Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola1245

Mam 13 lat czy powinnam nosic biustonosz??

Polecane posty

Gość lola1245

Hej wszystkim. Mam 13 lat i chcialam sie dowiedziec czy powinnam juz nosic stanik. Miesiaczke dostalam pare miesiecy temu. Piersi sa male wiec nie wiem czy powinnam juz zacząc nosic biustonosz. A oto moje wymiary: Pod Biustem: 63cm W Biuście: 75cm Wiec jak myslicie?? Powinnam juz nosic stanik?? A jak tak to jaki i jaki rozmiar?? Z gory dziekuje za odp :)

Gość gość
jakis 60A mozesz sobie kupic. pewnie wiekszosc kolezanek juz nosi

Gość lola1245
Gosc- aha tak kolezanki juz nosza ale nie wszystkie :)

Gość gość
moja 10-letnia siostrzenica tez juz kazala sobie kupic stanik bo wstydzi sie przebierac na wf-ie. no i kupiła jej siostra taki sportowy, bez zapięć. moze tez pomysl o takim. chociaz jestes juz troche starsza i normalny stanik też bylby OK

Gość gość
Ja nosiłam w tym wieku na wf taki sportowy, zakładany jak koszulka. Po dziś dzień mam mały biust i uwielbiam tego typu staniki bo są wygodne, żadne druty mnie nie upijają.

Gość lola1245
Aha dzieki za odpowiedz :)

Gość lola1245
A ile masz lat???

Gość gość
60B, 60C, 65A, 65AA, czy nawet 70a lub 70AA jak bedą ścisłe w obwodzie, to moze też posłużą jako przykrywki na piersi- takie rozmiary mozesz wypróbować. oczywiscie, że powinnaś- są dorosłe kobiety, które mają takie rozmiary, a ja sobie nie wyobrażam np przebierania się na w-fie czy noszenia bluzki bez niczego pod spodem mając aż 13 lat. sportowe staniki może i są ok, ale staniki z usztywnianymi miskami wygladają 100x lepiej pod ubraniem