpowie mi ktos w jaki sposob mam prowadzic obserwacje cyklu skoro pracuje w systemie 3 zmianowym i nie ma mozliwosci o stalych godzinach mierzyc temperatury.

Gość gość
Mierzenie temperatury nie jest potrzebne, najważniejsze jest badanie śluzu

Gość Karakataka
Dziekuje:) ok zmykam juz i nie spamuje:)