Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dareios

Epapierosy

Polecane posty

Gość gość
Ja lubię sobie zapalić Foof'a od czasu do czasu, mają fajne smaki liquidów i po prostu sprawia mi to przyjemność :)

Gość gość
ale e-papierosy tzn wszystkie wydatki z nimi związane to ok. 100 zł miesięcznie a papierosy -śmierdziuchy to ok 500 zł.

Gość gość
Dokładnie, moje liquidy ONE kosztują 15zł za 15ml, a starcza mi to spokojnie na tydzień, nawet dłużej.

Gość nalogowypalacz
Mogę wam polecić e-papierosa z Green Smoke. Używałam i z dnia na dzień zaczęłam mniej palić. Namówiłam mojego chłopaka do żucenia palenia, więc i on sprawił sobie e-papierosa takiego jak ja. Moim zdaniem jakość warta cenie.

Gość gość
Ja pale parę miesięcy i tez jak wyżej ktoś pisze, na okrągło mam go w buzi.Pale go non stop.Wiecej niz normalne papierosy.

Gość SuperMario
A ja palę e-papierosa już jakiś czas i mam mieszane uczucia. Z jednej strony schodzę coraz niżej z ilością mg nikotyny w liquidach czyli się od-uzależniam, ale z drugiej rzeczywiście nie mogę się oderwać od e-fajki, bo jest dobra. Tak zasmakowały mi miętowe olejki, szczególnie marki Tabaque, że mogę sobie odmówić.

Gość Edddie
Ja też lubię liquidy od Foofa. Moje ulubione!

Gość gość
fuj, jaki paskudny awatar

Gość ciasteczkowa111
Foof wiśniowy najlepszy! Pozdrawiam ^^

Gość Roxi_chica
W sumie to wszystkie liquidy od reddog'a są spoko bo są dobrej jakości, a to jest najważniejsze.

Gość Rozaliaaa
A jakie smaki lubicie/polecacie? Bo ja rzeczywiście lubię Foofa, ale ostatnio widziałam, że ONE ma ciekawe nazwy np. "Słoneczne Pomelo" i zastanawiam się czy nie spróbować :)

Gość gość
teraz jesteś Dorianem, Dancią i Darią

Gość gość
Czy ktoś może robił samemu liquidy na własną rękę?

Gość gość
Pale efajkę i wreszcie zrezygnowałem z fajek analogowych na które traciłem coraz więcej kasy. Dobry i zdrowszy wynalazek.

Gość Ulka Kólka
Jak samemu na własną rękę??? wolę zamówić i mieć pewne i dobrej jakości :) Waper Shop ma bardzo dobre ceny i sama lubię smaki miętowe: http://www.wapershop.pl/pl/c/Smaki-mietowe/10 a Liquidy oferowane w sklepie produkowane są w oparciu o najnowsze dostępne technologie i przygotowywane są przez wysokiej klasy specjalistów.

Gość gość
sorry, ale miętowe liquidy są dla kobiet i gejów

Zamieniłam zwykłego fajka na green smoke, nie wiem jakim cudem mi się udało ale jednak, może to zasługa podobieństwa bo u mnie nawyk potrzymania papierosa wydawał się nie do zwalczenia. :O