Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdrowienia dla kumatych

Dlaczego polskie kobiety nie nadają się do małżeństwa?

Polecane posty

Gość gość
deja vu po raz kolejny piszę w tym temacie po około 3 miesiącach - że to już było te same wypowiedzi - co za taktyka kafe

Gość gość
Autorze oczywiście że nie ma nic złego w byciu "Matką polką"ja np.uwielbiam nią być ,tylko powiedz mi jedno..jak mam być nią tak w "pełni" skoro gdy tylko tracę pracę to od razu nie mam nawet na to by dziecku receptę ,wykupić,czy witaminy ?,żywność ,odzież..o słodyczach to już nawet nie wspominam.s

Gość gość
Ja już mogę mieć pretensje jedynie do siebie. Rozwiodłam sie. Lepsze to niż tkwienie w złym związku.

Gość gość
No ja chyba też tak zrobię.pozdrawiam.s

znam kilku prawiczków z wysokim statusem materialnym, którzy jak nie mieli tak nie mają powodzenia u kobiet :) widocznie wysoki status materialny to nie wszystko, kolejny mit internetowy szerzony przez rzesze frustratów

Gość gość
Wedle najnowszych danych urzędu statystycznego rządu brytyjskiego co trzecie "polskie" dziecko ma ojca Turka, Kurda, Pakistańczyka lub Afrykańczyka i takie wy swiatowe ładnie że takie szmaty gorsze od cyganów was wziły ha ha :D zapomnieli dodac że jeszcze czepiaja sie arabskich dup i g****a :D

Gość gość
Nie ma czegoś takiego, jak Matka Polka, bo od dawna Polska jest nowoczesnym, bogatym krajem Zachodu, wolnym, to pokolenie kontynuuje to, co w Polsce jest już od dawna, czyli wolność, rewolucja seksualna i nowoczesność.